Kız birden dün daha sevgili değiliz dedi?

benim 1 aydır konuştuğum bir kız vardı kızla dün aksam telefondan konuştuk 3 gündür buluşamıyorduk bana neden gelmedin dedi bende konuşmuştuk gelmemen daha iyi olur bu aralar yalnız kalmak istiyorum demistin dedim eğer bulusmak istiyorsan sorman yeter fakidamisin bilmiyorum ama ben senin sevgilinin dedim oda birden ben hiç ben senin s3vgilinim demedim dedi aadece sen söyledin dedi nerden çıkardın bunu dedi bende sürekli sariliyoruz 1 aydır bulusuyoruz sarmaş dolaş hepte seni sevdiğimi söylüyorum vede benlesin dedim ve opustuk dedim daha ne olsun dedim oda her bulusmada öpmek istiyordun dedi benim isteyp istemedigimi hic sormadın tum erkekler aynisiniz bir seyi isteyince illa alacaksiiz dedi. ben sok oldum kalbim kırıldı ben sadece bana sarilmani istiyorum dedi simdlik daha fazlasini degil ya abi ben bu kızla bir aksam birlikte yari ciplak ayni yatakta yattim ve dokunmadim ona olan saygimdan istese söyler diye ama öptüm o gece 10 bulusmada optum belki dudaktan bunun eski sevgilisi onu terketmis sende onun gibisin falan yapip duruyor bende dedimki ona sana burda. tek deger verwn kiai benim ve benimkalbimi kiriyorsun dediki sana nasil guvenicem dedimki biliyorsunbeni diyoki nasıl bildigimi bilecem sonra biz bunla eve cikcaktik ayni isyrrinde calisiyoruz 1 hafta sonra cikcaktik kararsizim bilmiyorum dedi sonra teli kapattik mesaj atti cok ozur dilerim seni kirdim sadece sana sahibim burda senide kirdim gibisinden 2 mizde burda yalniziz ailemiz burda degil oda sadece bana sahip ne yapmam lazım bitirmelimiyim ustune mi gitmeliyim acı çekiyorum çok emek verdim onun için karşılığı bumuydu onu nasıl kazanicam ne istiyor benden zaman yok bizim için oda biliyor! ne yapicam çok yoruldum:((? buraya kadar okuyan herkese tesekkurler ne yapmam lazim ve en onemliside kiz ne istiyor nasil elde etcem lutfen yazin?
Güncellemeler
+1 yıl
zaten söylüyor az oncede mesajlastik ve bana sana guveniyorum sana aaygi duyuyorum ama kotu deneyimlerim oldu seninde degismenden korkuyorum dedi ama aşk ifadesi sevgi ifadesini gecirmedi sorayimmi guveniyorsun saygi duyuyorsun ask nerde sevgi nerde sevmiyosan neden yanimdasin ne istiyorsun benden yoruldum artik senin icin herseyi yaparim ama yanimda ol diye yazsam mi
Kız birden dün daha sevgili değiliz dedi?