Kim hediye alır? Erkek
Kim evlenme teklifi eder? Erkek
Kim daha fazla gönül alır? Erkek
Kim para yedirir? Erkek
Erkekler daha romantiktir. Tabi bu sahnedeki oyuncuya göre değişir.

Cinsiyet ayrımı yapmıyorum bu konuda genelde kızlar romantik diye bilinir ama bazı erkekler romantiklik de çığır atlamış olabiliyor. Çoğu insan benden romantikdir orası ayrı ben daha çok dağlarda hayvanlarla yaşamayı sevdiğimden olsa gerek
Kadınlar romantik erkeklerse menfaatkar romantik. Yani resimde görüldüğü üzere karşıya geçene kadar appa cuppa sonra attaaa..
😂😂
çirkin erkek romantikse sünepe; yakışıklı erkek asilik bile yapsa romantik olur nerden biliyorum kendimden :) kadınların romantizmi ise erkeklere karşı adamına göre muamele demektir...
Kadınlar romantizmden ne anlar ki? Buyüzden erkeklerden beklerler hep. Şairlerinde %90 ı erkekdir. Sence bu özetleniyor mu?
Cevap
22Cevap
aslında erkeklerin yapabikcegi çok şey var kadınlar da çok şey yok gibi ama kadınlarin çoğu duygusal olduğu için daha romantik düşünür erkeklerin hepsi olmasada çoğu odun sonuçta o yuzden bence kadınlar daha romantik
Tanıdığım erkekler hep benden daha romantikti.. Gerçi bilemeyecem ben fazlaca odunda olabilirim.😁
kadınlar tabiki çünkü erkekler sonradan öküze bagliyor onlarin romantikligi 2 ay
Kim daha romantik bilmiyorum ama ben romantik biri değilim çok yapmacık geliyor.
Erkekler ormantiktir. Ormantik olmak zorundadır. Çūnkū erkeğin fıtratında var bu
.
Elbette erkekler,
Ama zaman zaman içinde romantizm olan kadınları da görmüyor değiliz.
.
erkekler istese kadının önüne dünyayı serer de iste
Kadın mı erkek mi bilemem ama
Ben romantiktim
..
Cinsiyete ilgili bir şey değil bu bence ama illa bir genelleme yapacaksam kadınlar diyeyim bari ☺
Aslında kadınlar daha romantiktir, fakat sebepsizce bunu erkekten beklerler.. Sorun burda başlıyor kardeşim sizde doğuştan var bu niye bize bu sorumluluğu yüklüyorsunuz? Siz yapın biz tebrik edelim.
Bu kişinin içsel dünyası ile bağlantılı olup cinsiyet gözetilmez.
Erkekler daha romantik. ÇÜNKÜ erkekler centilmen, kadından bir romantiklik beklemezler. Haliyle odunsunuz.
kadınlar daha romantik düşünür ama yapacak taraf erkek olduğu için erkekler
kızlar romantiklik isteyen taraf
erkeklerin romantik olma zorunluluğu var sanki.
Erkekler cunku talep kadinlardan gelir biz arz edeniz.. kadinlar romantik isterler.. ramantik olmazlar
Erkekler
Kadınlar sadece hizmet bekler ve hayal ederler
Şaairlerin ezici bir çoğunlugu erkektir burdan yola çikarsak erkeler diyorum
Ben değilim o kesin de
tabiki erkekler herseyi biz yapiyoruz :)
Bilemedim arada odun olabiliyorum çünkü
erkekler bence genelde
kadınlar gereksız romantık
kadınlar bence erkekleride kendine bemzetirler
kadınlar erkekler çok nadir olurlar
Erkegi romantik yapan kadindir.
Erkekler tırt bazıları açıkcasını söyleyim 😁👍
işine gelince "Erkekler"😄
Erkekler
gerçekten seven erkekler
Bilemedim.
Bazen bende odun olabiliyorum. :D