5 yıl önceki sevgilimle barıştık 1 ay oldu sürekli sürekli her gün evliliği dile getiriyor evlenelim dio neden bu kadar acele ediyor ben hazır değilim

5 yıl önceki sevgilimle barıştık 1 ay oldu sürekli sürekli her gün evliliği dile getiriyor evlenelim dio neden bu kadar acele ediyor ben hazır değilim
Cevap
3Cevap
tünelden önceki son çıkış olarak seni görmüş, cümleler sana yönelik değil zaten, son çırpınışlar
Bunca yıl hazır hissedemedin mi yani? Niyetin hiç yoksa kızı daha fazla oyalama bence
Ama hazır değilim
Tamam ayrıl o halde, belli sen hiçbir zaman hazır hissetmeyeceksin
Ya varya yemin ediyorum sinir bozucu bunca yıl nasıl hazır hissetmedin azıcık erkek ol ya nikah ı kıy
Ama zamana ihtiyacım var ayrılmak istemiyorum ama evliliğe hazır değilim sürekli evliliğe zorluyor abileri de belalı zaten
Dinsizin hakkından imansız gelir abileri yola getirir seni böyle hazır ederler adamı
Abilerinden korkmanın sebebi muhtemelen kızı kullanman ve onların da bunu fark etmesi 😂
Aynen öyle rabiş
@Rabişş1905 oda aynısını söylüyor yeter beni oyaladığın ya evlenelim ya abimler devreye girer dio
Ya yani şöyle ben seviyorum ama evlilik aklımda yok şu an düşünemiyorum hazır değilim o ise her gün evlilik dio hemen istiyor abileri çok belalı söylese zaten önce canımı okurlar sonra evlendirirler oda tehtit ediyor abimler i devreye sokmama az kaldı die
Aynen aşkım
Kız da gurursuz abi anladım, bu boş insanın onu oyaladığını fark edemiyorsa maldır zaten
Sen misin kızı kullanıp atan inşallah bir an önce evlenirsin daha fazla kızın canını yakmadan ya keşke imkan olsa da kızın abilerine seni söylesek yiyeceğin dayağın tadını anlarsın sonrada evlenirsin 😂😂
Yaaa oyalamıyorum seviyorum ama evlilikten korkuyorum
İnşallah bir an önce yakalanırsın abilerine 👐
Yav ayrıl o zaman kızın niyeti belli e seninki de öyle o zaman niye uzatıyorsun
Neyse ben uyuyacağım iyi geceler size
Evlenme istiyor artık
Evet ama hazır hissetmiyorum kendimi
He ya gıcık oluyorum bunlara neden kaçıyorsun evlen işte
Zamane kızları, tek dertleri evlenmek 😬
Öyle ya maalesef
Uzak dur hayır gelmez.
Kız kancayı takmış koca oğlana bırakmaz 😂😂
Hee ya inan öyle benim olacaksın dio birde abileri var belalı
Param yok de, bi halt edemez.
Diyorum benim var evim de var dio sen çalışma ben sana bakarım dio
Abileri de belalı bu kız seni kaçırıp evlenir benden söylemesi 😬
acayip
hortumlamak istiyors
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu konuşmadan bile kızın baya korktuğu, kırılmaktan çekindiği çok belli 🥺 Bence sürekli evliliği dile getirmesinin sebebi; netlik istiyor, belirsizlikten yorulmuş. 5 yıl önce ayrılık yaşamışsınız, şimdi “yeniden aynı şeyi yaşar mıyım?” diye panik yapıyor olabilir 💔
Sen gerçekten hazır değilsen, ona açık ama sakin bir dille bunu anlatman lazım. Peki sen onu uzun vadede hayatında görüyor musun, yoksa emin değilsin? 🧐