Sevgiliniz size mesgulum yoğunum derken bir baska kizla saatlerce konusup derdini dinledigini görseniz ne yapardiniz? Kendisi garson gündüz 12.00 ise baslayip gece 1 de mesaisi bitiyor 2 gun once kendisini aradim yemekteyim is gecince ararim demisti sonra aramadi sebebini sordum yogunum dedi peki dedim gece 2 de cevrim iciydi kimle konusuyorsun dedim kizin birinin ismini soyledi sevgilisinden ayrilmis sorununu dinliyorumus ve abartmiyoum gece 1 bucuktan den sabah 05.00 kadar cevrim iciydi tartistim kavga ettim ve ayrildim bana gelince yogunum diyen adam millete güzin abla kesiliyor siz olsaydiniz ne yapardiniz?
2 ay
Sevgiliniz size mesgulum yoğunum derken bir baska kizla saatlerce konusup derdini dinledigini görseniz ne yapardiniz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seni yedeğe almış yeni arayışlar içine girmiş genel olarak çağımız erkeklerinde huy gibi bişey olmuş bu davranış fakat bir iki haftaya kadar geçici bir heves peşinden koştuğunu anlayıp pişman olacaktır muhtemelen tekrar peşinden koşar şimdilik taviz verme derim
Ben böyle durumlarda sessiz kalmaya bayılıyorum ya. Sessiz kalmanın yanında bir de bir daha konuşmasam harika hissediyorum yaa
Tabiki de senin yaptığın gibi ayrılırdım. Sevgilisnde ayrılan kızı teselli etmek ona mi düşmüş
Ayrılırdim tabiki ya ne münasebet. Sen de ayrıl boynuzu takmış sana
Heryerden engellerdim sonra hadi sen yoluna ben yoluma derdim
Senle ilişkisini kankasıyla değerlendirip sorunlarınıza çözüm üretmeye çalıştıklarını öğrensen napardın
Ya kes kızı arka plana atmış işte bariz belli ne diyon
Ne konustuklarinin ekran görüntusunu atti zaten kiz sevgilisinden ayrilmis sorununu dinliyordu
@ahqqowp20 allah allah öyle görünmeye çalışıyorsa ya arkaya atıyomuş gibi.
Bu erkekler hep böyle ya utanmazin tekiler bas tekmeyi
@İzmitlionur ya kardeş sen iyi misin sevgilisi dururken ne alaka başka kız
Maşşallah hemen teşhis davranışın altında nevar bakan yok
Teşhiste belli davranışta fazla uzatma anlaşılan sen de böyle yapıyorsun. Midem bulandı bb
@ahqqowp20 hanım evdeyken kankamla saatlerimi geçiremem mi böyle alaka
Iyyy uza bb
@ahqqowp20 kadın erkek uzuna takıntılı olanlarımız var onu bilmiyon mu
Ya adam gun icinde kendisini aradim aradigimda evdeydi yemekteyim ise gecince ararim dedigi halde aramadi sen neyden baehsediyorsun beni aramayan adam ayni gunun gecesinde kizin biriyle gecenin 2 sinden 5 ine ladar derdini dinliyor bana masal okuma
Yeni sevgilisinden yeni ayrılan kızı ayarlamaya çalışmanın yanlış olduğunu bilmicek kadar mı bu herif saf ya da sen mi
Yani onu yarabandı yapma ihtimali aklına gelmiyo mu.
Yav belkide hatun sevgilisinden senin herif için ayrıldı buda bi ihtimal
Sonuç itibariyla kızın ayrılması gerekiyordu ve ayrıldı nokta.
😂🤣🤣 tamam işte simdi oda swvgilisinden ayrildi takilsinlar birlikte benden uzak olsunlarda cehenneme kadar yollari var
@ahqqowp20 aynen öyle kuş beyinle o kücük beyniyle ayrilmak üzerwyken beni manüpüle etmeye calisti yok konustuklarinin ss atarsa kotü olurms yok kendimi kücuk düsurmusüm tam mal ya firsat vermeyeceksin böylelerine basacaksin tekmeyi 😊
Aynen öyle çok iyi yapmissin
Basacan tekmeği zihniyetiyle sağlıklı ilişki nası olacak zaten. Kabımı bu tekmeyle açıyon kapıyon. Iyy
Tamam sensin
Yok senin eşek cıkcık. Ya ben haklıyım gribine ne girdik. Bakış açısı kazandırmak tı amaç haklı olmak değil
sürekli senin derdine dinlemekten sıkılmış
demkkk kiadamın kafasını skmişin
adamın hayatından çık
G. erizekali adamla dogru duzgun 2 kelime bile edemiyorumki derdimi dinlesin simdi sen sktr gt
demek ki yanlış yerdesin
Senin gözünden olay bu anladık, fakat birde karşı taraftan dinlemek lazım bence abartıyorsun veya yanlış anladın.
O kıza daha çok ilgi besliyor olabilir, yorgun biri o kadar saat ayakta duramaz. Ayrılmakla iyi yapmışsın.
O kız kadar değerim olmadığını anlardım ve tekmeyi basardım
Bunu buraya yazmazdım s! ktir ederdim
Yaa bunu ben yaşadım shdhd. Hemen an sktr ederim
Madalya takarım
Tam seviyene uygyn bir yorum
Ayrilirdim hemen
Doğru mu sence bu
Dégil beni manipüle etmeye çalisti izin vermedim asla yok ne konustugunun ekran resmini atarsa kötü olur dedi inceldigi yerden kopsun dedim yok kendini kucuk dusurdun bilmem ne kisaca yol verdim ayrildik iste