Ne demek detaylar ya çok uzun ya da çok kısa kısa mı uzun mu karar ver..
Cevabın nedir?
+1 yılİyi de insan başka konularla da meşgul olabilir, her an o olmayacak ki.
''Meşgulüm sonra döneceğim'' demek hiç sevmemek değildir...
Gerçekten işim var, beklesin azıcık.
7/24 beraber zaman geçireceğiz sanki.13 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bir mesaj bir ses veremeyeceği anlamına gelmiyor bir iltifat gibi bir göz kırpma gibi meşguliyetinin arasında bir mesaj atabilir.
- +1 yıl
Haklı olduğun konular olabilir abi, bu mantıklı. :D
- +1 yıl
Bakmayı değil görmeyi dene kanka :D
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Adamin veya kizin kendi hayati vardir ailesi isi gucu okulu vardir bu sebeple sevgilisi her aradiginda ilgilenemeybilir
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bir mesaj bir ses veremeyeceği anlamına gelmiyor bir iltifat gibi bir göz kırpma gibi meşguliyetinin arasında bir mesaj atabilir.
- +1 yıl
Hocam istisnalar hariç o gibi durumlarda mecbursun çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılAmaan ben bazen sıkılıyorum işim var diyorum ama sevmediğimden değil. Elimde sürekli telefon vikvikvik sevmiyorum. Buda bir tercih
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu dürüstçe söyleyebiliyorsan ona sorun yok bence ki ben ona da söylemiştim zamanında canının konuşmak istemediği zamanlar olabilir insanız neticede dürüstçe söylemesi yeterli lakin ben en geç 2 dakika için de yazıp gönderiyorsam bir mesajı o ise 30 dakika da 2 satır yazabiliyorsa bu işte bir iş vardır arkadaşım. Bana gelmez yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın hayatının her didiğinde olmak neden.. herkes işine baksın bence bunlar hastalıklı düşşünceler
03 Yorumla- +1 yıl
Leyla kafası tebrikler yalnız ölmek için doğru yoldasınız fakbody takılmaya devam edin lütfen sizi sağ şeride alalım.
- +1 yıl
Evliyim ama eşime hasta değilim ben sollamayı severim bay.
- +1 yıl
Yol sizin hanımefendi selametle..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
0Cevap
+1 yılPaul Auster'in bir sözü vardı;
"İnsanlar asla söyledikleri kadar meşgul değillerdir. İnsanların öncelikleri vardır ve bazen sıra sana gelmez."10 Yorumla
+1 yılMeşgul olduğunu söylüyorsa meşguldür. O meşguliyetin bir parçası olman için yapışık ikiz olmak gerek.
03 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyuyorum sağ şeride alalım sizi.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Çok saygideğersiniz (!) Güzel geceler.
- +1 yıl
Rica ederim. Sizde çok anlayışlısınız! Hayırlı sabahlar.
+1 yılNe kadar büyük bir işi olabilir ki insanın beyin ameliyatında misiniz da cevap veremicek kadar mühim zor işlerle mesgulsunuz .
07 Yorumla- +1 yıl
İyiydi bu gerisi bahane
- +1 yıl
Kesinlikle. Şaşırdım bu arada bı erkek olarak senin bu konudaki dusuncelerin falan 🖐️
- +1 yıl
Artık doldum çünkü gereksiz insanlardan bunaldım usandım bezdim verdiğim değerin 3/1 ini alamıyorsam ayrılmak istiyorum dediğimde ağlamayacak o halde buna ayar oluyorum. Bıraksınlar yalandan seviyorum ayaklarını
- +1 yıl
Evet ama erkekler ilgiden sevgiden muhabbetten skldim bunalirim nefes alamam triplerindeler genelde . Böyle senin gibi sevgisine sevgilisine değer veren çok yok herhalde ya da bize denk gelmiyor
- +1 yıl
İhanet kanımda yok çünkü bir adam şerefi, gururu ve ailesi için yaşamalı yoksa ne adamlığın ne erkekliğin bir anlamı yok bu dünya üzerinde. Çoğu beyin göçü yaşayıp omzunun üzerinde bir başının olduğunu unutup bacaklarının arasında ki kafaya göre hareket ettiği için bunların bilincinde bile değiller
- +1 yıl
Ne mutlu sana. karakter meselesi ya çok da bulunmuyor .
- +1 yıl
Bilemicem insanların neler yaptıklarıyla ilgilenmem amacım huzurlu, mutlu bir ömür geçirmek ve öldüğümde adımın arkamdan iyi bir adamdı olarak anılması.
ama insan bazen gercekte meesgul olabiliyor.
baslarda sevgilime gicik olurdm trip atardim ama sonradan anladimki hayatta baska seylerde var05 Yorumla- +1 yıl
Yav olabilir istisnalar olabilir benim kast ettiğim ben mesaja 2 dakika içinde cevap veriyorken o neden ta 2 saat sonra veriyor benim meselem bu
- +1 yıl
Çalışmak ayrı benim ki çalışmıyordu da hep bir bahane yok anamın yanındaydım yok akrabam geldi yok ıyk yok mıyk hayatta en nefret ettiğim şeydir bahane dürüst olsa gam yemicem
- +1 yıl
Ayrıldım zaten insanım bende bir yere kadar alttan alıp fedakarlık edebilirim
Kesinlikle 👏👏👏 yok öyle birşey sadece bir bahane işte yersen 😉
03 Yorumla- +1 yıl
Alkışlayın la bu kızı pıçaklarım hepinizi :D
- +1 yıl
:D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSahiden meşgul olabilir, bunun sevgi ile bir ilgisi yok.
021 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir meşguliyetten bahsediyorsun acaba?
- +1 yıl
Herhangi bir meşguliyetten.
- +1 yıl
Açabilir misin bunu?
- +1 yıl
Bence siz açmalısınız, spesifik bir şeyden bahseden sizsiniz
- +1 yıl
İnsanların seçimlerini kıskanmam sıkılıyorsa gidebilir benden sıkılmayanı bulana kadar aramaya devam. Kendimi yanlış anlattım sanırım ben, ben baskıcı bir insan değilim şunu giyme bunun görüşme diyen tiplerden değilim eğer güveniyorsam özgürdür istediğini yapmakta (ihanet vb. durumlar hariç) geçmişine takılan birisi değilim benim istediğim ben nasıl onu dünya bir yana o bir yana olarak görüyorsam onunda bana aynı şekil gelmesini istiyorum kendimi anlattığımı umuyorum?
- +1 yıl
Bu hususla olan ilgisini bulamadım
- +1 yıl
Her neyse daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum biraz daha derin düşünebilir misin?
- +1 yıl
Yeterince derin düşünmekteyim
- +1 yıl
şöyle daha da basite indirgemeye çalışıyım ben 2 dakika içinde destan yazıp yollayabiliyorken onun bana 30 dakika 1 saat bazen en az 3/4 saat sonra 2 satır bir şey yazıp göndermesi ne kadar doğru kendini benim yerime koyarak düşünebilir misin?
- +1 yıl
Bu meşguliyet ile ilgili değildir, size verdiği değerle ilgilidir. Kişisel bir şeydir, böylesine fazla düşünmeyin derim siz üzülürsünüz
- +1 yıl
Aaaa sağ ol la vallahi ben bunu düşünemedim a a a nasıl aklıma gelmedi acaba?
La ben bunları düşünmedim mi sanıyorsun zaten sorun bu değil mi meşguliyeti bahane olarak kullanmıyor mu anlatmak istediğim zaten bu yok yere can çekişiyoruz burada sabah beri sonunda anladın sağ ol umarım rahatlamışsındır çünkü bende rahatladım sen anlayınca - +1 yıl
Nasıl kızlarla karşılaştınız bilmiyorum, lakin ben sizin bildiğiniz o kızlara benzemem."La" kelimesini kullanmamanızı öneririm. Bir bayana söylenebilecek bir kelime değil. Anlamama sevinmiş olmanız hoş, lakin anlatamamış olmanız da biraz ironik değil mi? Kitap okumanızı öneririm, ilerleme kaydedebilirsiniz.
- +1 yıl
Sen söylediğin için kitap okumayacağım çünkü devamlı ilgilendiğim bir şey her neyse konum bu değil. La kelimesi seni aşağılamak için söylediğim bir kelime değil sadece samimi biraz cana yakınlık katması için kullanmış bir bağlaç gibi düşünebilirsin. Her neyse kibrin ile baş başa bırakıyorum seni. Mutlu günler geçirmen dileği ile. Hayırlı sabahlar.
- +1 yıl
Cana yakınlık yahut farklı şeyler barındıran cümleleri ve bağlaçları sevmem, tanımadığım bir yabancı tarafından ise üstelik. Kibir değil, sadece hadsizlikleri sevmem.
- +1 yıl
Haklısınız hanım efendi konu iyice laçka olup tatsızlaşmadan kapatabilir miyiz? Rica ediyorum. Özür dilerim.
- +1 yıl
İsteyince ne denli kibar oluyorsunuz sahi, teşekkür ederim hatanızın farkına vardığınız için.
- +1 yıl
Hanım efendi edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum zanneder. Rica ediyorum siktiriniz gidiniz şuradan.
- +1 yıl
Biliyor musunuz, oldukça sığsınız.
Herkes herkesi bilir, kendinize dert edinmeyin 😌🙌🏻 - +1 yıl
İnsanların sorunları dert edinmekle değil çözümlemekle ilgilenirim selametle lütfen...
- +1 yıl
Küfür hiç bir sorunu çözmez, aksine çıktığı ağzın sahibinin seviyesini belli eder. Önce kendinizden başlamalısınız, bu arada küfür eden bir insanla şimdiye dek muhabbetim olmamıştır, hayırlı geceler.
- +1 yıl
Seviye dediğin şeyi neye göre belirliyorsun acaba? Konuşuyorsun lafının dolgunluğunu bil boşa temel atma altında ezilen sen olursun. Kime göre neye göre seviye? Şükür kavuşturana yarabbim. Rica ediyorum yorum yapmayı bırakın engellemek zorun kalacağım.
+1 yılDuygusu olan birine söylenebilecek en acımasız cümleler...
035 Yorumla- +1 yıl
İnsan ırkı acımasız olmasaydı dünya bu halde olmazdı bağğyan
- +1 yıl
Dünya iyilerin yüzü suyu hürmetine dönüyor beyfendiiiiii😅😅 bunu da unutma
- +1 yıl
E kötüler olmasaydı iyiliğin ne anlamı kalırdı ki hanfendiiiii :D
- +1 yıl
O zaman yaşasın kötülük mü diyelim yani beyfendi😅😆
- +1 yıl
Kahkaha attım lan :D :D :D güzeldi bu bak bu iyiydi bu :D :D ıhım uhum ıyk mıyk şey mey :D demek istediğin her şey bir birini tamamlıyor işte ya anladınız siz hanfendi :D
- +1 yıl
He he tamamlıyor sen öyle san beyfendi.. elmanın yarısı çürük yarısı sağlamsa çürük olan sağlam tarafı da çürütür.. çözüm çürük yeri kesip atacaksın beyfendi😅😆
- +1 yıl
Peki hanım efendi öyle diyorsanız öyle olsun :D
- +1 yıl
Kötü olarak bir tırstın gibi sanki😅😆😅😆
- +1 yıl
İnsan ırkı beni korkutamaz efenim :D saygılaırmlaağğğğğğğğğğğ hihihiih :D :D
- +1 yıl
Ha sen uzaylısın yani tamam efenim o zaman 😅😆
- +1 yıl
Cinnah katiyyyyyyen gabul etmiyorum :D
- +1 yıl
Adın çıktı bir kerem iatediğin kadar kabul etme.. eee ne demişler adın çıkacağına canın çıksınnnnnn
- +1 yıl
İnsanların hakkımda ne düşündüğü hiç bir zaman umurumda olmadı isteyen istediğini demekte özgür :D Ben yaşantıma bakar onlar konuşmaya :D
- +1 yıl
Hı hı öyledir... o yüzden evden çıkarken ya da hazırlanırken aynaya bakıyorsun demi😅😆ya da bir kıyafet alırken😉😉
- +1 yıl
Aynayı oldum olası sevdim narsist olduğum için :D İnsanlar bana kısaca BAY KİBİR der ama yine de sen bilirsin :D
- +1 yıl
Kibir duygusunu ne besler sence?
- +1 yıl
Yalnızlık der geçerim
- +1 yıl
Kalabalığın içindeki yalnızlık yani?
- +1 yıl
Genel olarak hep yalnızlık
- +1 yıl
Keşke uzaylı olsan daha iyiydi o zaman 😯😯
- +1 yıl
Vallahi itaat ettirirdim insanlara var yaaaaaaaa :D :D
- +1 yıl
He he girdin hemen havalara ha😅😆 kibrini yalnızlık değil ben besliyorum şuan😅😆
- +1 yıl
Seviyorum nağğğğpak ölek mi nağğğpak yani nağğğğpak :D
- +1 yıl
Ölll pis kibirli uzaylıııııı😅😆
- +1 yıl
Hakaret alıyım lütfen. Paket olursa sevinirim :D
- +1 yıl
Hakaret etmiyorum ki ben.. gerçekler bunlar😆😆
- +1 yıl
O derece yani iyi pki tamam hıııı. s. s :D :D
- +1 yıl
Kısa kes diyosun yani😆😆 iyi peki tamam hııı 😆😆😆😉😉
- +1 yıl
Gitme ne olur giiiiiiiiittttttttmeeeeeeeeee sen gidince üşüyor ellerimmmmmmmmmmm dırım dırım dırım :D
- +1 yıl
Baktım da gittttttttttttttt kısmı daha fazla😆😆😆
- +1 yıl
Yuhaaaaaaa :D :D ama yani :D
- +1 yıl
İnsan görmek istediği taraftan görüyor ilte ne yaparsın😅😆uzaylılar bilmez böyle şeyleri😅😆
- +1 yıl
Sen özelden yaz bana bişi denicem ben nasıl yazıldığını bilmiyorum :D
- +1 yıl
He he eminim bilmiyorsundur😅😆oradan sazana mı benziyorum acaba ben😆😆😆
- +1 yıl
6/7 ayda bir giriyorum dur bakim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle katılıyorum konuşamamak için meşgulüm demeler Vs
Meşgul müsün demek öyle siliyorum numarasını ilişkimi kesiyorum artık.01 Yorumla- +1 yıl
Lan canını yerim ya bak bu olay bu işte yörü be her daim yanındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılönem verse konuşurrr argadaş demek
18 Yorumla- +1 yıl
Bunu da alkışlayın alkışlamayanı pıçaklarım
Cevap sahibi+1 yılmadem çok beğendin bırak şapşağı artıyı bas :D
- +1 yıl
oooo atara bak atara ulen seni mi kırıcam bastım gitti hıammınea :D
Cevap sahibi+1 yılhelaaaal :))))
- +1 yıl
Sana helal sana :D
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :D :D
- +1 yıl
Tamam yavşama sevgilim kızıcak şimdi :D
Cevap sahibi+1 yılii hadi bye :P
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok doğru o pollyanna insanlara ayar oluyorum ben
01 Yorumla- +1 yıl
Ayar olmuyorum diyen zaten en adi yavşaktır
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka? Adam tuvaletteyse ne olacak
03 Yorumla- +1 yıl
Ne ne alaka? Böyle bir kaç dakikalık şeylerden bahsetmiyorum ben biraz daha derin düşünmeyi dener misin?
- +1 yıl
Hayır düşünmem, bence sende bu kadar düşünme genç yaşta kırış kırış olursun bak meşgul edecek sevgilinde olmaz
- +1 yıl
Olmasın. İnsanların hakkımda ne düşündüğü yüzümün ne halde olduğu pekte sorun değil benim için bu bir gün ölecek olacağımız gerçeğini değiştirmeyecek. Eğer huzur veremiyorsa gidip rahat verebilir o halde yaklaşık 40 saniyesini ayırıp 1 mesaj yollamak zor geliyorsa ne yapıyorsa yapsın insanların seçimlerini kıskanan biriside değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılKatilimiyorum bazen işi çıka biliyo insanın
013 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Valla onu bile yapamiyo bazen
- +1 yıl
İstisnalar olabilir buna kimse bir şey diyemez
- +1 yıl
Valla biz çok geç saatlerde konusurduk
- +1 yıl
O senin ilen çocuğun bileceee iş be ne bilem
- +1 yıl
Ee sizde öyle yapın
- +1 yıl
Siz geç saatlerde konuşuyormuşsunuz. Ben her zaman konuşmak istiyorum bende gece konuşmak istesem gece konuşurdum değil mi?
- +1 yıl
Neden acaba oylede sıkılır kız
- +1 yıl
İnsanların seçimlerini kıskanmam sıkılıyorsa gidebilir benden sıkılmayanı bulana kadar aramaya devam. Kendimi yanlış anlattım sanırım ben, ben baskıcı bir insan değilim şunu giyme bunun görüşme diyen tiplerden değilim eğer güveniyorsam özgürdür istediğini yapmakta (ihanet vb. durumlar hariç) geçmişine takılan birisi değilim benim istediğim ben nasıl onu dünya bir yana o bir yana olarak görüyorsam onunda bana aynı şekil gelmesini istiyorum kendimi anlattığımı umuyorum?
- +1 yıl
Çok iyi anliyorum ama benide çok ıyi anladığınızı zanediyorum
- +1 yıl
Herkesin ilişki tarzı farklı ben zaten seni anladım sen o şekil yürütüyor olabilirsin lakin benim tarzım o değil
- +1 yıl
Sizi çok iyi anlıyorum iyi akşamlar
- +1 yıl
Sana da hayırlı akşamlar
Aynen öyle
01 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünmüştüm
+1 yılMantıklı gel sana nobel vericem
025 Yorumla- +1 yıl
Oradan bir nobel alayım. Paket olsun lütfen :D
- +1 yıl
5 dakkaya çıkar efenim😹😹
- +1 yıl
Hazır olduğunda seslenirseniz sevinirim :D
- +1 yıl
Timimm😹😹
- +1 yıl
Alkışlıyoruz efenimmm :D
- +1 yıl
Dur daha saniye dolmadı😹😹
- +1 yıl
He pardon pardon kaynak yapmıyım :D
- +1 yıl
Al caaaağnım tepe tepe kullan😹😹
static.birgun.net/.../...seniz-ne-olur-16626-1.jpg - +1 yıl
Satabiliyoz mu bunu :D ne kaa eder bu :D
- +1 yıl
Bunun ne kadan manevi değeri var biliyon mu sen altını özenle çıkarıp döktüm😹😹
- +1 yıl
Para lazım olmasa inan ki satmam ama işte biliyosun bizde ki durumları da gusuuuura bağkma artıkın :D
- +1 yıl
Nolet olsun😹😹
- +1 yıl
Tamam güldürme lütfen bura ciddi bir ortam taam mı :D
- +1 yıl
Siz yokken biz vardık burda hiçbiriniz yoktunuz😹😹Eskiden buralar hep dutluktu😹😹
- +1 yıl
Ben bilmez hacııııı :D ben daha en iyi görüş nereden veriliyor onu bile bilmiyorum kafama estikçe giriyorum işte :D
- +1 yıl
Benim 3 veya 4. hesap bu😹😹5 senelik delilerdenim😹😹
- +1 yıl
Fark ettim zaten :D Öyle çok iyi ortam yok burada bana mı denk gelmedi ne giriyon soru çakıyon çıkıyon işte :D
- +1 yıl
Bizim ortam şahane iyi arkadaşlar bulursan eğlenirsin😹😹
- +1 yıl
Hani nerde nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
- +1 yıl
E bir tane buldun işte😹😹
- +1 yıl
Fark ettim onu ben zaten :D :D radarımdasın sen sen ol sakin ol :D
- +1 yıl
Aaa imdaaat😹😹😹
- +1 yıl
İmdat mimdat yok çıkar onu aklından hiç olmadı öyle bir şey :D :D
- +1 yıl
Timimmm😹😹
- +1 yıl
Hahhaa :D
+1 yılKesinlikle :(
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yıldoğrudur
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Meşgul olduğunu söylüyorsa rahatsız etme. Kıymetli olsan o meşguliyetin bir parçası sen olurdun değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler