şimdi şöyle eski sevgilim benim saf oldugumu biliyor ve beni kullaniyordu seven insan o halde birakmazdi her neyse bu eski sevgilimin arkadaşı soyluyordu ona yaoma etme diye işte bu çocukla eski sevgilimden ayrildiktan sonea konusmaya basladik ve bu beni çok mutlu ediyor çok iyi biri eski sevgilimle arkadaşlar ve bana beni hiç sevmedigini seven insan ozellerini bir baskasina anlatmaz dedi hakli da ve bu şu an konuştuğum çocuk çok iyi biri ruj esiyiz resmen çok iyi anlasiyoruz hatta 4 kisi bi araya gelmiştik eski sevgilim benim arkadaşım eski sevgilimin arkadaşı ben arkadasiyla benim arkadaşımı yapicaktik olmadi neyse işte biz eski sevgilimin arkadaşıyla aynı fikirde oluyoduk sürekli ve benden eski sevgilimleyken hoslaniyomus sarhosken uzun uzun arkadaşına bakmıştım orada benden çok etkilenmis olur mu sizce
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olur niye olmasın. Gayet güzel bir ilişkiniz var gibi gözüküyor. Okurken ben bile mutlu oldum. Tek sorun cinsel geçmişin olabilir.
onun arkadaşıyla yatmıştım ve o bunu biliyor eski sevgilim anlatmış ve arkadasi yani şu an konuştuğum çocuk bana böyle birşeyi soylemesi bile seni sevmedigini gosterir seven insan anlatmazdi dedi ve bana bi daha bu konuyu acmadi ben açtım hani arkadaşınla böyle bişey yasadim benim hakimda ne dusunuyosun ya da böyle bi planin var mı benle diye öyle bişey aska olmaz dedi
Seninle bir ilişki ki istemiyor?
nasil yani
hayır cinselik dusunmedigini söyledi ama bu konuyu acmamak istedigini söyledi yanlış anlarim diye
Asla olmaz dediği ne anlamadım
cinselik
Sevgili olmak istiyor dimi
evet
Çok karışık oluyor. Anlayamıyorum. Gizliden çıkıyorum yaz bana.
hatta hani dedim eski sevgilim ogrenirse arkadaşın sonucta aranizi bozmak istemem dedim o da ben haksızlığa gelemiyorum seni sevmiyordu senin kiymetini bilseydi dedi
Tamam işte ne güzel. Bence bu iş olur.
çok teşekkür ederim 🥰
seviyodur değil mi
Bir süre izle ve gözle. Bakalım cinsel şeyler isteyecek mi
inşallah istemez mutlu olmak istiyorum artık yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim 🥰
İlerde isterse olabilir bence hemen isterse olmaz.
tovbeliydim normalde cinsellige oda biliyor istemiyorum ama çok güvenirsem sevdiğini anlarsam olabilir
En azından ilk etapta oral olsa yeterli.
Ne olursa olsun dünyada başka insan mı kalmadı. mı bence çok yanlış
yanlış farkındayım normalde asla böyle bişey yapmam ama bu kişi çok iyi yani beni anlıyor eski sevgilim sevmiyordu ve yasadigimiz seyleri arkadaşlarına anlatiyormus ve cocukta bunu görüp uzulmus herseyi anlati
Tamamdır bu kısımda sorun yok ama simdi o çocuk da herşeyi biliyor ya umarım art niyetli biri değildir. kimseye güven olmaz
kalbim normalde çok temizdir ve oda iyi biri gibi ve sadece iki kişiyle yattim kendimi süt dilimi gibi hisetigimi ona soyledigimde bana çok kızmıştı hata yapıyorum biliyorum ama birbirinizd cok benziyoruz ruh esi gibiyiz
Sen bilirsin ama bana bu kişinin amacı başka geliyor
teşekkür ederim yine de umarim degildir 🥰
Umarım değildir çok mutlu olursunuz
cok teşekkür ederim 🥰 umarim sende çok mutlu olursun
Teşekkür ederim
cok uzun okumadim ama baslik guzelmis konus abla devam
saol askm
Bu da seni aldatıyorsa 🤔
aldatmaz neden aldatsin aldatiyosada kendi karaktersizligi
Bilemedim ayriyeten ne kadar etik bir hareket tartışılır
Ondan habersizmi oyle bir şey yapmamanı öneririm.
kimden
sıralı mı topluca mı
anlamadim
herkese mi yazıyorsun sıradan rastgele birine mi
ben yazmadim ona
Amaç ne