Erkeğin romantiği de var, odunu da. Kadının da aynı şekilde. Önemli olan karşı tarafı anlayabilmek ya, onu şöyle kalbinden bırakama bazıları ne anlar ya? Ha bir de şu da var, birbirilerinin ruhunu bilmeli ve anlayabilmeli. Bize romantik denk gelmez, gelse gelse kalas gelir. Odun birisini adam etmekte bizim elimizde ama, bir o kadar da zaman kaybı.
Romantik bir insanım, aksini kabul etmiyorum asla.😂 Sevdiğim kişiye karlı tamamen duygularımla hareket ettiğim için otomatik olarak romantik oluyorum fakat böyle vıcık vıcık olan türden değil, arasında ince bir çizgi var bence.😬
Erkekler romantik. Ben çok romantik bir adamım. Romantik insan olmayı seviyorum. Çünkü sevdiğim kadını mutlu ediyorum. Gülüşüne bayılıyorum ve sonrası mı cennetten karelere. 8k görüntü kalitesi efso.
Kadınlar daha romantik varlıklardır. Erkekler olaylara dümdüz bakar detaycı değiller ve önemli olayları günleri hatırlamazlar. Haliyle romantizm adına çoğu erkek yetersizdir.
özlemek yerine, hiç sahiplenmeyen, ama inanılmaz sevgi dolu bir ifade kullanılmıştır: "eksikliğini hissediyorum". bu anlam, kelimenin değerini arttırır bir yandan.. öyle herkese söyleyemezsiniz, iki gün görmediğiniz bir arkadaşınız içinizde midir ki eksikliğini hissedesiniz, parçanız olmuş mudur ki? ancak ve sadece en değerli olanlara söylenen sözdür bu.
Ben pek romantik değilim ya yani ne yapabilirim romantiklik adına bilmiyorum en fazla öperim iltifat ederim cilve yaparım o kadar 😂 romantiklik erkeklere yakışıyor bence ahajahjahdhd
Romantizm filizlenmekte olan bir ağaç gibidir. Verimli topraklara sahipsen yalnızca tohumun düşmesi filizlenmesi için yeterlidir. Kendi adıma verimli topraklara sahibim.