Öncelikle sormak gerekir gercekten sevdinizmu sevmedinizmi eger sevmediyseniz zaten gerek yoktur sevdiysenizde ilk birkaç gün odanızda doğru dürüst uyuyamazsınız açık alan balkon ararsınız yine olmaz gider sakinleştirici iğne yapar pamuk gibi uyursunuz. Iki hafta sonra pek biseyniz kalmaz her gece sakinleştirici iğne yapmadan uyuyamazsınız. Iki haftadan sonra unutmaya başlarsınız ama ondan önceki hayatınızı pek hatırlamazsınız herşeyden cabuk sıkılırsınız ve sanırım bu düzelmiyor.. bende olduğu gibi.
06 Yorumla
Soran+1 yılHer gün başa sarıyorum tam unutuyorum derken birşeyler hatırlatıyor bana onun parfümünü sıkan insanlar onun gibi konuşup onun gibi gülenler o benim eşimdi ya kocam gibi bellemiştim onu
- +1 yıl
Soran+1 yıl@havamvarbenim eski sevgilime mesaj attım onunla konuştum biraz unutmama yardımcı oldu şimdi daha iyiyim sen de dene
- +1 yıl
eski sevgililerimin hayatında biri var suanda ama konuştuğum baska birisi var ama yine aklıma geliyo
- +1 yıl
Ilk ayrıldığımda uyyamiyordum hep arar mesaj atardım gece yarıları olmuyor dayanamıyorum diye ayrılan kişide bendim ama ben istemiştim o beni herşeye rağmen teselli ediyordu biraz olsun unuttum alıştım sonra arkadaş olarak kaldık bir ara iddiaya girdik ben kazandım ve yemeğe gittik olmuyor konuşamıyorsun olmuyor yani işte neyse sonra şey yaptım yani şimdi de alışamıyorum 6 ay geçti ayrılalı ama alışamadım ondan önce ne yapardım hiç bilmiyorum telefonla bile mutlu olurdum ama yine olmadı şimdi ise sadece gitarımı çalıp şarkı söyleyerek zaman geçiriyorum başka türlü can sıkıntısından patliyorum
- +1 yıl
zamanla geçer umarım ya
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılRakı açalım. İyi gelir, sırtını sıvazlar. :):
media.tenor.com/.../tenor.gif
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-99cd-d138959d802e.gif10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKısa süren bir ilişki değilse eğer unutulmuyor bence. Sadece alışıyorsun. Tek ihtiyacın olan şey zaman. Zamanla daha az acıtıyor canını. Bu süreçte moral çok önemli, hemcinslerinle takılmak iyi gelecektir.
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap işe yaramıyor. Kafanda seninle her yere geldikçe gülümserken aniden uzaklara dalmana sebep oluyor. Sanırım aşk acısını dibine kadar yaşamak gerek😭
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru. Kopamıyorum bu illetten bir türlü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Bak sayıyorum.
Ona ait ne varsa yak sil at sat yırt.
Yalnız kalmamaya çalış.
Sık sık arkadaşlatınla ailenle birşeyler yap.
Yeni hobiler edin.
Be asla unutma senden degerli değil hiç kimse.
Zamanla içimdeki bu saçma acı yavaş yavaş yerini tebessüme bırakacak.10 YorumlaUnutmaya çalışma arkasından istediğin gibi ağla içini dök ama realist ol geri gelme ihtimali yoksa bunu kabullen zamanla alışırsın alkole flörte gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılUmudu illa ki vardır eski sevgilim döndü bir zaman sonra dönüyor yani en fazla 1 ay dayandı yokluğuma ama bu çok farklı evlenmeyi istediğim ondan çocuğum olmasını istediğim adamdı
Önce gereçeği kabullen. Sonra telefondan uzak dur. Yapmaktan keyif aldığın şeyleri yap. Üzücü müzikler dinleme, arkadaşlarınla vakit geçir.
31 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi hep telefon elimde oyalanıyorum onunla yoksa zaman geçmiyor üzücü müzikler hayatımın bir parçası dinlemesem olmuyor herşey bana onu hatırlatıyor
Sakın sevgılı falan yapma otur karıyer yap ya da kendını gelıstırvek seyler yap sadece dusuk kalıtesız ınsanlar bır ayrIlıktan sonra başkasıyla çıkarlar sen onlardan olma sen o hataya düşme...
10 Yorumla
+1 yılBir kağıt al onunla olan iyi şeylerini değil kötü şeyleri yaz asla sosyal medyadan stalklama mesajları fotoğrafları falan sil diyemem ama asla bakma ve bu süre zarfında asla yalnız ve uğraşsız kalma
10 YorumlaÖncelikle unutmak için kendine sürekli unutmak kelimesini hatırlatma. Hatta derhal burayı terk et müzik dinleme
20 Yorumlayaşamına devam et kendine dert etme giden gitmiştir hayat devam ediyor ait olsaydı kalırdı zaten
29 Yorumla
Soran+1 yılGitmeyi seçti aşkımı sildi attı onca yıl yaşanmışlıkları yaşanmamış farzetti beni ortada koydu ahımı da alıyor her gün bol bol
Soran+1 yılGeri dönmesini o kadar isterim ki 😭
Soran+1 yılBenim çabamla olacakmış ben ailemi ikna edecekmişim o yeterince etmiş daha da ailemle kötü olamam dedi ailesini seçti tabi sevgiliyi silmek daha kolayına geldi yazıklar olsun ya senelerime yazıklar olsun
Soran+1 yılPeki mesaj atmalı mıyım ağzıma geleni söylemek istiyorum da içimde kaldı
Soran+1 yılZaten buluşalım demiştim en sonki konuşmamızda başta olmaz daha da acı verir demişti sonra brn ısrar edince tamam buluşalım dedi ama hiçbir şey düzelmeyecek bundan eminim bitti artık ya imkansızım oldu 😭
+1 yılayrılık sebebınızı gözden geçirmeni tavsiye ederim, eğer buna değerse bu acı mecbur cekilecek, unutmaya calıssanda bırıkıp bırıkıp tekrar karsına gelecek.
yanlış anlama kendımden bılıyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler icin diyorum para varsa Tayland biraz daha az varsa Ukrayna daha da az varsa kıbris o kadar bile yoksa Aksaray'a gidin hic yoksa sevgiliyle ne isiniz var mkkk kiz hakli tetketmekte anca wcye gidersin.
00 Yorumla
+1 yılBir arkadaşım tavsiye etmişti bunu; kendini koltuktan yere bırak. Tekrar, tekrar, tekrar... Zamanla unutuyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılOyalanman gerek başka şeylerle uğraşıp yoğun olman lazımki onu düşünmeye vakit kalmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte çalışıyorum zaten ama haftasonları efkar basıyor kaçasım geliyor evden
- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılkendini temizliğe ver ondan sonra sevdiğin kız arkadaşını ara güldürecek gez kiz arkadasinla ne bilim eglen yani unut
01 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşım da evlenecek onun telaşında. Onun mutluluğuna ortak olamam ki üzüntümle bana bebi anlayan biri lazım dertleşecek
En etkili yol başkasını bulmak. Ne de olsa çivi çiviyi söker
013 Yorumla
Soran+1 yılBirisiyle konuşuyorum şu an ama arkadaşça masumane bir şekilde. Ama onunla sevgili olarak asla düşünmem
Soran+1 yılOnun yerini kimse dolduramaz o benim ilkimdi herşeyimdi
Soran+1 yılO benim çocukluğumdu beraber büyüdük beni büyüttü o 😭 olgunlaştım onun sayesinde ama o ne yaptı maddiyatını bahane etti çekti gitti hayatımdan tek sebebi bu olmamalıydı
Soran+1 yılBirbirimize kendimizi tam iyi anlatamadık belki de bu yüzden bitti.. Geleceğe dair oturup şöyle adamakıllı konuşmadık hep yarım yamalak buluştuk gezdik tozduk ondan ayrıldık
Soran+1 yılOffff inşallah ya ama o hatasını pek anlayacak gibi değil biraz dediğim dedik inat birisi kendi bildiğim doğru der her zaman ona mesaj atmayı çok istiyorum şu an ama olmuyor
Soran+1 yılBeklemek benim harcım değil onu bu kadar kolay kaybetmek çok ağrıma gidiyor ailesi kendi tarafına çekmiş bile onu ben kimim ki 7 sene oynadığı oyalandığı biriymişim offff 😭
Soran+1 yılİnşallah geri dönüşü imkansız artık yitirdim ben onu ölmüşüm yaşamışım ne farkeder ki
+1 yılNutella , komedi filmleri veya dram filmleri , kiz arkadas partileri , erkeklerin Allah belacigini versin diye beddualar atacak şarkılar
00 Yorumla
+1 yıl6 patlar canlı yayın birde taladro aciyorsun tamamdır
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ufff saçmalama
- +1 yıl
kafa dagitanlar öyle yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../a47291-iliski-bittikten-sonra-yapilan-10-yanlis
Bunları yapmazsan kafan dağılır00 Yorumla
+1 yılHadise-sıfır tolerans dinle. Ayrıca onun seni haketmediğni düşün. Olgunluğunu koy. Vazgeçilmez değildi zaten
00 Yorumla
+1 yılKusana kadar iç ve seni kaybettiği için onun adına iç 😊
00 Yorumla
+1 yılen az 1000 parça olmak şartıyla bir puzzle al onunla uğraş
00 Yorumlabir arkadaş ve gezip eğlenmek , alışveriş yapmak mümkün olduğunca vücudu yormak, kafayı meşgul etmek gerekir.
01 Yorumla
+1 yılKendine bir sanatsal bir hobby bul, aklını sadece ona ver. unutunca zamanın boş geçmemiş olur.
00 Yorumla
+1 yılayrılık sonrası kafa dağınıklığı istiyorsan vereceksin kendini quantum mekaniğine ve bir de astral seyahate ohhh kafalar mis gibi oluyor.
00 Yorumla
+1 yılKankalar kuafor aliaveris makyaj ve bir adet ikizker burcu enerji deposu tecrubeli ask kadini😂
00 Yorumla
+1 yılo hmeen olmuyor ama yanlız kalma mesela bişeyler yap acısı hemen geçmez milletle muhabbet sohbet et
03 Yorumla
Soran+1 yılİşyerindeyken gayet iyiyim muhabbet sohbet ortamı oluyor ama evdeyken kendimle başbaşa kaldığım zaman kafayı yiyecek gibi oluyorum
- +1 yıl
öyle olur bir de uyumak en sıkıntılı kısmı gece uyanırsın falan sabah erken kalkarsın yatakta dolanırsın
Soran+1 yılAynen gece uyumak haram zaten sabah da sıçrayarak uyanmak en kötüsü 😭 uyandığın zaman günaydın mesajlarını okuyamamak kadar acı verici birşey yok ne günaydın mesajı var ne iyi geceler mesajı 😭
+1 yılZamanda cok aci cektigim bir ayrilik yasamustim. Her gece baska kadinlarla takilip kendimi oyalamistim. Iyi de gelmisti
02 Yorumla
Soran+1 yılAh erkekler! Aklınız fikriniz seks 😡
- +1 yıl
Yoo sana oyle gelmiş
+1 yılGüzellik salonuna gider guzellligime güzellik katarim takmiyo gibii olsun diye😉
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten güçlü görünmek isterim ama yapım gereği çok duygusalım yapamıyorum güçlü olmayı umursamaz davranmayı çünkü onu çok seviyorum hala
- +1 yıl
Anlıyorum. Git kuaföre kendine bir değişiklik yap manikür pedikur derken iyi gelir
sıkı bir dost bir büyük birde kocaman bir zaman bu ucune cok ihtiyacin olur
00 Yorumla
+1 yılBen hava değişikliği yaparım genelde. Bulunduğun ortamı değiştir iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılBenim hic sevgilim olmadi ama empati kurunca icimdeki sikintiyi atmak icin gezerdim sevdigim seyleri yapardim kitap okurdum
01 Yorumla
Soran+1 yılGeziyorum bazen ama eve geldim mi yine aynısı oluyor ev bunaltıyor beni
+1 yılGez toz keyif alacagin ne varsa onu yap. Onu hatirlatacak seylerden uzak durarak.
00 Yorumla
+1 yılYeni arkadaşlar edin bir uğraş bul kendine ailenle vakit geçir..
00 Yorumlabir hobi bul
spor yap
macera filmi izle
seyahtae çık00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnında unutuyorum ben 3 hafta sonra adını bile hatırlamam
00 Yorumla
+1 yılgez dolaş hava al tatile cık
10 YorumlaEğlenceli şarkılar dinle.
10 Yorumlaben çok güzel dağıtıyorum, dağıtım mi :P
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bir dalga geçmeyin ya şurda ciddi ciddi soru sorduk
Soran+1 yılYürü git işine ya
+1 yılMesajlaşmak ister misin benimle.
00 Yorumlabir raki ac meze felan on numara unutturur
00 YorumlaFilm izleyip kitap okumak..
01 YorumlaFlört edecek birilerini bulurdum ben olsam
00 Yorumla
+1 yılyeni insanlarla tanış
00 Yorumla
+1 yılçivi çiviyi söker hadi durma
00 Yorumla
+1 yılEn önemlisi, unutmaya çalışma
00 Yorumla
+1 yıldeniz kenarı iyidir...
00 Yorumla
+1 yılhayat seni cok yordu dimi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kafanda bittiğini kabullen geçer
00 Yorumlasahil kenarında mısır ye :D
00 Yorumla
+1 yılmesaj atarak yardımcı olurum sana canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta daha önemli şeyler var
02 Yorumla- +1 yıl
Adamsin lan. En mantıklı yorum
- +1 yıl
eyvallah
+1 yılEvde durma, dışarı çık dolaş.
02 Yorumla- +1 yıl
@mikole
- +1 yıl
Allah versin, hadi başka kapıya.
+1 yılPes oynamaya gidelim 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. git bir büyük devir