Flört ettiğim kızın attığı mesajlara 1 saat geç cevap verirsem daha etkileyici olur muyum?

Bahsi geçen kızla aramızda bir flört durumu var mı emin değilim. Fakat bir şey fark ettim. Ne zaman bu hanım kızımızla ilgilenmesem, sallamasam bu hanım kızımız daha çok üstüme düşmeye başlıyor.

Mesela memlekete gitmiştim ve yaklaşık 2-3 hafta bu kızımızla neredeyse hiç konuşma fırsatı bulamadım. Beni aradığında müsait değilim/işim var dedim ve kapattım, mesajlarını meşgul olduğum için geç gördüm/geç cevap verdim. Kızımız " seni çok özledim" demeye başladı. Bana günlük attığı mesaj sayısı 2-3 katına çıktı.

Ardından işlerimi hallettim ve meşgul olmamaya başladım ve hanımkızımıza ilgi göstermeye başladım ve bu sefer daha umursamaz davranmaya başladı.

Sizce attığı her mesajı 1 saat sonra mı yanıtlasam daha etkileyici olur. Mesajı okuyup cevap verip hemen whatsappdan çıkayım mı? Verdiği cevaba da yine bir saat sonra okuyup cevap vereyim.
Flört ettiğim kızın attığı mesajlara 1 saat geç cevap verirsem daha etkileyici olur muyum??
Flört ettiğim kızın attığı mesajlara 1 saat geç cevap verirsem daha etkileyici olur muyum?