+1 yılYaa üzüldüm... keske benim sevgilim de kacmasa da evlnsek. Seni anlıyorum biraz. Nedenini bilmiyorum. Belki çekindiği bir seyler vardir
Huyuna git ogren. Sana yakin olmadini sagla. Seni yeterince kndine yakin samimi bulmuyo ve paylasamiyo olabilir030 Yorumla
Soran+1 yılYok ya gerçekten alakası yok. Haddinden fazla yakınım ki bunu kendisi sürekli dile getiriyor. Defalarca sordum benlik birşey mi var bak soğuyorum diye. Hayır diyor.
- +1 yıl
Kac yasinda o
Soran+1 yıl24 yaşında
- +1 yıl
Küçük de degil. Anlamadim inan ki. Sevmiyo desem gider o zamn niye dursun. bir sey var ama ne bilemiyorum
- +1 yıl
Daha once iliskisi daln olmus mu biluyo musun
Soran+1 yılEvet olmuş ama 19 yaşında falan olmuş, 20 de bitmiş. 20 yaşından beri biz beraberiz 4 yıldır. Herşeyini biliyorum
- +1 yıl
Cinsel iliskiniz var mi
- +1 yıl
Kizma nolur aklima ilk o sorun geldi
- +1 yıl
Belki de ailevi seyler vardir? Ailesiyle aran nasıl?
Soran+1 yılYok cinselliğe ben karşıyım evlenmeden.
Ailevi olarak da bir sorunu olsa yıllardır söylerdi.- +1 yıl
Hmm umarim neyse hi an evvel çözülür
Soran+1 yılİnşallah. Yoksa kafayı yicem
- +1 yıl
Hakkın var : (
Soran+1 yılYa ne olacaksa olsun en azından bende hayatıma ona göre yön vereyim istiyorum
- +1 yıl
Sen bu kizla evlnmk istediginden emin misin? Bu ofke tavirdan mi
Yanlis bir karar verme de aman
Soran+1 yılYa ister istemez bu olaylar yüzünden soğuyorum artık
- +1 yıl
Keske benle evlensen
- +1 yıl
Cok istiyorum evlenmek 😊 birini bulamadim gitti
Soran+1 yılValla bende çok istiyorum evlenmeyi, gerçekten artık huzurlu bir yuvam olsun, eve geldiğimde eşim kapıyı açsın, beraber yemek yapalım, beraber sofrayı hazırlayalım istiyorum ama işte..
- +1 yıl
Anlıyorum seni...
Soran+1 yılMaalesef o anlamıyor işte.. Delircem kafayı yicem..
- +1 yıl
Yaşın ve konumun itibariyle bu sinirlilikte seno cok hakli görüyorum. Dilersen iliskini tekrar düşün. Birlikte düşünün. Karsına al ve ciddi ciddi konuş. Olmayacaksa uğraşma. Boyle dile kolay gelir ancak blki de senin dusundugunden farkli bir seyler var kafasinda belki evlilik hic istemiyo. Uzun zaman sonra bile. Bilemezsin ki. Konus ki ogrenesin
Soran+1 yılBakın, ister istemez çevremdeki herkesi görüyorum ve özeniyorum. Haklı olarak bende artık bir yuvam olsun istiyorum. Ya olmayacak ayrılalım dese ona da eyvallah. En azından bundan sonraki dönemde hayatıma yön veririm. Bunu kendisine defalarca söyledim. Olmayacaksa söyle dedim, hayır olacak diyor.
Ya olmayacak dese ben yeni bir hayat planlarım kendime. Ama bu şekilde ne ileri gidebiliyorum, ne de geri..- +1 yıl
Biraz baskin ol sen de
- +1 yıl
De ki su zamn Nisan yapicaz su zamn dugun olmaz mi
Soran+1 yılYazdım zaten az önce uzunca bir mesaj kendisine. Bakalım yarın belli olur, cevabı yazarım tekrar soru olarak :)
- +1 yıl
Ney onaylamalar olmayiversin. Hayır derse de o hlde desin. Sen de ayrıl olmazsa
- +1 yıl
O zamn bana da haber et
Soran+1 yılBakalım sonuç ne olacak bende merak ediyorum. Buraya yazmak iyi geldi. Cesaretlendim :)
Soran+1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılYa iyide kardesim bu hikaye bana tanıdık geldi benim ablamınkide ögretmen baya iyi biri, ama ablam seviyor ama korkuyor cocuk hep peşindn koştu bence snde fesat düşünme kızın piskolojisini anlamaya çalış korkuyodur normal yani korkma sen
07 Yorumla
Soran+1 yılYahu neyden korkuyorsa söylesin değil mi? İnsan söylemezse çare nasıl bulunur?
Senin başın ağrıyor, doktora gidiyorsun, adamın karşısında boş boş dikilip, sana çare bulmasını istiyorsun.- +1 yıl
Ya bak aslında cok ayıp çok özür diliyorum bunu sölerken ama bazı kızlar evlenince ilişkiye girmekten korkar bakire kızların genelinde var bu çok özür dilerim yani böyle bir konu söylenmez
Soran+1 yılE onu da söyledim, İstemezsen yanına bile yatmam dedim. Ki dediğimi de yaparım, bunu o da çok iyi bilir.
- +1 yıl
bu öyle denirmi ya kız sana evet korkuyorum mu dicekti ya, kıza sevgni belli et guven ver ona
Soran+1 yılArkadaşım 4 yıldır beraberiz, burada anlatmak istemiyorum, yani sevmem ben şunu yaptım bunu yaptım demeyi ama bir insanın bir insan için yapabileceklerinin çok çok fazlasını yaptım. Sevgimden emin olduğunu da güvendiğini de sürekli dile getiriyor.
- +1 yıl
ozaman bırak 4 yıl ne demek ya evlencek insan coktan evlenirdi
Soran+1 yılE işte bende onu diyorum
kendine güvenmiyor demekki henüz evliliğin sorumluluğunu alacak durumda değil korkuyor
05 Yorumla
Soran+1 yılUsta iyi de mantıklı bir sebep olması gerekmez mi
Soran+1 yılUsta o zaman bana yol versin
Soran+1 yılYa anlatsa ederim de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu çocuğun numarası nedir? 😂😜 dermişim kendini evliliğe hazır hissetmiyor olabilir, ailesi şu anda bu duruma karşı çıkıyor olabilir.
131 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun numarasını boşver ya :)
Çocuk daha 1 tanesiyle uğraşamıyor bak :)
Ya ben herşeye hazırım dedim. Maddi olarak korkuyorsan dedim, çeyizini vs. herşeyini ben yapayım dedim. ama yine tık yok
Soran+1 yılAilesinden tanıştığım herkes kesinlikle onay veriyor. Hatta teyzesi halası falan kaybetme bak bu çocuğu diyorlarmış, bunlara şahit oldum.
Soran+1 yıle neden 4 yıldır benimle? neden ayrılalım dediğimde oturup ağlıyor?
Soran+1 yılKonuşmayan kimse kalmadı, ben oturup defalarca konuştum, ablası, kuzeni vs. vs. hepsi konuştu. Seviyorum, evlenmekte istiyorum ama şu an değil diyor.
Soran+1 yıl4 yılda ben üniyi bitirdim. Hemde İTÜ'yü :)
Yahu bir insan 4 yılda nasıl hazır olmaz :)
Soran+1 yılEvet İTÜ Bilgisayar / Yazılım Mühendisliği. Cambridge Üniversitesinde de Doktora yaptım :)
Neyse salla ne önemi var? Aha bak bir tane kız ağzımıza ediyor afedersin.
Elinden kaçırmak istemese neden evlenmesin?
Soran+1 yılGerçekten hiçbir önemi yok. Ne kadar okursan oku, yanında tek kalan insanlığın oluyor. Önemli olan o insanlığını kaybetmemeyi başarmak oluyor. O nedenle ben pek kimseye de söylemem ne iş yaptığımı ne mezunu olduğumu. Burda mecbur kaldım o yüzden söyledim.
Elinden kaçırmak istiyorsa lütfen ayrılsın da artık bende hayatıma bir yön vereyim :(- +1 yıl
İsminizi bilmiyorum ama beyefendi o zaman onun ayrılmasını beklemeyin siz ayrılın ve yolunuza bakın bu kadar ısrar, çaba ve yılların üzerine gelmiyorsa bunun altında bir neden ararsınız. Sizin için önemi yok kadınlar hayatlarını birleştireceği erkeğin tipine, cebine iyi bakar tabi ki sevdikten sonra önemi yok ama kadınlar buna önem verir. O yüzden size tavsiyem alın karşınıza oturun konuşun her şeyi olmuyorsa yolunuza bakın. “Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.” Hz. Mevlana
Soran+1 yılBakın Bende istiyorum hayatıma yön vermeyi ama bende lanet bir huy var, birisi karşımda ağlarsa bu kan düşmanım bile olsa, dayanamam geri adım atarım. O yüzden ben ayrılalım diyemem..
Soran+1 yılGün gelir, kafamda şimşek çakar, herşey o an biter. Evet fazlasıyla azimli ve sabırlıyımdır, kararlıyımdır. Ama eğer sabrım taşarsa, o zaman yer yerinden oynar. Ve ben sabrımın son demlerindeyim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yazdım zaten mesaj kendisine. Bakalım ne olacak. Sonucu yine soru olarak paylaşırım :)
Soran+1 yılMaalesef güncelleme hakkı doldu ya :(
Soran+1 yılMemleket meselesi gibi oldu benim olay ya :)
Tamam haber ederim muhakkak :) Ama şimdi abazalar dolar sizin mesaj kutusuna :)
K... G.. L ismim soyismim. Yazarım size :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Yorumlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim, iyi geceler :)
Soran+1 yılBöyle saçma sapan konular çıkıyor işte yardımcı olunmuyor :)
Soran+1 yılSanırım çözülecek. Çünkü yorumlar kafamı aydınlattı diyebilirim.
Soran+1 yılBüyük oranda rahatladı sanırım :)
Genelde bayanlarda yaşanılan şeydir evlilik korkusu.
Peki neden evlenmek istemediğini sordunuz mu? Belki kendi duygularından emin olamayabilir.08 Yorumla
Soran+1 yılSordum zaman diyor başka bişey demiyor beni delirtiyor. Zaman lafından nefret ettirdi.
Soran+1 yılSöyledim, benim duymak istediğim de bu zaten. 2020 desin eyvallah, 2021 desin eyvallah. Ama bir tarih ver yeter ki dedim. Onu da yapmıyor.
Soran+1 yılSağolun.
Soran+1 yılHayırlı günler..
Soran+1 yıl
+1 yılİlk kez böylesi bişey gördüm hem sevşyor ayrılmakta istemiyor hem evlenmek istemiyor🤔 demek ki kızın güveni sarsılmış zamanında
08 Yorumla
Soran+1 yılYa benim yaşadıklarımı o yaşamış olsa emin olun sonuna kadar hak verirdim. Ama herşeyini biliyorum, benimkisi kadar ağır şeyler yaşamamış.
- +1 yıl
genelde erkekler kaçar evlilikten ama ne bilim hanimsevmese seni emin olmasa anlıcam da kaç senelik sevgilinmiş
Soran+1 yılBende o yüzden kafayı yicem. Ben kovalıyorum resmen ya. 4 yıllık.
- +1 yıl
kaçır kızı 😬😬😬😀
Soran+1 yılİstemeyene asla yapmam.
- +1 yıl
ay zaten şaka yapmıştım gizlicim 😀
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir durum ama belki başka birisi kafasını karıştırıyordur?
019 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır beraberiz ya. Eğer birisi kafasını karıştırıyorsa çekip gitsin ama değil mi? Beni neden kendisine mahkum ediyor
- +1 yıl
Emin değildir. Kalp bazen insanı yanıltır, istersen 10 yıldır beraber ol.
Belki de ailesel bir problem vardır. Emin olamazsın tek bir şey var o seninle evlenmeyecek şimdilik
Soran+1 yılE o zaman söylesin bana, bende hayatıma ona göre yön vereyim. Haksız mıyım?
- +1 yıl
Haklısın bu sadece bir düşünce umarım nedeni çok farklıdır ve bir an önce sevdiğinin kıymetini bilir
Soran+1 yılBilse iyi olacak artık çünkü gerçekten yoruldum..
- +1 yıl
Yorulmak nedir iyi biliyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Soran+1 yılGerçekten karamsarlık, bilinmezlik insanı yoruyor daraltıyor. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Biliyorum aynı şeyleri yaşadım. Rica ederim
Soran+1 yılİşte en iyi siz anlıyorsunuzdur..
- +1 yıl
Biz yapamadık siz birlikteliğinizi sürdürün inşallah
Soran+1 yılZor görünüyor ama teşekkürler yine de..
- +1 yıl
Yorumları okudm bitirdin mi?
Soran+1 yılEvet bitti. İçimde ne varsa döktüm
- +1 yıl
:( Üzüldüm. Hakkınızda inşallah hayırlı olan budur
Soran+1 yılDoğrusu artık rahatladığımı hissediyorum. Yıllardır omuzlarımda büyük bir yüktü bu. Artık önüme bakabiliyorum
- +1 yıl
Demek ki sende de artık bir şeyler bitmeye başlamış
Soran+1 yılHaksız mıyım ama? O kadar zaman sabrediyorsun ama karşıda icraat yok
Soran+1 yıl- +1 yıl
Haklısın ama belki nedenleri vardır onu bizden çok sen tanıyorsun
Troll yap tarzını değiştir uzak davran evlilik düşğnceisnden vazgeç
07 Yorumla
Soran+1 yılYapamam usta bana yakışmaz
Soran+1 yılUsta işte yapamıyorum acıyorum kıyamıyorum ki hemen yumuşuyorum
Soran+1 yılGönül be usta
+1 yılBelki geçmişiyle ile ilgili bilmediğin bişey vardır
09 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır herşeyini anlattı, biliyorum yani herşeyini.
- +1 yıl
Belki anlatmamıştır
Soran+1 yılbu saatten sonra önemi kalmadı
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılbitti çünkü
- +1 yıl
Ne diye
Soran+1 yılbitmesi gerekti diye
- +1 yıl
Anladım sağlık olsun o zaman.
Soran+1 yılTşkler
sebep söylemiyorsa beklediği biri var. sana şimdiden geçmiş olsun
09 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır ne bekliyor? Ulan 3. havalimanı bile yapılıyor İstanbula. Daha neyi bekliyor o zaman?
Soran+1 yılSaçma
Soran+1 yılMerak etme beklemiyorum. Gereken mesajı yazdım ben ona.
Soran+1 yılBu devirde harcanmak istemiyorsan, kimseye güvenmeyeceksin.
Soran+1 yılSağolun.
+1 yılSenin için gay olacam bekle geliyorum. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol birader ben almayayım :D
+1 yılEvliliğe hazır hissetmiyordur kendisini
113 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl oldu be arkadaşım :(
- +1 yıl
Ama bu içinde bulunduğunuz ilişkiyle alakalı bir durum değil ki kız arkadaşın kişisel olarak bu sorumluluğa hazır hissetmiyordur kendisini.
Soran+1 yılE iyide o zaman benim elimi kolumu bağlamasın. Haksız mıyım?
- +1 yıl
Bunu kız arkadaşınla oturup konuşmalısın. Biz sadece tahmin yürütüyoruz. Belki bir sorunu veya başka düşünceleri vardır.
Soran+1 yılKonuştuuuuum hemde defalarca, hatta yetmedi bir çok insanı konuşturdum acaba bana anlatamadığı şeyler mi var diye
- +1 yıl
Sevgisinden eminsen bence evlilik için acele etmene gerek yok
Soran+1 yıl4 yıl oldu ve ben yıllardır yalnız yaşıyorum. Etrafımda herkes evleniyor. Artık bende bir yuva sahibi olmak istiyorum ama.
- +1 yıl
Ama kız arkadaşın belli ki seninle aynı fikirde değil.
Soran+1 yılBen artık gerçekten yoruldum ya. Yazdım zaten az önce ayrılık ile ilgili ona.
- +1 yıl
Çok fevri davranma derim. Umarım aranızdaki sorunları çözersiniz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumlarınız ve önerileriniz için.
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yıl
Sorumluluktan korkar evliliğe güveni kalmamıştır belki de guven problemi yani
03 Yorumla
Soran+1 yılE iyi de nereye kadar gidecek böyle?
Soran+1 yılEmin ol fazlasıyla hissediyor. Burda anlatmak istemiyorum ama ona yaptıklarımın sınırı yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmayalım ama evlenmeyelim de 🤔
020 Yorumla
Soran+1 yılİşte neden?
- +1 yıl
Hmmm bunu yapan o ama konuşmuyor bu konuda bence onu konuşturacak yollar bulmalısın çünkü emin ol kız evlenmekten kaçmaz ama niye kaçıyor
Soran+1 yılDenemediğim yol kalmadı son çare buraya yazdım
- +1 yıl
Allah Allah başbaşa konuşmuşsundur eminim acaba bahsedemeyeceği çok özel bir şey mi mesela benim arkadaşım vardı küçükken bir olay yaşamıştı erkek arkadaşıyla yakınlaşamıyordu söyleyemiyordu da ona sonra çocuk gitti mesela onun evlenmeden önce doktora gitmesi lazım yani tabi bilemeyiz kız arkadaşını senin ama önemli bir şey bu dediğin üstüne düşmelisin sanki
Soran+1 yılEmin ol herşeyi konuştum. Oturttum karşıma, senin geçmişinde olan hiçbirşey umrumda değil, bana sen lazımsın dedim. Hasta da olsan başka şey de olsa ben sevgime sahip çıkarım dedim. Ama tık yok
- +1 yıl
Ayrıl ne kadar kaybetmekten korksan da ayrıl
- +1 yıl
Çok emin olarak gidersen o korkup çözülebilir ama hiç çözülmezse anla ki o senle evlenmek istemiyor
Soran+1 yılYa ben insan kırmayı sevmem. Ayrılacaksa kendisi ayrılsa emin ol sırtımdan büyük yük kalkar.
- +1 yıl
birini üzmemek için ayrılmamak dürüstçe değil bence tabi siz bilirsiniz düşündüğünüzü söyleyip yolluna gitmek daha dürüst geliyor bana ama tabi yani insanı üzmek de kolay değildir
Soran+1 yılBakın, benim karşımda birisi ağlarsa bu kan düşmanım da olsa ben dayanamam. O yüzden dediğinizi yapmam sanırım imkansız..
- +1 yıl
Burcu'nuz ne
Soran+1 yılBoğa
- +1 yıl
Onun? boğa lar sevince emek verince kolayca gidemiyor desem tutturmuş olur muyum
Soran+1 yılOnun da akrep.
Maalesef öyle. Emek var, çaba var ve herşeyden önemlisi. Ben yıllarca bunu tanımak için çabalamışım. Şimdi tekrar birisini mi tanıcam?- +1 yıl
Doğru ama böyle ortada kalırsan yoluna bakamazsın 3 yıl boyunca yoluna bakamamış bir boğa insanı tanıyorum vazgeçemediği için 😔
Soran+1 yılSanırım haklısınız. Yazdım zaten az önce uzunca bir mesaj kendisine. Artık ne olacaksa olsun dedim..
- +1 yıl
Seni rahatsız etmek istemem ama en yakın arkadaşım akrep ve tanıdık bir kaç akrep de var sana özelden bir şey söyleyebilirim belki yardımcı olur
Soran+1 yılValla yardımcı olabilecek şeyse neden olmasın isterim tabi ki
- +1 yıl
Beni takip edebilirsin şimdi o Zaman
Soran+1 yılGönderdim istek.
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. bencede tam tersi olmus tuhaf.
023 Yorumla
Soran+1 yılNeden işte?
Soran+1 yılYa defalarca sordum, paraysa konu dedim onuda ben yaparım dedim ama yok diyor
Soran+1 yılBende üzülüyorum işte kafayı yiyorum düşünmekten
Soran+1 yılYok ya zannetmiyorum. Çünkü çoook kez sıkıştırdım hayır diyo.
Soran+1 yılYaa bak sen bile çözemedin kendi hemcinsini ben napayım :(
Soran+1 yılYa diyorum bak. Yanlış anlamayın asla diyeceğimi,
ben 4 yılda İTÜ'yü bitirdim. Gittim doktoramı yaptım vs. Ya ben işten çıkıp direkt evine gelen bir insanım, sırf o yanlış anlamasın diye. Buna rağmen hala neyi bekliyor gerçekten anlayamıyorum..- +1 yıl
seni oyalamasina izin verme. kafanin almadigi yerde bitir. zor olur, seviyosun. ama oyalanmandan daha iyidir. napmaya calisiyo bir kendiyle Allah biliyo. ayrıca saçma bari en azindan evlilikten kaciyosun sebep ver adama ki cözulsun en azindan erken bile dese beklersiniz az daha. sinirlenmeye basladim ya.
Soran+1 yılKafamda zaten bitti büyük oranda ama işte kimse üzülmesin istiyorum..
- +1 yıl
sen onu degil ama. o seni üzücek kardesim. olmuyosa zorlamicaksin. her kadın sevdigi adamla. evlenmek ister mutlaka. hic normal degil bu kız. sürekli oldugunuz yerde sayarsınız, ne olucagi belli degil arasatta gibi adama kafayı yedirtir. otur karsisina tekrar ve son kez net bir sekilde. konus olmiycaksa oyalamaya, zorlamaya hiic gerek yok. degeriini kiymetini bilemeyenler utansin üzülsün sen değil.
Soran+1 yılŞimdi bir mesaj attım zaten kendisine. Ben yoksa kanser olacağım zaten böyle devam ederse.. Artık bir karara varılsın..
Soran+1 yılNe farkımız var ki? Hepimiz sıradan insanlar değil miyiz? Ha sana ha bana?
Soran+1 yılİsteyen her insan bu imkanlara sahip olabilir. Ben ayrıcalıklı bir insan değildim. Haketmiyor konusuna gelince evet haklısın. Zaten yazdım bakalım ne olacak.
Soran+1 yılBakalım cevap gelsin, soru olarak paylaşırım yine :)
Soran+1 yıl
+1 yılSakladığı bişey mi var acaba
07 Yorumla
Soran+1 yılSordum sürekli ama yok diyor
- +1 yıl
Çekiniyor olabilir. Zarf atarak ağzını arayacaksın ya da evlenmiyorsak ayrılalım diyeceksin. Böyle gitmez ikiniz de yıpranırsınız.
Soran+1 yılDedim, bitti de dedim. 2 gün sonra barışıyoruz. Ağlıyor dayanamıyorum
- +1 yıl
İşin zor. Hayırlısı olsun hakkınızda
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Kafayı yeme noktasına geldim. Ya artık gerçekten yuva kurmak istiyorum..
- +1 yıl
Oluruna bırak ve dua et. Çevremden gördüğüm kadarıyla bu muhabbetlerin sonu pek mutlu olmuyor.
Soran+1 yılYa sonu gelse ona da kabulüm. Bende hayatıma bir yön veririm en azından. Böyle ne olacağı belli olmaması delirtiyor.
+1 yılvardır seninde bir kusurun onu biliyordur😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKusurumu söyleyebilecek kadar açık sözlüyüm. Emin olun yazardım öyle birşeyim olsa.
+1 yılevlilik zaten sacma tabiki kaçacak :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep de söyle de hep birlikte gülelim.
- +1 yıl
evlilik sorumluluk ister valla bn bu yaşta evlenecek kadar salak değilim komik geliyor bana
Soran+1 yılArkadaşım kusura bakma da,
Zaten sana gel evlenelim demedim ki? Herkes sen mi? Soru belli, istenen belli. Ya lütfen gece gece gelmeyin başıma ya.
+1 yılsal. ipini gitsin
028 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay olmuyor işte. Emek var
- +1 yıl
Yine mi ya bu kız seninle ciddi bile düşünmüyor ki Bence Seven insan her kadın hayatında birlikte olduğu erkekle evlenmek ister evlenmek istemeyen kadın da vardır bir anormallik zaten Sanki hiç Kız yokmuş gibi gider onlara takılır sınız
Soran+1 yılYine mi ya derken? Ciddi düşünmese ayrılıp gitmez mi?
- +1 yıl
Alışkanlık yapmış dur o yüzden gidemiyor dur
Soran+1 yılZannetmiyorum ya
- +1 yıl
Ya Sen kendi kendini Telkin etmeye devam et tamam mı Sana ben ne söylesem boş zamanını zaten görürsün Bu insanın yüzüne Onların da dediğin gibi çıkar ama mutlu olmanı istedim Sen de tanımıyorum kötü düşünemem kimse hakkında Lakin yani Hakkında hayırlısı olsun da sen bu kafayla Bu kızda hiç bir yol adım atamazsın kendini Telkin ediyorsun Hep öyledir zaten görmek istemeyiz hep toz konduramadıklarımız zaten koyar bizim hayatımıza aşağı seni
- +1 yıl
Bu arada ben yazmıyorum otomatik sesten Konuşuyorum kendisi otomatik yazıyor parmağım dikişli O yüzden arada imla hataları oluyordur kusura bakma
Soran+1 yılNeden kızdın ki şimdi? Ben kendimi telkin edecek olsam buraya yazıp yorum istemezdim. Ben açıklığa kavuşturmaya çalışıyorum. Kafamdaki düşüncelerle örtüşecek yorumlar arıyorum. Bende görüyorum bir çok şeyi merak etmeyin.
Soran+1 yılNeden kızdın ki şimdi? Ben kendimi telkin edecek olsam buraya yazıp yorum istemezdim. Ben açıklığa kavuşturmaya çalışıyorum. Kafamdaki düşüncelerle örtüşecek yorumlar arıyorum. Bende görüyorum bir çok şeyi merak etmeyin..
- +1 yıl
Ama ailede senin gibi varsa bir tane bana yönlendir sene ya valla evlenecek ciddi adam arıyorum ben de Lay Lay Lom takılacak değil de😊😂😂
- +1 yıl
kizmadim
Soran+1 yılZaten hayatın kuralı sanırım bu. Hep istemeyen isteyenlere sahip oluyor..
- +1 yıl
Boşver Kimler gelir kimler geçer Sen bence Adam gibi adamsın senin kadrini kıymetini bilmeyen bir insan düşünsün Onlar her zaman Üzülme mahkum olan insanlar gelip geçici ilişkilerde savrulan insanlar senin niyetin güzel olsun ki güzel hayatına daha iyi bir insan çıkacaktır
Soran+1 yılKızmış gibi geldi de.
- +1 yıl
Ya niye kızayım Ben sana normal konuşuyorum işte hayat senin hayat yaşayan ben değilim
Soran+1 yılYa işte adam gibi adam olmak yetmiyor bazen. Gerçekten ben adam gibi adam falan olmak istemiyorum. Sadece değer görmek, sevgime karşılık almak ve gerçekten MUTLU bir yuva kurmak istiyorum. Ben hayatımdaki istediğim herşeyi başardım. Ama bir tane kız afedersin ağzıma etti..
- +1 yıl
Bir tane kız diyorsun sana hayatımı Anlatsam Ya ben var ya dersin Erkek olduğum halde dersin yer yarılsada içine girsem dersin Hemen tepki verme hayatımda hiçbir insan benden daha kıymetli ve de önemli değildir çok tahammülsüzüm çok şakayıklar verdim çok da Acılar Çektim Ondan sonrasında harmanlandığı artık hiç kimseyi takmıyor olan olur olmyn yolunds olur gerek yok
Soran+1 yılYa işte adam gibi adam olmak yetmiyor bazen. Gerçekten ben adam gibi adam falan olmak istemiyorum. Sadece değer görmek, sevgime karşılık almak ve gerçekten MUTLU bir yuva kurmak istiyorum. Ben hayatımdaki istediğim herşeyi başardım. Ama bir tane kız afedersin ağzıma etti...
Soran+1 yılEmin ol herkesin yaşadıkları ve içinde sakladıkları vardır. Bende de var onlardan, her insanda vardır. Anlatsam emin ol bende de çoook acı tecrubeler var..
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumlarınız için. Artık bekar bir erkeğim sanırım :)
- +1 yıl
ayrildinmi ne oldu🤤
Soran+1 yılEvet ayrıldık sabaha karşı 6 da :)
- +1 yıl
hayirlisi olsun zaten. hak. etmiyordu
Soran+1 yılArtık nasip :) Bundan sonra hayatıma bakcam, önüme bakcam
- +1 yıl
aynen oyle yap degmez inan
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim
Soran+1 yıl:):)
+1 yılbende kaçıyorum 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi halt ediyorsun