Erkek hem daha çok sever hem de daha romantiktir bu benim için net...

Erkek hem daha çok sever hem de daha romantiktir bu benim için net...
Cevap
3Cevap
Karaktere göre değişir
Madem erkekler daha çok seviyor ben niye onlara denk gelmiyorum ya
Duygular insanlar içindir ve iki cinstede romantiklik oranını değişkenlik gösteriyor bence
Bence belirli bir kişi denmez, karaktere göre değişir.
Çiçekler daha romantik
Suskun olanları mı?
Evet
Erkekler benden daha romantik
Ne olmuş biz de ormantiksek :D
Ben deyip geciyorum 😅
Tabii ki de benim pericik hem romantik, hem kibar hemide ince ruhludur...
Teşekkür ederimm 🙏🏻:))
Kadınlar tabi ki bu da soru mu 😂
Bence çok net erkekler :) ciddiyim...
Erkekler odundur, bu hep bilinen bir gerçek
Hayır değildir :) Pek ço kkanıtım var bu konuda :D Ben romantik bir erkeğim mesela benim kadar romantik bir sevgilim hiç olmadı. Ama bu düşüncemi kendimi baz alarak söylemiyorum. Sadece kadınlar romantizmden anlamıyor...
Hıı peki 😂😂
Oyunbozanlık yapma hıı peki ne sorman lazım knfgaslk
Neyi sormam lazım xdsk
asfjkasbfhasf neden böyle düşünüyorsun diye hahaha :D Neyse yorum geldikçe çıakr ortaya. D
Neden böyle düşünüyorsun 🤣
asfhbasfhaj Geçen bu konuda oturdum düşündüm, erkek sevince kadının ne iş yaptığını sormuyor, eve ne kadar katkı sağlayacağını sormuyor, benim boyum uzun onun boyu da uzun olsun demiyor, ben ne kadar çok çalısıp ter döküyorum bu kadın oturduğu yerden paramı yiyor demiyor, sürekli hediyeler alıyor, karşılık beklemiyor, ben buna sahibim o bunlara sahip değil diye kısktas yapmıyor vs vs bir sürü sebebi var aslında. Kadın uzunsa kendinden daha uzununu hak belliyor. Kendisi 3 kazanıyorsa erkeğin ondan fala kazanmasını istiyor. İlk bulusmada işini maaşını soruyor, boyunu beğenmiyor vs vs vs
Bunlar romantizmle bağdaşan şeyler değil ki. Şunu desen anlarım, erkekler daha düz ve saf seviyor, çıkarsız vs. Ama kadınlar hep şartlı koşullu detaylarda boğularak seviyor falan. 😂 Aslında dediğin bu. Saf ve çıkar gitmeden seven erkek hiç romantik olmayabilir, çıkarlar doğrultusunda seven kadın ise daha romantik olabilir davranışları o şekilde olabilir
Aynı şey ben örneklemeler yaparak zaten bu fikri verebilmişim demek ki dile geldiğine göre, bunların romantizm olmadığını söylemek doğru olmaz bence. Erkek bunu aşkında sevgisinden dolayı yapıyor. Romantizm deyince nedense aklımıza hep ''lüks bir restorantta yemek, ne bilim diz çöküp evlenme teklifi etmek, gün batımında el ele dolaşıp güzel sözer sarf etmek falan geliyor. Bunları zerre romantik olmayan birisi kandırmak için de yapabilir. Ama hiç kimse seni kandırmak için yukarıda saydığım fedakarlıkları yapmaz diye düşünüyorum.
İşte romantiklik aslında eylemler. Demek istediğim o. Senin dediklerin ise içten sevmek. Eylemler olmasa bile içten sevmek, odun davransa da gerçek bir sevgi, gerçekten seviyor falan durumu
Bence birbirimizi anlayamadığımız kısmı su, romantiklik 2 çiçek almak güzel söz söylemek değildir bu ince davranmaktır. Romantiklik sevgi adına karşı tarafa yapmış olduğun bütün fedakarlıklardır. Yani en azından tdk böyle diyor :) Mesela kadın romantik olmak için ne yapar?
Bence tdk her şeyi doğru söylemiyor, bence mantıksal olarak benim dediğim doğru 🤣🤣
Ehehehe seni mi kıracam iyi tamam öyle olsun bakalım :D:D
😬 Mersi jxkkd
Erkekler daha ormantik
Erkekler değildir.🤣
Kişisine göre değişir
Erkekler daha romantik tabiiki
Erkekler.
Zekiler
değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence romantiklik tamamen kişiliğe ve duyguları ifade etme şekline bağlı bir şey! Kadınlar da erkekler de romantik olabilir, tabii ki. Ama kabul etmek lazım, çoğu zaman erkeklerin hiç umulmadık jestlerle kalpleri fethettiğini görüyoruz, bu bir gerçek 😍. Önemli olan sevgiyi ve romantizmi hissettirmek, cinsiyetle alakası yok bence 💕.