Eski sevgilimle arkadaş olarak görüşüyorum ama o aşırı olmasa bile çoğ konuda hep eski konularımızı açıyor?

Biz ayrıldıktan sonra onunla tekrar başlamak istedim ayrılma nedenini çözmeye çalıştım ama istemedi birkaç ay sonra bana geri döndü benimle arkadaş olmak istedi bende o zamanlar zaten artık ondan vazgeçmiştim ama saçma sapan nedenlerden tartıştık görüşmedim birdaha onunla neyse yaz oldu yani geçen yaz ben yeni biriyle tanıştım onunla tanıştım derken sevgili olduk 1 yıl geçti o sırada aralarda bana yazıyordu eski sevgilim ama öyle sevgili olalım gibilerinde değil neyse engelledim derken engeli kaldırmıstım mesaj attı felan şu an 2,3 gündür konusuyoruz onunda benden sonra sevgili oldugu kişiler olmuş şuanda onunda bir sevgilisi var ama eski konuları açıyor espriyle karışık konuşuyo cevaplıyorum felan ama mesafemi koruyorum ben arada böyle küçük tartışmalar oluyo gene espriyle karışık bana diyo tartışmayı özlemişim seninle felan 2,3 gündür dediğim gibi eskiler açılıyo sizce aklı bende mi? sevgilim olduğu içinmi bana birşey söylemiyo? yoksa çıktığı kızı mı seviyo? kafamda çok soru var gerçekten diyaloglarımız normal arkadaş dost gibi ama neden böyle yapıyo çözemedim sevgilime tipsiz bence felan dediği oldu resmini istemişti :D
Eski sevgilimle arkadaş olarak görüşüyorum ama o aşırı olmasa bile çoğ konuda hep eski konularımızı açıyor?