Hayatımın değiştiği gün?

Selam arkadaşlar, gece gece aklımda dönüp dolaşan şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim 9 aylık bir ilişkim vardı. 9 ay kimine kısa gelebilir ama bana 9 sene gibi geldi o 9 ayın içine herşeyi sığdırdık biz dillere destandı. Ocak ortası biz birlikte olduk. Ve içimden çıkmadı ve hamile kalacaktım. Bunu bir şekilde riske almıştık. Yok işte ertesi gün hapıdır vs vs. Sonra yan yana yatarken herşey o kadar ciddileşti ki yüzüne bakarak 'beni öldürsene' dedim. Çünkü biz bunu halledemeyecektik. Sarıldık ağlaştık ona o kadar güveniyordum ki tamam dedim halledeceğiz bunu. Saat 10 gibi beni eve bıraktı koşarak para bulmaya gitti. Bizim akıllı gitti büyük ablasından para almaya. Ablası napacaksın nedeceksin derken ağzından 1-2 birşey kaçırmış. Sonra benimki gidiyor eczane aramaya gecenin köründe. Bir şekilde bana ilacı ulaştırıyor. İçiyorum ilacı ve içtiğim gibi ablasından mesaj geliyor. '' Ablacım doğruyu söyle birşey yaşadınızmı yaşadıysanız kimseler duymadan halledelim falan. Hayır diyorum ve üstününü kapatıyorum ama ablası inanmıyor. İlaç işe yaradı sanıyoruz ama hiçbir yararı yok. hamileyim. Bu arada biz kavga ediyoruz bilmemne benden ayırılıyor hamile halimle. Ailesi bu durumu bilmiyor ama beni istemiyorlar '' sen bizim oğlumuzu çok üzüyorsun vsvs'' bir şekilde aklına girip ayırıyorlar bizi. Ben haftalarca yemek yemiyorum su içmiyorum kapandım odaya ne yapabilirm diye düşünüyorum. bu arada bir haftada 9 kilo veridim. Sonra bana deli gibi aşık olan adam gidiyor hiç iplemeyen takmayan küfür eden adam geliyor. İyice yanlız kalmam için üstüne üstün askere gidiyor. Ve ben bu şekilde kalıyorum. En sonunda nasıl mı kurtuluyorum? Kendimi karnımdan bıçaklayarak... Uyuşturucu kullanarak. Bu da benim hayatımda yaşadığım en kötü düşüşüm ve o insan hayatımda tanıdığım en rezil insan olarak kalacak. BİR İNSANI ANCAK AYRILIRKEN TANIYABİLİRSİNİZ...
Hayatımın değiştiği gün?