Bu beni aslinda rahatsiz etti ve cocugun samimiyetsizligine delalet olabilir mi acaba diye dusundum..
Erkeğin bakarken gözlerinin parıldamasi
Bu beni aslinda rahatsiz etti ve cocugun samimiyetsizligine delalet olabilir mi acaba diye dusundum..
İlgisini çekmişsin, senin de ilgilenip ilgilenmediğini anlamaya çalışıyor, hatta anlamaya çalışmasa bile sevginin, beğeninin ifadesi bu bakışlar, genel itibariyle refleks olur
Teşekkürler... Güncelleme de belirttiğin tavır için de, bu zatı muhteremin arkadaşı, arkadaşının sana olan ilgisini bilmiyordur, hoş görünmek istiyordur
güncellemeden sonra diyorum ki KAÇ link
Cevap
6Cevap
ilgin var mı ona karşı?
bence tanışmak ve arkadaşlığı ileri götürmek istiyor,
art niyeti bilemeyiz çocuğu görmek bilmek lazım
ilgim yok dersem yalan olur. Aslinda boyle uzun uzun bakan kisilerden hoslanmam, begenecegim varsa da begenmem, sogurum..
Fakat dedigim gibi bu kiside biraz cozmekte zorlandim ve itiraf etmeliyim ki ben onun yuzune bile bakamiyorum yani ortada birseyler varsa bile ben sansimi bastan kaybediyorum sanirim.. :)
yok yok fazla uzatmış anlaşılan, niyeti ne olursa olsun gelsin konuşsun, daha fazla rahatsız ederse uzak dur
dıkkatle bakıp sırıtması ıcınden ne gecırdene bağlı :D duygusal seylerse ne guzel ama yesılcam fılımlerı ıcınden bıyıklarını burkuyosa kotü :D:D
Yani anlattıgın kadarıyla hoslanıyor gibi..
sence dik dik bakmasi rahatsiz edici olmaz mi? Yoksa begenisinden dah mi emin olursun?
Benimde gözlerimin içi güler öyle diyorlar acaba nedenmiş yorumları takip ediyim bakıyım =)
:) lutfen, sizden de ciddi bir cevap almak isterim, hemcinsinizi benden iyi anlarsiniz muhtemelen :)
aha düşürdük demek anlamında
anlamadim?
senden hoşlanıyor demekki
Sapık olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar