Sevgilimle cogu sevgili isini yapmadik normal mi?

Sevgilimle 2. yilimizi bitircez. Hala cicek almadi. Iliskinin basinda hediyelesirdik sonra sadece ben hediye vermeye basladim, tabi beklentiyle degil de iste benim de hevesim söndü artık ben de vermiyorum. Dogru duzgun bi yemege cikmadik. Fast food ve muze dateleri falanla geciyo gunumuz. Aktivitelere gidelim diyorum cok pahali paramiz oldugunda en iyisine gideriz diyo. 2 dogum gunum gecti, 2 sevgililer gunu ve 2 yıldonumu hicbirinde yanimda degildi ve hepsini ben kutladim. Sagolsun dogum gunlerinde goruntulu konusuyoruz 😃 Dogru duzgun birlikte de olmadik birlikte uyumadik da ama seviyorum iste naparsin. Sadece bu benden ne isyiyo ne bekliyo artik hic anlamiyorum. Ne yapmam lazim bazi seyleri anlamasi icin? Seviyoruz iyi hos da oyle kuru kuru sevmek istemiyorum icimden geldigi gibi sevmek istiyorum. Ondan adim gormeyince de şahsen hani ben de sevgimi gosteremiyorum artik..

Güncellemeler
8 ay
Bi keresinde kardesim bana sevgilisinin verip onun kuruttugu cicekleri gosteriyodu, ben de telefonda benimkine neden bana hic cicek almadin dedim. Param olsun alicam dedi. Ben parasi olunca da yapacagina dair inancimi kaybettim. Nasil soylicrm bunu
Sevgilimle cogu sevgili isini yapmadik normal mi?