Bahsi geçen kızla aramızda bir flört durumu var mı emin değilim. Fakat bir şey fark ettim. Ne zaman bu hanım kızımızla ilgilenmesem, sallamasam bu hanım kızımız daha çok üstüme düşmeye başlıyor.
Mesela memlekete gitmiştim ve yaklaşık 2-3 hafta bu kızımızla neredeyse hiç konuşma fırsatı bulamadım. Beni aradığında müsait değilim/işim var dedim ve kapattım, mesajlarını meşgul olduğum için geç gördüm/geç cevap verdim. Kızımız " seni çok özledim" demeye başladı. Bana günlük attığı mesaj sayısı 2-3 katına çıktı.
Ardından işlerimi hallettim ve meşgul olmamaya başladım ve hanımkızımıza ilgi göstermeye başladım ve bu sefer daha umursamaz davranmaya başladı.
Sizce attığı her mesajı 1 saat sonra mı yanıtlasam daha etkileyici olur. Mesajı okuyup cevap verip hemen whatsappdan çıkayım mı? Verdiği cevaba da yine bir saat sonra okuyup cevap vereyim.
Flört ettiğim kızın attığı mesajlara 1 saat geç cevap verirsem daha etkileyici olur muyum?
amaç ne böyle yapmaya devam edersen bırakır ben olsan çoktan bırakmıstım özledim ne ya gerçekten bu kadar seviyormusunuz bu kelimeyi söyletecek kadar ben düşündümde kimseyi özlemedim özlememişimde helal olsun bu kadar sevdiyse Şu an özendim ama bir yandanda iyiki sevmiyorum dedim çekilirmi bu ikilem artık uzak duruyorum bu tarz ikilemlerden biri vardı uzaktan sevdiğim daha doğrusu ilk o ilgilendi sonra ikilemde bıraktı uzak durmak lazım bu durumdan düşündümde onu hiç özlemedim sevdiğim süre boyunca demek sevgi aşk daha farklı
Ben seri bir şekilde mesajlaşmak isterim. Yani her zaman telefon elimizde olmaz. Görülmeyebilir ancak yazışırken 5 dk geç cevap vermek falan hoş değil. İşim var desin sonra konuşalım ama böyle yapmasın yani.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ben de seri sekilde mesajlaşmayı, hatta mümkünse sesli veya yüz yüze konuşmayı severim ama karşımdaki kişi çevrimiçi olduğu halde geç mavi tik oluyor mesajlarım.
O zaman sana öncelik vermiyor demektir. Her zaman böyleyse tabi. Ben sevgilimle konuşurken mesaj gelirse diğerini bekletirim. Acil bir şeyse de söylerim böyle bir durum var diye.
Kimi kız soğur böyle birşeyde kimisi de daha çok bağlanır , seninki ikincisi gibi duruyor ama mesajlara bu kadar gec cevap vermek yerine günün belli vakitlerinde meşgul oldugunu söyle bütün gün konuşma yani
Peki bundan rahatsız olmamalı rağmen aynısını yapmam biraz çelişki olmaz mı? Bir de nasıl yapıcam ki? Ben sadece onunla konuşuyorum mesajlaşırken. Saygısızlık olmasın diye.
Sen ilgi gösteriyorsun ama o senin gibi davranmıyor demek ki. Ya bu şekilde devam edecek ya da her zaman ilgilenmeyip merak etmesini sağlayacaksın. Tabii bu da kesin çözüm değil sadece öneri
Bilmiyorum kafam çok karışık. Kadınlar ile iletişim kurmayı beceremiyorum ben sanırım. Lanet olsun ya. 24 yaşıma geldim. Ne erkekler var neler neler yapıyor...
Ben bu geç cevap vermeyi gerçekten anlayamıyorum biz bazı akşamları görüntülü konuşuyoruz o zaman mesaj geldiğinde hemen cevap veriyo 1 sn mesaj geldi diyo ben atsam kac saat sonra cevap verir
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben attığı her mesaja anında cevap veriyorum. Ama ona attığım mesajlar çevrimiçi olduğu halde geç mavi tik oluyor
Karşındaki kişiye bağlı... ben sinir oluyorum bu tarz insanlara bir insan ne kadara yoğun olursa olsun ne kadar işi olursa olsun günde birkaç kez yazabilmeli yoksa niye konuşuyoruz ki...
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi de ilgi gösterince de geri tepiyor. Kendimi geri çekince daha iyi oluyor her şey onu fark ettim
Abartıyor muyum? Karşımdaki insana önce müsait misin işin var mı diye soruyorum. Müsaitim isim yok diyor. Konuşmaya başlıyoruz mesajlarımı çevrimiçi olmasına rağmen geç görüyor. Tekrar soruyorum müsait değilsen sonra konuşalım diye. Aynı anda 8 kişiyle konuştuğunu söylüyor
Sürekli müsait misin diye sorman sinir bozucu bence. Zaten herkesin bir sürü whatsapp grubu oluyor kız arkadaşlar yazıyor falan filan yazan çok... onlara bakıyordur saniye saniye senin yazdığına mı baksın? Sanki sana saatlerce cevap vermiyormuş gibi davramanın anlamı yok. Biraz empati yapın.. Ben konuştuğum kişilerde günde 3-4 kez yazışıyorumdur. Sürekli telefon elinde mi yaşasın, bir tek sen yoksun konuştuğu insan sonuçta.
Bence hemcinsini savunucam derken komik duruma düşüyorsun. Ben neden mesajlarıma geç cevap veriyor diye sorun etmiyorum ki. Benimle konuşurken aynı anda 8 kişiyle konuşması ağırıma gidiyor. İnsan bir sohbete konsantre olabilir bence.
Sence benimle konuşurken siteden tanıştığı 8 erkek ile konuşması normal mi?
Beni ne ilgilendirir senin konuştuğun kişi... ben kendi görüşümü söyledim. Konuştuğu 8 kişinin hepsinin erkek olduğundan bu kadar eminsen kızla niye konuşuyorsun o zaman? Bence saniye saniye konuşmak saçma, insan whatsapp açık diye sadece 1 insanla konuşmak zorunda değil bana gün içinde whatsapp gruplarından sürekli mesaj geliyor ve çoğuna da bakmak zorundayım bakıyorum da... O sırada benimle konuşn bir erkek "Aa çevrimiçi ama 5 dk içinde cevap vermedi" diye düşünüyorsa anlayışsızdır benim gözümde.
biz kizlar biraz degisik oldugumuz icin bu sekilde oluyo 😂 smdi sen ona canim cicim dersen dikkatini cekmezsin ama sen ona pas vermezsen daha cok dikkat cekersin. d ilk zamanlar pas verme zamanla verirsin. d
Normalde çok saçma böyle yapman ama bu kız bundan anlıyor demekki. Denenmeye değer :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle taktik falan yapacak bir insan değilim ama işin içinden çıkamıyorum. Ne zaman ilgi göstersem ona vakit ayırsam umursamaz davranıyor. Ne zaman onu sallamasam bu sefer üstüme düşmeye başlıyor.
Bence sen bu kizin ustune dusme. Uzulme ama kankam bundan bir halt olmaz. İsteyen tik tik yazar. ya da acar muhabbet eder arar sorar. Boyleabuk sabuk triplere giren insanlari hayatina sokma bence
Konuşmayı kesmelisin tabiki. Birde soruyor musun? O sana 8 kişi ile konustugunu söylediğinde ben bu tür şeylerden rahatsız olurum seni daha fazla rahatsız etmeyim konuşmayı keselim gibisinden konusman gerekirdi
Diyorum. Yani konuşmayı keselim demedim ama bana meşgul olmadığın zamanlar mesaj at. Bir insan aynı anda 8 ayrı sohbete konsantre olamaz dedim.
Bir de geçtiğimi günlerde kızın geçmişi hakkında beni rahatsız eden şeyler öğrendim. Kendisinin 10larca tek gecelik birlikteliği olmuş. Gercekten neden bilmiyorum ama üzüldüm bunu öğrendikten sonra.
Mesela o yazdıktan birkaç dk sonra yaz o ne kadar arayla yazıyor bu da önemli. Bazende yazar yazmaz yazmaya çalış yani böyle ne çok sık ne de tamamen uzaklaştır
Ya senin işlerin varsa o kızın işleri olamaz mı belki onunda müsaitliği yoktur
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır ben her konuşmanın başında karşımdakinin insana müsait misin? İşin var mı diye zaten soruyorum. Bilmeden bol keseden sallıyor ayar verdiğini sanıyorsun. Kızın biri de gelmiş artı oy vermiş.
Ne zaman ilgi göstersem umursamaz davranıyor. Whatsappda çevrimiçi olmasına rağmen geç mavi tik oluyor mesajlarım. Ben de yine nezaketen müsait değilsen sonra konuşalım diyorum. Hayır müsaitim diyor. Yani bilmeden bol keseden atmaya benzemiyor bu iş. Aklınca ayar veriyor bana adama bak.
Ben seni rencide etmek için söylemedim, madem öyle detaylı bir şekilde açıklama yapsaydın, ona göre yorum yapardım sende aynısını yap bir süre uzaklaş bazen yanımızdaki insanlsanların kıymetini kaybettiğimizde anlarız
Sana basit bir formül vereyim bir ömür kullan. Tanışır tanışmaz bir kıza 'sevgilin'mişcesine bir ilgi ya da değer verme, kıskanma mesela anlamsızca; ama geç cevap vermek veya soğuk yapmak gibi 'taktik'lere de asla gerek yok. Samimi ve içten ol. Arkadaş gibi ol, cinsellikten asla bahsetme.
İlgi verdiğinde sıkılan bir kız da seni sevmiyordur ve hiçbir zaman gerçek anlamda sevmeyecektir. Onlardan uzak dur.
İlgine ilgiyle karşılık verecek birini bulursan da bırakma derim.
Gerçekten bu problemi görüş yorumu yazarken ben de hissetrim. Yazı dili ile iğneleme mi yapılıyor yoksa gerçekten mi teşekkür ediliyor belli olmuyor. Ama ben gerçekten teşekkür etmek amacıyla yazdım. Çünkü gerçekten hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Ergenlikle ne alakası var güzel bacım? Bu kıza ne zaman ilgi göstersem umursamaz davranıyor. Ne zaman kendime boşver desem sallamasam üstüme düşmeye başlıyor.
24 yaşındayım ve çocuk değilim. Sadece kadınlarla iliski kurma konusunda tecrübem yok. Henüz ona karşı bir taktik vs uygulamadım. Gercekten işlerim olduğu için 2-3 hafta konuşamadım hepsi bu. Çürüyün demek bir nefret söylemi bilmiyorum farkında mısın?
En İyi Cevaplar