Gizli Üye(25-29)+1 yılSana ciddi bir soru soracağım şimdi elini vicdanina koyup cevap vereceksin? Bir kız kardeşin var ve erkekler ile arkadaşlık kuruyor ve hiç kendini zora çekmiyor, cinsel birliktelik yaşiyor ona naparsin ve hakkinda ne dusunursun? Sen saniyorsun ki kızlar kendilerini çok guzel sandiklari ve kibirlerinden dolayi boyle naz niyaz dorukta. Hayir oyle degil, her sey toplum baskisindan ve bir kiza çok ucuz bir sekilde or. ospu damgasi vurulmasindan. Burada bir kiz o fotograftaki gibi giyinip disari ciksa tecavuze ugrasa hak etti derler. Burasi Turkiye ne bekliyorsun? Ha çok istiyorsan git baska bir ulkeye
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte tanrı beni böyle boktan bir ülkede yaratmasaydı halimden memnun olurdum ama maalesef türkiyede yaşıyorum ayrıca imkanım olsa hemen giderim
En İyi Cevaplar
Bunun gibi bir erkek vardı da biz mi sevmedik Türkiye'deki erkeklerin hali içler acısı.
https://i.hizliresim.com/l99aYg.jpg95 Yorumla
Soran+1 yılSen kendi tipine hiç baktınmı :D
Soran+1 yılBende çok mutlu oluyorum kendime bakınca
- +1 yıl
bence bu arkadaşda haklı ama demi ama olmuyor işte ikisi bir arada olmuyor bence sevgi dış görünüş ile ölçülmemeli sizce @ayfonuolmayangörl ve @Çizigilikedi
- +1 yıl
@Çizgilikedi ve @ayfonuolmayangörl
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın ama seni ancak bu kezolardan çok çeken bir erkek anlayabilir burdakı kızların senı anlamasnı bekleme :D
Kardeşim benim çok çekmişsin belli karizmatik olup birde çirkin kızın seni reddetmesi koyuyo değilmi?
evet evet durum böyledir tahmini :D
Dalga geçeceksin kardeşim türk kızıyla ya da paran ile satın alacaksın çakıp bırakacaksın başka türlü sahip olamassın satılıktır çoğu maalesef00 Yorumla
Birazdan "sanki sen çok yakışıklısın", "senin anan bacın yok mu?" gibi bombardımana tutulacaksın.
21 Yorumla
Soran+1 yılYukarıda yaptılar bile bak hep kezo doldu :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılo tip kadınlara ulaşman için böyle olman gerekir maalesef davul bile dengi dengine
2fmagazine.com/.../carlos_martin_4994.jpg61 Yorumla
Soran+1 yılOnlar tanrının torpilli kulları bebeğim
+1 yılinsanları vücutlarıyla değil ruhuyla sevmezsen karakteriyle sevmezsen yalnızlığa mahkum kalırsın ve insanları dış görünüşleriyle yargılayacak kadar aşağılık bir insansan o kezban dediklerinin tükürdüğünü yalarsın anca canım
43 Yorumla
Soran+1 yılOnlar benim tükürdüğümü yalar
- +1 yıl
yanılgı çok büyük :D
Soran+1 yılAsla yanılmam ben :D
bunuda diyen melez bir türk erkeğimi :D haha senin ne haddine böyle kadın istemek
100 Yorumla
+1 yılbunun neresine sevgi vercen dostum bunun secdiği tek şey paradır banka soydurur adama bu sizce güzelliği batsın onun haksızmıyım @Çizgilikedi ve @ayfonuolmayangörl benim sevdiğim buna on basar beeee
03 Yorumla- +1 yıl
hem bu kız sana bakarmı bakalım dimi @Çizgilikedi ve @ayfonuolmayangörl
- +1 yıl
Tanimiyorum ama
- +1 yıl
@Kakkizsogandograaa ziyanı yok canın sağolsun iyi ya işte tanışırsınız hadi güzel güzel tanısın kaynaşın bakiim
+1 yılbu kız daha güzel be :D
https://img.sizcene.com/barbara_palvin_53395.jpg00 Yorumla
+1 yıltatlım sende git bununla çık o zaman sanki sende tip var salak saçma konuşma begenmiyorsan git başka bir memlekete kezbanmış kesin sendede türk kası vardır o yüzden kimse sana bakmıyordur bu ülkede çok güzel kızlar var kapa çeneni
111 Yorumla
Soran+1 yılTatlım imkanım olsa gidecem zaten kezbanlara meraklı değilim
- +1 yıl
ülkede bunlardan var sana bakmamışlardır
Soran+1 yılBunun gibisi türkiyede yok olamaz bu tanrının meleği
- +1 yıl
var canımın içi amine gülşen veya bir başka güzel ayrıca bu kız sana bakmaz
Soran+1 yılAmine gülşen güzel değil ayrıca ben bu kıza bana bakar diye bişey demedim sadece beğendiğim anlamında yazdım
- +1 yıl
amine gülşen güzel olmasa bütün türkiye onu seçmezdi
Soran+1 yılTürkiyenin güzel anlayışı kötüyse bişey yapamam
- +1 yıl
bence türkiyeyi kurtarmak istiyorsan sus gözlerini kapa konuşma türkiye bir maldan daha kurtulur
Soran+1 yılKurtulacam yakında bu ülkeden ve berbat insanlardan
- +1 yıl
şu an çok mutlu oldum
Soran+1 yılParayı bulursam varya asıl hayat ozaman başlıcak gidecem başka ülkeye oh mis
Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin tipi merak ettim bide ne kadar çok fiziksel görünüş meraklısı oldunuz sanki biz sizin gibi kıllı kaba erkekler için ölüyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim vücudum tertemiz kıl yok olsa bile alırım
+1 yılsevenler hep üzülüyo ya bu sana bir hediye aslında olmamasıı :P
14 Yorumla
Soran+1 yılOrayı yanlış yazdım sevmek değilde neden böyle kızların oldugu ülkede yaratmamış beni tanrı
- +1 yıl
Kader işte
innsallah gidersin ne diyimm
Soran+1 yılTeşekkürler iyi kalpli soğan :(
- +1 yıl
@asiyesii arkadaşının sana selamı var
Saç Bakım konusunda 519 cevap paylaştı. Gercekten hos kadin bunlar dogustan guzel oluyorlar ama kiymetlerini bilmiyorlar guzelliklerinin. Erkekleri de cok yakisikli birbirlerini bulmuslar.
00 YorumlaHacı bak beni burada konuşturma. Biz neyiz ki ne istiyoruz. Ben ortalamaya göre yakışıklı kalan bir adamım ama bu kadının yanında atın yanındaki sineğe döneriz hoş değil.
20 Yorumla
+1 yılİnşaAllah umduğunu bulursun hayırlısıysa ne diyim ben şimdi bu görüntüye 😊 Allah akıl fikir versin evinin hanımı bu mu olacak şimdi 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBak yukarıda ne yazdım onu oku
- +1 yıl
"Bunun gibi kadın vardı da biz mi sevemedik" ? Derken sorudaki amaç neydi eğer bu değilse?
+1 yılBunun babasının türk olmayışının önemli ölçüde etkisi var.
116 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bende türk olmasaydım hristiyan ve yabancı olarak doğsaydım
- +1 yıl
Gen havuzu bunu uygun görmüş. Benim annem de türk ama bu kadar çok şikayet edilecek yönünü göremiyorum.
Soran+1 yılBen görüyorum hatta yaradana bile küfür ediyorum çünkü iskandinav kızları ile aynı ülkede doğmak varken para göz kaşar türk kızlarıyla aynı ülkenin vatandaşıyız
- +1 yıl
Türk kızları da şanslı sayılmaz bana göre. Kız erkek diye ayrılacak bir şey yok, islam çoğrafyasının "insanı" böyle olur.
Kendi ülkelerindeki erkekler bir şeye benzemezken onlar ne yapsın? Ya da kızlar bu durumdayken erkekler?
Yeni jenerasyonlar ailelerinden gördüklerini devam ettirmeyi bırakıp eril sistemi reddetmediği sürece böyle devam eder.
Soran+1 yılBen ne yapıp edip bu boktan ülkeden kurtulacam gerekirse hristiyan bile olurum
- +1 yıl
Deist falan ol da dünyaya bir faydan olsun bari. Ayrıca ortadoğu görüntünün ve aksanın seni ele vereceği için din değiştirmen gereksiz. Hristiyansın diye seni kendilerinden sanmayacaklar.
Soran+1 yılDeğişirim ben türklerden kürtlerden nefret ediyorum zaten pislikler
- +1 yıl
Beyaz mı olacaksın? Türkler açık tenli olduğunda bile yüz hatlarından ne olduğunu belli ediyor, nasıl değişeceksin merak ettim?
Soran+1 yılNe gerekirse yaparım
- +1 yıl
Sanmıyorum. Türk zihniyetinden kurtulmak için beynini yıkatman lazım.
Soran+1 yılZaten ten olarak onlara benziyorum esmer değilim vücudum tertemiz kıl yok her tarafımda dövme var
- +1 yıl
Türkiye'de Avrupai görüntüye sahip insanlar bir elin parmağını geçmez. Beyaz olmak onlara benzemek demek değildir. Yüz hatları, fizik şekilleri bile farklı, en azından kuzey ülkelerinde. Ayrıca dediğim gibi, Türkiye kültüründe yetiştiğini için zihniyetin ve eğitimin her zaman yetersiz kalacak.
Soran+1 yılNerden biliyosun sanki bu konularda uzmansında
- +1 yıl
3 farklı kültürün içinde büyüdüm, evet uzmanım.
Soran+1 yılBende 12 farklı kültürde büyüdüm
- +1 yıl
Türkiye'de tek kültür var, ortadoğu kültürü. Melez değilsen pek inandırıcı değil.
Kendi kendini pazarlayan bir kadin istiyosan turkiyedede cok varbulursun bitane
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar paraya doymaz
+1 yılbiz onu severiz de o bizi sever mi bilmiyorum :D :D
00 Yorumla
+1 yılbeğenmiyorsan defolup gidebilirsin dostum seni memlekette zorla tutan yok...
11 Yorumla
Soran+1 yılİmkanım olsa gidecem zaten
+1 yılYaa önce huyuna bak hem bizim ülkenin kızları güzel yaaa abartmayın
00 YorumlaSarışın olması ayrı güzel yapıyor burada çıkmaz bunun gibisi çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara baksana kezolar nasıl saldıracağını şaşırdı kıskançlıktan :D
Onu bunu boşver de mutlu olabileceğin birini bul :)
04 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede zor işte sseven birini bulmak hepsi paragöz kaşar
Soran+1 yılİşte sorun orda düzgün biri kaldımıki türkiyede
Sevdgn kadin bu mu bak ilerdeki bara git orda tipkisnin aynisini bulun.
76 Yorumla
Soran+1 yılTip olarak sarışın sevdiğim için öyle dedim
- +1 yıl
Ahahaha süper yorum EIG
- +1 yıl
@ufuktakiElmas eyvallah kankam♥
+1 yılaynen öyle yemin ediyorum. bazılarının havasından geçilmiyor
00 YorumlaBahse girerim sen bu giyim tarzında bir kadın görsen o* der çamur atarsın
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 501 cevap paylaştı. Bunun gibi kadınları s. kmk istediğiniz için sevmiyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın çok güzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kızı olduğum için, TÜRK olduğum için çok mutluyum yazık ki senin gibileride var güzel ülkemde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadında seni bekliyodu şeyini tutup koş yanına *
13 Yorumla
Soran+1 yılHer lafı götünüzden anlıyonuz :D
Cevap sahibi+1 yılDiyorumki öyle şeye böyle şey anla
Soran+1 yılAma çok güzel kadın baksana şuna ya kız olsam kesin lez olurdum bu kadın için :*
Bu ne ya resimdeki kadın bizim ancak başımıza bela olur
00 Yorumla
+1 yılDis guzellige baktigin surece aski bulamazsin unutma guzellik gecici ama kalp kalicidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenirken taş gibi Hatunla boylesiyle evlen tamam mi kezbanlari cekmek zorunda deglsn bence de
00 YorumlaO resimdekiler boş bırakmazlar sahibi vardır kezbana devam et sen en iyisi
00 Yorumla
+1 yılbende harbiden güzel bir kadın sandım
24 Yorumla
Soran+1 yılSana göre kesin türk kızları güzeldir :D
- +1 yıl
aynen öyle :D
Soran+1 yılSana onlarla mutluluklar ozaman :D
- +1 yıl
sanada bunlarla knk :D
+1 yılBunun gibi kari sana nah bakar
21 Yorumla
Soran+1 yılBen bakar diye bişey kullandım mı?
bazen ben de size üzülüyorum adfhjddg
10 Yorumla
+1 yılSenin annen rus mu? Yazik cidden yazik
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah tam kezo ya lafa bak senin annen rusmu türkiyeyi sevmiyorsan git :D
- +1 yıl
Turkiyeyi sevmiyorum diye bisey dedim mi ben nerenden anliyosun 😠
Soran+1 yılBen sevmiyorum
- +1 yıl
Cok da umrumda
Soran+1 yılSeninde ne düşündüğün benim umrumda değil
+1 yılSen de bir Burak Özçivit sen haklisin
06 Yorumla
Soran+1 yılBurak özçivit ney l*n o tiplimi ondan bin kat tipli erkekler var :D
- +1 yıl
bir anket yap bskalim tipli mi degil mi adam karizma
Soran+1 yılParayla bende karizma olurum
- +1 yıl
Mahmut Tuncer de de para var. Altyapi olmasi gerekiyo :) Adam Turkiye birincisi Dunya ikincisi oldu yarismada
- +1 yıl
Hem parayla kezo defigin kizlarda bunun gibi olur estetik onlar icin daha genis imkan sunuyo :D
Soran+1 yılBu kadın estetik değil kezolar estetik olsa bile çirkin olurlar
Saç Bakım konusunda 387 cevap paylaştı. Bide seni gorseydik diyene bakalim adam mi diye 😊
00 Yorumla
+1 yılBırakın artık şu karşılaştırmaları
00 Yorumla
+1 yılDaha sog bir dusunce yapisi yoktur sanirim.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 774 cevap paylaştı. Güldürdün , harbi güzelmiş
00 Yorumlasen onu sevsende o seni sevecek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu diyen Murat Boz'sa isyanını anlarım ama..
12 Yorumla
Soran+1 yılMurat boz ney l*n kezo :D
- +1 yıl
Matt bomer diyemedin mi...
Çok şekilcisiniz
05 Yorumla- +1 yıl
Bence gayet hos
- +1 yıl
Aslinda bu yorumu sana ulaamak icin attim ititaf edeyim
- +1 yıl
Gerceklr ama hala mesaj kituma senden cevap gelmedi
- Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadin fenaa
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım bu ya herkes kötülüyo kadını çekemiyolar ben kız olsam kesin lezbiyen olurdum bu kadın için
+1 yılAh ah. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDemi şimdi isveçte yaşamak vardı
- +1 yıl
Türkiye'de de böyle güzel hanımlar var. Ama bir garipler yanı. Çünkü böyleleri ender bulunuyor. Onların bazıları da kendisini bir b*k sanıyor.
masallah ulan :D
00 Yorumla
+1 yılSen de haklısın
00 YorumlaYa he tamam ya
20 Yorumla
+1 yılBen daha güzelim
00 Yorumla
+1 yılHasstrr :d
00 YorumlaÖlüyü diriltir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!