Ben hayatımda hiç tek başıma gezmedim. Şimdi de gezecek kimsem yok, tek başıma gezsem sıkılmaz mıyım?
Tek başına gezen insanlar hakkında ne düşünürsünüz?
Tek başına gezen insanlar hakkında ne düşünürsünüz?
Hic bir soruya sanirim bu kadar ciddiyetle cevap vermemis olacagim yasim 28 yillarca hep basucumda biriyle uyudum beraber yemek yedik gezerken alisveris yaparken eglenirken ağlarken hep beraber evet alistim yillar yili ve sonra birgün yok sagima dönüyorum soluma dönüyorum yok yastigima sarilip agladim aylarca o gibi hayaller kurdum onla konustum sevistim yemek masasina eskisi gibi hep iki kisilik tabak kasik catal koydum ve cicekler mum isiklari hazir los bir isik ve hafif muzik sesi her zamanki gibi klasik rönesans muzigimiz kisik seste konusuyoruz yastigimla ama yemiyor icmiyor neden beni dinlemiyor peki yinemi kizgin acaba begenmedi mi yemeklerimi ama eskiden begenirdin be gülüm ses yok belki benimle gezmek ister evett hep evdeyiz sikildi elbetteki haydi herzamanki gibi siyah uzun botlarimi giyiyorum cok begenirsin ve dar spor kesim deri ceketimi arabamin kapisini actim bindirdim önce onu allah allah bugun cok sessiz :( her zamanki gibi elele tutusup yürüdügümüz o mor salkimli çiçeklerin mis gibi koktugu kuslarin orkestra edasinda ötüştüğü akarsuyun cikardigi o muazzam sesi dinledigimiz o yerdeyiz yürüyoruz askimi haykiriyorum ellerini s*kiyorum hissedebilmek icin ama avuclarim soguk ama senin ellerin simsicak olur terlerdi üşüyünce ellerinle isitirdin neden simdi soguk :( hadi gidelim her zamanki barda iki tek atalim oldu anlastik hop rakimiz hazir neden bardak eksik garson bir bardak daha kardesim buz bardagi degil misafirime istiyorum kardesim ne demek kimse yok lavaboya gitti sen getir ohh sek olsunmu bugun cakir olsun kafamiz hmmm anlasildi sen konusmamaya yeminlisin neyse kalk gidelim hani cocuk yapicaz ya :) hamile kiyafetlerine bakicaktik simdi aklima geldi hadi bak bu sana yakisti ama sen siyahi cok seviyordun dimi pardon bir bakar misiniz bunun siyahi varmi kac bedenmi kac hayatim hayatim sana diyorum kendime almicam esime denicek cikarirsaniz ne demek gelince cikaralim burda ya siz iyi misiniz gel askim burasini sevmedim aaa yagmur ciseliyor cok severdik dimi ama iliklerimize kadar su olalim ama kiyamam pardon semsiye kac para bir tane verir misiniz hop sen islanma gülüm yagmur sertlesti hasta olunca üzülüyorum bn tutarim sana yok bn islanayim yeterki sana gelmesin ne bakiyorsunuz esime tutuyorum askim islanmasin ne delisi be siz kendinize bakin malll yaa aha arabamiz orda hadi evimize gidelim :) sen doğuş severdin hemde bizim sarkimiz KORKMA BIZ GENCIZ :( ama araba kullanirken omuzlarima yaslanirdin operdin dur kaza yapicaz aaaaahhh Askimmm birseyin varmi yardim edin imdaat askimmm kaza yaptik beyfendi esim lütfen orda iste kanlar iccinde orda kör müsün beni birak ne demek kimse yok ne şoku yaa orda hic ayrilmadikki bir dakika bile kimse ona yardim etmeyecekmi haayiirrr dit dit dit dit esim nerde doktior bey ismii bu tek degildim siz yalan söylüyorsunuz ona birseymi oldu ben iyiyim su kablolari cikar doktooor :'( anne allah askina beni birak o ne alemde nolur hayir birakip gitmedi HEP BNMLEYDI ASLA AYRILAMADIKKI...
Bnm kadar olabilirmiydi yalnizlik geceler gibi dolunayimi kaybettim zifiri karanlik bunaldim bunaldim bunaldim iste yalnizlik milyonlarin icinde yalniz olabilmek bunu basarabilen ilk aptal insan olabilmek deger bilmeyip veya bilinmeyip yalnizliga terkedilmek ölüm ü sevdiginin avuçlarının icine tutusturmak bosversenize herkes kendi aleminde...
sana bunları yazdıran aşktan istiyorum
Şu anda o yalnız gezen insanlardan bir tanesinin sana yazdığı cevabı okumaktasın. Hayatım boyunca o kadar çok yalnız gezdim ki. Güvendiğim arkadaş deyip dostluk mertebesine çıkarmaya karar verdiğim kişiler nasılsa hep o mertebeye erişemeden aynı yerlerinde saydılar. O yüzden hayatımda hiç dostum olmadı. Girdiğim okullarda başarılı bir öğrencilik kariyeri geçirmiş olmama rağmen etrafımdaya kopye istyen çıkarcılar ya hocaya kendini göstermek için yanımda olan menfaatçiler oldu.Okul birinciliklerimi arkadaşlarımla kutladım ama dostum yoktu.İzmirimin rıhtımlarında dolaşırken gece yarısı biri Allah'ın kulu da gelip nasılsın diye sormadı. Sonra bir gün aşık oldum deliler gibi sevdim ama yine yalnızdım. Ben sadece aşk konuşmak isterken o sadece para konuştu. Velhasıl ben gene yalnızdım. Arkadaşım çok ama dostum yok. Dolayısıyla şimdi bu mesajı sana bir balıkçı kulübesinden güzel İzmir'imin ışıklarını izlerken yazıyorum. Tek başıma geziyor arkama baktığımda keşkelerim olmadan yaşadığım hayatın tadını çıkarıyorum. Gez dostum sende gez. Tek başına gez çü riyakar iki yüzlülerle uğraşmaktansa bir tek dostun olan senle dolaşmak en iyisidir...
Ben çok yalnızım, hep yalnız seyahat ettim ama hep yurtdışında,ülkemizde zor bir kızın yalnız gezmesi,çok şükür hep alnım açık oldu,neden önyargı var ülkemizde, ben burada da aynıyım dünyanın bir diğer ucunda da aynı ben, kötülük olmasın insanın kalbinde yeter ki, insanlar önyargılı bakıyorlar bana sırf bu yüzden artık kimselere duyurmadan geziyorum, evdeki yalnızlığımı gözyaşlarımı görmüyorlar ya konuşmak kolay, insanların hayal bile edemeyeceği yerlere gittim ama hep yalnız...burada bir cafeye gidiyorum yalnız zaman zaman, başımı önümden kaldırmıyorum aman bu kız parmağında yüzüğü de yok buraya farklı amaçla gelmiş demesinler diye, normalde o kadar yalnızım ki bir tane arkadaşım yok,zamanında vardı ders çalıştırırken çok iyiydim onlara, evlendiler unuttular beni..artık sıkılıyorum..keşke bir hayat arkadaşım olsaydı ama kader işte...
Cevap
44Cevap
Bazen yalnız gezmek daha iyi oluyor. Yalnız başına şehirler arası bisiklet turuna çıkıyorum bazen keyifli oluyor. Ama örneğin tek başına Türkiye'nin tatil yerlerine gitmek sıkıcı olabilir. Aynı şekilde tek başına Avrupa ülkelerine de gitmeyi önermem. Ama doğu ülkelerinden birine gidince yeterince eğlence olduğu için tek başına gitmek daha bile iyi olabiliyor. Mesala Hindistan'a, İran'a ve Suriye'ye tek gittim ve başkasıyla gitseydim bu kadar eğlenmezdim diye düşünüyorum. Bir de CouchSurfing, HospitalityClub gibi sitelerde milletin evlerinde kaldım bu ülkelerde. Doğrudan hayatın içine giriyorsun, otelde falan kalmaktan çok daha iyi oluyor.
Yani kimi soğuk nevale der kimi oo çok cool der kimi yazık der acır :D her kafadan bir ses çıkar :)sonuçta torba değilki büzesin :D Ben hayatım boyunca hep tek tabanca olacağım sanırım,kişiden kişiye yüz ifadene göre bile değişebilir nasıl düşünecekleri.
Kendini dinleyebilirsen mükemmel. Hayatım boyunca bana eşlik etmek isteyenler oldu. Eşlik ettiler de. Ama benim mutluluğumu yakalayamadılar. İnsan daimi yalnızdır. O yüzden yekten gezi şekli yaparsan hem kendini tanırsın, hem de kendin için yeni insanlar edinirsin.
ben hep yalnız gezıyorum ayda yılda bır, uzaktakı bır dostum gelırse ya da ben gıdersem yanına bırıyle zaman gecırmıs oluyorum. sınemaya gıtmeyı, yemek yemeyi, denıze, spora gıtmeyı , sahılde oturup gun batımını ızlemeyı hepsıni yalnız yapıyorum. hatta gecen tek basıma masa tenısı oynayacaktım nereydeyse ama mumkun olmadıgı sonra aklıma geldı o kadar alısmısım yalnızlıga dusun. :d
haha tenise çok güldüm yalnız :))
cıddıyım ama dedıgımde :) yalnızlık kotu ama kafa dengı bırılerı yok. cok secıcıyım
İşte o benim .. Dışarı tek çıkarım, sinemaya kendim giderim. Yemeğimi kendim yerim. Aslında kimi zaman iyi de, çoğu zaman etrafındaki dostluklara,sohbetlere şahit olunca ağrına gidiyor insanın..
evet bazen ağırına gidiyor insanın.Ama bazen işte...
Yalniz gezen insanlara sahsen giptayla bakiyorum bn hic tek gezemem sikilirm boyle bir cafede cayini yudumlayip gazete okuyan insan bna gep cok cooll gelmistir ama tek yapabildigim tek basima olan aktivite alisveris
Bazen tek başına gezmek çok çok daha iyi ...
Müziği aç ve sadece yolu gör gideceğin yerlere eşyalara bak sonsuza kadar doğal davran istediğini söyle..
yok be tekken daha guzel kafanrahat oluyo ıstedgın gıbı hareket edıyosun ben bısey alcagım zaman bakcagım zaman tek gıttıgım oluyo hereyere gırıp cıkıyorum rahatca
Özellikle 16-17-18 yaş grubunda olan kızlarda yalnız okuldaki kantine bile gidememe huyu var
Sinir olurum
Yalnız gezmeyi severim
Gezen hakkında da bişey düşünmem
Ben bayılırım tek gezmeye sen neden geriyosun kendini bu denli? Kim ne düşünürse düşünsün sen gününü yaşa.
Açıkcası ben hep yalnız gezerim bu yarıyarıya seçim ve zorunluluktan oluşuyor ama şu ana kadar hiç sorun olmadı tabi tek olmak her zman eğlenceli olmuyo ne yazıkki :)
iyidir iyidir canın isteyince gezer istemeyince gezmessin.
ben gezerim yalnız, beraber karar almak zorunda kalmazsın, acıkınca yersin, yorulunca uyursun, tüm kararlar senindir. tatildeki unutmak istediğin olayları kimse bilmez, iyidir iyi
bunu o kişi istmeiyor emin ol yapacak bir şey olmadığından böyle yapıyopr
Misirini alip tek basina sinemaya gitmenin zevki inan harika
etrafında bilercesi olsa ne fark ederki biri bile seni anlmadıktan snra yanlızsın. kimsen yoksa kendine anlatıcaksın dewam
Çok keyifli bir şey yanında dır dır eden yok tak kulaklığı gez mis.
Her zaman yalnız gezerim...
Kendi açımdan ne düşünürler hiçbir fikrim yok :)
cut
arada iyi oluyor kimin ne düşündüğü önemli mi tek gezen bir kız için niye kötü bir şey düşünülsün ki
Gezmek derken, tatil falan mı, yoksa Taksime gidip, tek başına bir bira içmek falan mı ?
Benim merak ettiğim sey kendini neden bu kadar kasiyosun ? Kim ne düşünürse düşünsün onlara noluyor ki ?
tek başıma içmeyi severim kafam güzelkende tek başıma gezmeye bayılırım... ama boş kafa ile tek takılmam =7
Arkadaşlarımla zevklerim çoğu zaman uyuşmadığı için ve kız arkadaşlarının yanından ayrılamadığı için sık sık yalnız geziyorum.Bende burdaki cevapları merakla bekleyeceğim.
Tek gezmek seni mutlu edebilir ama belli bir zaman sonra birilerini istiyceksindir
vallahi ben hep yalnız gezerim hiçte takıntı etmem o yüzden alışığım
karakterle alakalı insan kendi kendine yetebiliyosa tek balına yapar
ben hep yalnız geziyorum
kulaklığı takıp derin düşüncelere dalmak hoşuma gidiyor.
Hiç bişey düşünülmez ki hakkında kim bilecek tek gezdiğini.
yoo bence daha rahat olur istediğin yere gidersin diğer türlü arkadaşların ne derse onu yaparsın tak kulaklığını gez yürü yorul bence bu daha güzel
sıkılmıyorsun,sıkılmıyorum.bazen yanında biri olmasından daha da keyif verici olabiliyor.
Tek başıma gezmeyi seviyorum. Kalabalıklar içerisinde tek olmak bir çeşit meditasyon benim için.
biz kalabalık geziyozda ne oluyo sanki en iisı yanlz gezmek
ben çogunlukla tek gezerim çok sıkıcı oluyor uzun yol olursa ama işte kendinle konusuyorsun
özgüvenli ve yalnız insanlardır bence. giderler sakin yerlerde çay içip kitap okurlar.
Çokluğun bokluk olduğuna kanaat getirmiş yalnızlığın verdiği o derin hazzı kimse ile paylaşmak istemeyen şu dünyada ki belkide en yüce insan kendisi müzeliktir.
En sevdiğim aktivite. Alıp başımı uzaklara gitmek beni rahatlatıyor.
eli cebinde dolanıyorsa ve o cepte birde delik varsa korkacan ondan :D
kişiden kişiye değişebilir bazılarına huzur verebilir bazılarına ise huzursuzluk ;)
BNCE YALNIZ GEZMEYE ALIŞ CUNKU HAYATTA ASLINDA HER ZAMAN YALNIZIZZ..
yalnızlık işini becerebilen insan zaten her işi becerir.
Ben yıllardır, tek başıma geziyorum, milletin ne dediğini önemsesem, yanımda bir sürü gereksiz insan olurdu, inan bana kafa dinlemek kendi ayakların üzeründe, kendini güçlü hissetmek için çok güzel bii sürüce gireceksin.
bence yalnız gezmek birileriyle gezmekten bin kat daha iyidir. hem erkekler daha rahat yavşar, yanın dolabilir hemen S:DFS:F:SDF:
ben de hep tek takılıyorum daha kafam sakin oluyor dikkatim dağılmıyor konuşmalar arasında
Yalnızlık iyidir aslında insana düşünme fırsatı verir.
ben hep yalnızım tek başımayımm alıştımm sanırım bişey farketmiyor çok fazla
30 yaşındayım. 22 senediryalnız yer yalnıziçer gezerim yatarım kalkarım kimsemyokkinapim...
Kulaklığı tak ve yürü dana ne.. Ama dikkat et araba çarpmasın -,-
yalnız gezen insanların daha iyi veya çok daha kötü olduğunu düşünüyorum.
Ben Hep arabayla gezdigim icin, hep yanımda birileri vardır :D o duyguyu bilemicem Mösyö
bende hiç başkalarıyla gezmedim beni sıkarlar mı bilmiyorum
Valla hayranım özgüvenlerine. Ben tek başıma olduğum zaman acayip kasılıyorum.
Kafanı dinleme şansın oluyor.en azından kendini sorguluyorsun
Tek Başına Gezmeyi Kısaca İfade Etmek Gerekirse 'SAP' Gibi Hissedersin
bende yalnız cıktıgımda kötü hissediyorum herkesin yanında biri oluyo sanki tek ben yalnızım:s
alışverişleri tek yaparım ayağıma dolaşmasın kimse diye:D
En iyi arkadaşın yanında olur..Yalnızlıgın...
Kartallar yalnız ve yüksekten uçar!
tercih meselesi annem =)
Yalnızlık iyidir. Kendini dinlersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar