Güncellemeler
+1 yıl
güncelx
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen bu günceli okuyup tekrar cevap verin🙏🏻ben bir erkek arkadaşımla (9 yıldır tanıdığım bir kardeşim) 10 dakika yürüdüm diye bana bunu dedi: ben o çocuk kimdir nedir bilmiyorum tanımıyorum doğru değil yaptığın demişti. Şimdi kendisi yapmış haber bile vermeden bir kızla kalmış bu doğru mu ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle ayrıntılar varsa güvenmelisin yoska hiç söylemezdi böyle bişeyi mesela
bende bi yandan böyle düşünüyorum istese hiç söylemezdi söylediğine göre belki de yanlış bişey yoktur?
tabi ki yoktur bence senin ona güveneceğini düşündüğü için söylemiştir bunu. herşeyini seninle paylaşıyor bundan daha iyisi mi var. bence ani kararlar vermeyin
Sevgilisi de oradaymış yani gerek yok ayrılmaya falan
sitedeki herkes dünden beridir ayrıl diyor
evet kızın sevgilisi de oradaymış
ve sevgilim ikisine de abi abla diyor. arkadaşları ama tabii
Ee ne var peki bunda hem senden gizlediği bir şey de yok
ama biz küsken gitmiş hiç haber bile vermemiş
yani küs olmamız istediğini yapmaya hakkı olduğu anlamına mı geliyor ve biz küsken nasıl bu kadar eğlenebilmiş üç gündür tek kelime etmedik hiç mi umrunda değil de gezip tozuyosun
Ağlayıp yas mı tutsun. Kafasını dağıtmak istemiş. Yapma imkanı varken daha kötü şeyler de yapabilirdi muhtemelen yapmadı. Arkadaşlarına gidip derdini paylaşması sorun olmamalı bence. Çünkü öyle zamanlarda konuşacak birilerini arıyor insan.
çok teşekkür ederim dünden beridir buradaki herkes ayrıl bu ne filan diyor psikolojim bozuldu resmen
Rica ederim. Böyle şeyler için birbirinizi kırmayın.
Ayrılmak için mazeret arıyorsun. Bunda sıkıntı ne. Git ayrıl , bunda ayrılık düşünüyorsan kafanda bitmiş demek.
yani küs olmamız istediğini yapmaya hakkı olduğu anlamına mı geliyor ve biz küsken nasıl bu kadar eğlenebilmiş üç gündür tek kelime etmedik hiç mi umrunda değil de gezip tozuyosun
haksız mıyım?
ve belki başka kızlarda vardı bilmiyorum soramadım o an
Yakında sorar öğrenirsin.
neden sert cevap veriyosun banaa üzüldüm sadece biraz 😒
Bos muhabbetten trip yapiyorsun.
ona hiç belli etmedim ki bunu
eglenmenize sevindim dedim
ama güvenemiyorum 🥺
hadi konuşalım biraz
Güven olmayan ilişki ilerlemez, şüphe seni her gün sıkıntıya sokar. Şüphen varsa, güvenin yoksa , daha ilerletme ilişkini , onu her gördüğünde sevgi den çok huzursuluk yaşarsın biraz , sevgin , saygın varsa o da biter nefrete döner.
normal yani nolacak kızın sevgilisi de varmış.
bide belki başka kızlar da vardı bilmiyorum ki soramadım o an
ilk yorumum hakkında ne düşünüyosun haklı değil miyim sence
ya bence çok abartıyorsun. çok sık boğaz etmemelisin. küsken gitmiş gelmiş sana da söylemiş kızla falan kaldığını bi şeyler karıştırsaydı gizlerdi söylemezdi
Arkadaşlık kavramını duydun mu daha önce?
nasıl yani
daha önce de anlatıyordu sevda abla ve murat abi var onlarlayım oturuyoruz filan diyordu.
bunlarla kurstan tanışmış
Hayatım arkadaşlarıdır ben bunda yanlış bişey görmedim
dünden beridir sitedeki tüm kızlar ben olsam direkt ayrılırım diyor psikolojim bozuldu
sana göre bu normal orasını anladım peki bişey daha diyeceğim biz küsken gitmiş ve hiç haber bile vermemiş
Ne yemek yapmış acaba
Yanlış durum ayrıl gitsin
Normal.
bide belki başka kızlarda vardı bilmiyorum ki soramadım o an