+1 yılkardeşimsin. Kadın çocuk yapmayı kabul edip doğursa işinden izin alıp çocuk bakmazdın ama. Sonuna kadar haklı. Ki bu durum evlenmeden önce konuşulmuştur kesin ve sen de "evlenince ikna ederim nasılsa" diyip ciddiye bile almamışsındır. Şimdi gidip kendini aklamaya çalışma, aferin iyi yapmışsın diye alkış mı tutacaktık? Hem kadını hamile bırakmışsın hem aldırma diyorsun hem de boşanmak istemiyorsun, oldu canım başka? Karına git sor bakalım kuma kabul edecek miymiş, hey allahım, ne düşüncesiz adamlar var şu dünyada ya...
11 Yorumla- +1 yıl
Ş*refsizsin olacaktı ne kardeşimi
En İyi Cevaplar
Yani aslinda suclu sensin,
Bir kadin kendisini hazir hissetmeden cocuk sahibi olursa bosanmaya kadar gelebilirdi, veya ikna ede bilirdin.
Yani aslinda biraz daha cabalaya bilirdin.
Diger iliskine gelincede,
COK pisman olacagin bir is yaptin, hem bir cocugun günagina hemde esinin günahina girdin.
Bunu esine aciklaman cok zor olacak ama en azindan Esine söyle bunu.
Kabule edecegini hic zannetmiyorum ama en azindan bosanirsin ve cocugun babasiz olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan bir kadın aldatmış olsa, "senin ihtiyaçlarını gidermemiş ayrıl bence" derdiniz. Siz iğrençsiniz siz. Abicim ayrıl karından. Bu hamile olan sekreter evlenecekse seninle evlen onunla. iğrenç bir hayatın olur ama zaten içine etmişsin. Karını ikna etmeye çalış çocuk yapmak için.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsize inat değil mi arkadaş. iğrenç olan sizsiniz. iğrenç herifler.
Çocuk 1 aylık olmus şu sıralar zaten doğmamış olsa da cocugunun annesinin yanında olman lazım. Karına da bu durumu açıklamalısın bir an önce. Dürüst olursan sonda kaybedeceklerini basta kaybedersin ama vicdanın rahat eder en azından
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kardeş manyak mısın burada çare aranır mi buradakiler gerçek hayatta kusamadiklari şeyleri burada hatasını anlatan insanlara kusmakla yükümlü basit bitlerle dolu yoksa işlemiş olduğun suçun hiç önemi yok bunlara kadın çocuk hikaye sen özele gel de konuşalım biraz
24 Yorumla- +1 yıl
Haklısn
- +1 yıl
@Kokunhuzurr soruyu soran teşekkür etmedi sen ettin asıl ben sana teşekkür ederim 😄
- +1 yıl
😊ama güzel yorumdu
- +1 yıl
@Kokunhuzurr dogru olanını söyledim millet ne kadar dolu demek ki patlamaya hazır bir bomba yeterki ellerine düşme bu arada mesaj kutunda küçük bir sarı nokta yanmış olabilir mi 😊
+1 yılHerkes de ciddi ciddi cevap vermiş. Bence troll.
Cocuk aldırmak gunahmis, ihanet olmasin diye lisede unide kimseyle çıkmamış bık bık bık ötüyorsun.
Kimse de demiyor ki sekreterden çocuk peydahlayınca cennet vacip mi oluyor?
Makul sallarsanız inanması daha kolay olacak.20 Yorumla
+1 yılNesliniz tükensede rahat nefes alsak sekreterinede sanada pis şerefsiz...
34 Yorumla- +1 yıl
Bak bak üste çıkmalara bak bide boku yedin bari arkasında dur suçluyum diye çocuk aldırmak günahda senin gidib helal kadınını bir fahişeyle aldatman günah diyilmi lan? O çocuk varya dünyaya gelse bir bilse gerçekleri dünyaya gelmesine pişman olur. O kadar çocuk meraklısıydın karınla konuşub anlamıyorsa anlaşmalı boşanıb çocuk yapıcak biriyle evlenseydin. Asıl sana yazık be Allahın acizi...
Soran+1 yılkarımı seviyorum ben boşamam onu hayatım boyunca tek ona aşık oldum
- +1 yıl
Öfff ya nasılda kendini haklı buluyorsun. Karısını seven ona sadık kalır onu tüm gerçeğiyle sever senin gibi aldatırmı be başkasına tercihmi eder vay ya Allah dağlara taşlara senin gibi kocam olucağına düğün günü ölür giderim daha iyi kendi gunahlarında boğulucaksın hep unutma...
Soran+1 yılzaten karımı aldatmak için etrafta gezmiyordum birden bire oluyor böyle şeyler ama karımı seviyorum çocugumuda
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdamlık aynı zamanda şunu da gerektirir;
-Gerektiğinde kadınına çocuk gerektiğinde ana baba olursun! :):11 Yorumla- +1 yıl
bu Adam degilki serefsiz
+1 yılİşin çok zor dostum , bosayacaksin mecbur , çocuk aldırmanın günahı çok ağır odeyemezsin
10 YorumlaKız aldatırsa suç erkektedir, erkek aldatırsa karaktersizdir. Bu düsünceye sahip Türkiyedekiler.
Bana göre aldatan namussuzdur.
Ayrıca karınla evlenmeden bu konuları konuşman gerekirdi.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sizin gibi insanlardan korusun nasıl baktınız karınızın yüzüne söyle karına boşansın da sizin gibi birinden kurtulsun evli bir adamla olan iğrenç kadına diyecek bir şey bulamıyorum tam birbirinize göresiniz iki karaktersiz
20 Yorumla
+1 yılAyrıl. Sonuçta sen aile kurmak isteyerek evlendin. Onun suçu bu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. hayalleerr hayaller :D sende kesın calıstıgın yerde ayakçısın :D
00 Yorumla
+1 yılVay şerfsz Allah belanı versın ıcınız gucunuz cınslik karakter yoksunu szın gbılerın hpsı ölmeyı hakedıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Karının ne scu var lan pzeveng herıf bekleseydn kopk bskalaryla yatmk zrundamıydın adi srefsz... İnş hep mutsz olursun..
- +1 yıl
amin bunun gibi itler yuzunden nefret ettim hele o kahpe sekreter
+1 yılSana söyleyecek tek kelimem var : kardeşimsin.
11 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
+1 yılKarınızın neden size çocuk vermediği belli oldu sizin gibi bir pisliğe yakışmaz! mümkünse hadi ordan gidin kadının hayatından sizin gibi bir pisliğe ihtiyacı eminimki yoktur şeref yoksunu !
1109 Yorumla- +1 yıl
Saçmalıgaa baaak cocuk aldırmak gunah eveeeett ama karını aldatmaaak onu hayalkırıklıgına acıya bırakmakdaa gunaaaahh evlenmeden bır baskasından cocuk yapmakda gunaaaahhh gunahları sen dusunuyor olsaydınn bunlarıda dusunurdun hcıccccc ayak yapma beeee pislik
- +1 yıl
Çok haklısın canım sevseydi saygı duyardı karısına
- +1 yıl
@kızılsırujjj_ ya bide günah diyor sen mi günahları düşünüyorsun yaaaaa yaaa iğrenç bu insanlar yaaaa
Soran+1 yıldogmamış bebegin ölmesini istiyorsunya hiç yaşamamış bir çocugun gerçekten diycek lafım yok
- +1 yıl
İğrenç bir hayatın olacak bunu biliyorsun değil mi o bebek harama değdi
- +1 yıl
o çocuguda o kadınıda sen öldürdün ben değil beyefendiii bide pislik pislik kendini savunuyorsun yaaa ayrıca ben sana cocugu aldır demedım karından ayrıl dedım cunku haketmıyorsun ve karında bu yuzden cocuk yapmamıstır dıyorum !
Soran+1 yılkarım çocuk yapmadıgından bu hale geldi herşey zaten karımla ilişkimiz yok diyorum yok yok
- +1 yıl
aynen tam s. a. l. a. k o evde seni bekleyen kadini bosa ona karsi yaptigin en Buyuk gunah seyini sokarken dusuncektin gunahi a. h. l. a. k. s. i. z
- +1 yıl
Ayrılsaydın bastan o zamaaan ne entrikalar yasatıyorsunuz lan ınsanlaraaaa
- +1 yıl
savunmaya bak lan
Soran+1 yılmelek seni kim aldattıysa şu an bende ondan nefret ediyorum gerçekten bak allah onun belasını versin
- +1 yıl
yok aksine aldatilmadim bu tur s. e. r. e. f. s. i. z. l. i. g
i. de Kabul etmem zaten - +1 yıl
sen önce o belaları kendıne okuu
- +1 yıl
amin seninde
- +1 yıl
Bide pişmanm diyor ahlakszz
- +1 yıl
ya siz neden böyle karaktersiz olmayı tercih ettiniz soruyorum sizeee güzel güzelll bitiremezmiydinnn evliliğinii niye entrikalar peşine giriyorsunuz daha mı heyecanlı oluyoorrr hhıııı?
Soran+1 yılmelek aldatılmadıysan niye bu kadar sinir yaptın sen sekreterlerle derdin ne üstelik?
- +1 yıl
insallah karin farkeder k. ic. in. a tekmeyi yersin nefret ediyorum aldatlma konularindan
- +1 yıl
hemcinsime uzuldugumden senin gibi mahluk kocasi varya
- +1 yıl
yuzune nasil bakiyorsun utanma yok tabj
Soran+1 yılayda kimse karımı aldatıyım diye dolanmıyor ortada böyle şeyler aniden oluyor
- +1 yıl
yanlisin var irispi olan sekreterleri sevmem
- +1 yıl
he he aniden donunu indirdi 😂😂😂
- +1 yıl
sende azıcık vicdan azıcıkkk insanlık olsa yapmazdın anladın mı ayrıca azıcık vıcdanın azıcık insanlıgın varsa ki şüpheli bir durumm git karından ayrılll pislik. ve mutluda ol çünkü o kadın uzun sure kendıne gelemıycekkk
Soran+1 yılyaşamayan bilmez öyle laf ediyorsunuzda zaten karımı sevmesem boşarım evli kalmam ama karımın suçunu görmeyip bana saldırıp duruyorsunuz aldatıldıgınızdan. ben sizi aldatanlar gibi degilim aynı kefeye koymayın beni çok erkek vardı unideyken biz sırf laf olsun diye kızlarla çıkan ben öyle bir şey yapmadım hiç bana asılan kızlarla bile çıkmadım ama evlendikten sonra ilişkiye bakışı degişiyor insanın tabuları degişiyor
- +1 yıl
Seni görünce iyi ki eski sevgilim ii bırakmışım diyorum
- +1 yıl
sen karini sevmiyorsun allahin iti sevsen baska fahiseye gitmezdin
- +1 yıl
kendini kandirma ne halt yedigini anlat ve o kadinin sirtindan in sen onu haketmiyorsun
- +1 yıl
ya senın karakterını sı ke yım yuru gıt yaaaa adam yerıne konmazsın sen sıktır gıt cevap vermek bıle cok sanaa
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ iyiki bırakmışsında ben eski sevgilin gibi degildim ben hiç sevgili yapmadım hayatım boyunca bana asılanlar olmasına ragmen ve karımla 2 yıl sevgili olup evlendik ben kendimi karım için saklamıştım özel olarak ama evlenince hayat öyle olmuyor işte bakışın degişiyor evlenmeden anlamazsınız karım eskisi gibi neşeli olmamaya başladı benim en büyük hayalim onla çocuklarımızın olmasıydı o yapmadı suçlu ben miyim?
Soran+1 yılben kimseye gitmedim melek sekreterim diyorum iş arkadaşım karımdan çok onu görüyorum hatta
- +1 yıl
neyse Allah kahretsin sizi insallah karin ogrenir ve tekmeyi basar insanliktan nasibini almamis yaratik. boyle savunmak icin illa aldatilmis olman gerekmiyor insan olmak gerekiyor sende o sekreterinde 5 para etmezsiniz birde pic dunyaya getirme senin gibi bye
Soran+1 yıl@melek19889 karım beni boşamaz oda bana aşık diyorumya hala seviyorum onu diye zaten böyle şeyler bir anda oluyor kimse etrafta karımı aldatcam diye dolanmıyor karımı ondan boşamam oda beni boşamaz
- +1 yıl
Nerde çocuk yaptınız kimse görmedi mi sizi pislikler
- +1 yıl
ulan madem seviyordun niye yaptın niyeeeeeeeeeeeee niyeeeeeeeeeeeee
- +1 yıl
madem bosanmak ıstemıyordunnn bunun sonu bosanmakdan baska bısey degılken nıye bu yolu sectın nıyeeeeee
- +1 yıl
Seven insan bekler
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ özel hayatımı burda yazcak degilim merak ettigin şeye bak. ama ilişkimizin başlamasının nedeni sekreterin biran önce evlenmek istiyorum bende sizin gibi çok genç yaşta evlenmişsiniz ne güzel falan demesiydi niye dedim oda evlenmedigi her an çocuk yapamadıgı ve bir kaç çocugu yok oluyormuş gibi his ettigini söyledi o an çok etkiledi zaten beni benim gibi geniş aile istiyordu ama şimdi karını boşa yoksa aldırcam diyor
- +1 yıl
O bebeğin vebalini iki dünyadada vermezsiniz ölürse siz suçlursnz cahiller
- +1 yıl
ne sandın salak ortaya babasız cocukmu cıkartıcakdııı ya sen nasıl bır beyınsızsınkı savunulucak yer arıyorsun her defasındada bulamıyorsun
Soran+1 yılarkadaşlar beni bilen bilir ne içkim var ne sigaram hiç hovardalıkta yapmadım hayatım boyunca eşimide gördügümde gerçekten aşık oldum ona bakınca ışık ışık oluyor gözlerim etrafında gök kuşakları var gibi çok neşe veren biri bana her şeyden önce neşe veriyor gözlerine bakması bile o denli seviyorum onu bir kez bile kalbinide kırmadım eşimin hayatım boyunca ama ben onla 2 yıl boyunca evlenmeden bile önce gözlerine bakınca çocuklarımızın nasıl olcagını düşünürdüm onun gibi sarışınmı olcaklar benim gibi mi olcaklar diye hayaller kurardım ama o çocuk yapmak istemedigini söyleyip durdu hep ben çocugum olsun istedim sadece
- +1 yıl
O orosoyla yattın da noldu bebek ölücek karını boşamazsan çocuk sahibi olamicaksın yine
- +1 yıl
Karınıda boşamazsın o boşarsa ancak
- +1 yıl
cocugun oldu ıste sımdı karını kaybettın. oyle hem cocuk sıtıyorum dıyıp baskasından yapıp hemde karınla olamazsın sen secımını yapmıssın karını kandırmayı keeess
- +1 yıl
Yine çocuksuz kalacaksın başka karıyla mı yatacaksın yine insan yavrusu
- +1 yıl
O. r. o. s. p. u evladı
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ ne var biliyomusun? sen aldatılmış birisin ondan dolayı böyle laflar edip duruyorsun. gerçekten sevilmedigin için benim karıma yazdıgım bu şeyler bile seni kıskandırıyordur eminim ondan dolayı böyle davranmaya devam seni böyle seven birini bulamazsın benim karımı sevdigim gibi kimse tarafından sevilemiyceksin bil
- +1 yıl
sen sevmiyorsunki it kendini kandir sevgine si. ci. iy. m
Soran+1 yılhayatınız boyunca benim karıma burda bile yazdıgım bu lafları hiç duyabilcekmisiniz bakıyım? ben ona nasıl aşıgım hemde tapıyorum adeta ona yakın çevrem bilir nasıl sevdigimi karımı siz kendinize üzülün
- +1 yıl
b. o. k seviyorsun. s. ic. t. ig. i. m b. o. k gibi hemde canım
- +1 yıl
canim ne alaka lan kufur yazdim
Soran+1 yıl@melek19889 28 yaşındasın benim çocugum olcak ya senin?
- +1 yıl
ay Allah alsin o cocugu bir hayir gelmez irispiyla serefsiz dolu
- +1 yıl
o cocuga yazik secemiyor cunku ama karina yazik en cok
Soran+1 yıl@melek19889 peki ya sana?
- +1 yıl
bana ne? ben ufacik suphe duysam s. i. k. t. ir. i cekerim merak etme sen. karinda insallah gotunu verir birine
Soran+1 yıl@melek19889 evde kaldın evde bizim burda herkes evli mutlu çocuklu en azından sen kendine yan
- +1 yıl
Ben sevildim ama yara vereni sevdim mal gibi yangına körükle gittim artık doğru yoldayım uza sen kendi karakterine bak şeref yoksunu
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ sen sevilmemişsin aldatılmışsın haberin yok çok kız kandırırlar öyle kandırılmışsın herkes bir degil bak ben karımı seviyorum sevilince böyle oluyor işte
- +1 yıl
hahahah hahahaha Kim evli mutlu lan ortalik senin gibi haysiyetsizlerle kayniyor goruyor okuyoruz aman uzak olsun sen kendi derdine yan sadakatsiz it
- +1 yıl
ya Sana Butun beddualari yagdircam simdi seviyorum diyip durma
Soran+1 yıl@melek19889 benim en azından evladım olcak evlat sevgisi tadıcam sen de burdan millete saldırcaksın böyle
- +1 yıl
Benimki başkasıyla çocuk yapmadı senin gibi şerefsiz benim önüm açık çok insan geçer senin gibi çıkarmasın Allah karşıma
- +1 yıl
dogru o. r. o. s. p. u. nu. n evladi
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ benden beteri çıkmış zaten karşına
- +1 yıl
cocugun gunahi yokta ama irispi iste
- +1 yıl
Nasıl evlat o? Kadın karını boşa yoksa aldırırım çocuğu diyor boşalmazsan bebek ölecek çocuk sevgisi tadamicaksın hem karının vebalini alacaksın o eve haram rızık girecek bu çok günah
- +1 yıl
Benim sevdiğim var eski sevgilim umrumda değil insanının hayatını sorgulama şrfszzzzz
- +1 yıl
Kendi derdine yan arkadaşım
- +1 yıl
Pçççç
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ neyi aldırıyor kolaymı öyle cana kıymak annelik duygusunu tatmamışsınız siz bilmiyorsunuz işte. sen kendine üzül karımıda ayrıca deliler gibi seviyorum hayat ışıgım o benim güneşim yaşam neşem sizi seven yok diye benim hayatıma laf atmayın
- +1 yıl
aman bacim bunun hayati kaymis zaten insallah karisida gotunu verir birine sevgiyi gorur
- +1 yıl
Sevdinde neden saygı duymadın şerefsiz
- +1 yıl
Aynen canım
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ madem çocuk yapmıycaz o zaman niye evleniyoruz? 6 yıl sonra evleneyim o zaman. aile kurmak için evlenilir aile. seni aldatan erkek sana saygı duymuyor diye ben karıma duymuyor degilim karım pamuklara sarılmış gibi yaşıyor benim
- +1 yıl
O zaman ayrıl ahlaksız
- +1 yıl
Beni aldatan erkek umrumda değil benim sevdiğim var o sevilecek durumda puan
- +1 yıl
şu an sen karışma mkk
- +1 yıl
iyy i. g. r. en. c yaratiksin
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ belli umrunda olmadıgı bak hiç umrunda degil seni aldatan. aldatıldıgını kabullenememişsin bile o erkekten asıl sen ayrıl seni aldatını unut sonra çık birileriyle
- +1 yıl
Lan sanane benim hayatımdan bırakan benim ayrıca ona kalsa hiç bir kızı bırakmıyor kullanmak için sende seks yapmak için tüm kızları elde tutuyorsun or. os. pu evladı
- +1 yıl
Ya aldatılmak karaktersizlik ya da küçümsenicek bir şey değildir ama aldatmak karaktersizliktir şeref yoksunları yani sen gibiler aldatır anca sen millete laf atacagına yüzünü eğmesini bil ulan böyle yüzsüzlere sinir oluyorum hata yapıyorsunuz haklıymıs gıbı otuyorsunuz götler
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ o zaman burda gelip benim hayatıma laf atmıycan yoksa bende senin hayatına otopsi yaparım böyle
- +1 yıl
Sktr gt iğrenç yaratık
- +1 yıl
yorum yapmamız ıcın sen yazdın yalnız hayatını :) komıksın olumsuz elestırı alıncamı popon tutustu
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ dikkat etde buda aldatıyor olmasın bak
Soran+1 yılyorum yapın demedim ben hayatıma bana sövün de demedim siz kendi kendinize hayatlarınız mükemmelmiş gibi beni eleştirmeye başladınız şimdi bende sizi eleştiriyorum noldu?
- +1 yıl
Karına solicem seni tanıyorum ben seni şerefsiz
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ bende seni tanıyorum zaten o yeni sevgilinde seni aldatıyor
- +1 yıl
biz senin gibi karaktersiz olmadıgımız ıcın sen anca hatalarımızdan degıl acılarımızdan vurabılırsın zaten ayrıca vurabıldıgını sanırsınnn oyleee ;)
- +1 yıl
Yeni sevgilimde yok ki zaten salak kandırdm seni ahmak jsjs
Soran+1 yılsiz benim gibi sevecek bir yüre sahip degilsiniz be bir bebege laf edipte bana masumu oynamayın şimdi ne oldugunuz belli hepinzin şimdi topun ucunda siz varsınız
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ hee hee kandırdın evet heee ama aldatılıyorsun kandırıkcı
- +1 yıl
Salak sevgilim yok benim sktr gt canısı
- +1 yıl
Oro. spu
- +1 yıl
ben hiç bebeğine birşey söylemedim yalnız o kadına bile hani sekretere bile söylemedim bir tek sana sözüm çnkü bahanelerın arkasına sıgınarak kendı ısteklerını gerceklestırıp sonra ben boyle olmasını ıstemezdım dıyen yalancının tekısın !
- +1 yıl
İnşallah ölürsün şerefsiz
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ senin bedduan tutsa o aldatan ölürdü şimdiye bak gününü gün ediyor oh olsun sanada aldatılmak kaderin senin
- +1 yıl
O sevilecek durumda seni Allah bildiği gibi yapsın
- +1 yıl
ne yazıkki şerefsiz olmakda senin karakterin :)
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ bak unutamamış daha sevilecek durumda diyor sen kendine yan seni kullananı seviyosun daha
- +1 yıl
hay senın duzeltmeneeeee ne yazıkkii şe ref siz olmakda senin ka de riinnn :))))
- +1 yıl
Karına söyle sen bak anıda tepkisi seni bırakmak olacak
Soran+1 yıl@kızılsırujjj_ senin bıraktıgın gibi bırakcaksa 2. balayı hazırlıkları yapıyım bari
- +1 yıl
g. o. tu yemezki soylemeye seviyormus sekreterinle geberin zaten gunahkarsin
- +1 yıl
allahim bu ahlak yoksunun karisina gostersin insallah
- +1 yıl
Şikayet ettim herşeyini ondan mı yazamaz ki sjsj
- +1 yıl
Sizde şikayet edin arkadaşlar
- +1 yıl
ettim
Soruyu okuyunca sövdüm güncellemeyi okuyunca güldüm. O çocuğa nasıl anlatacan sen senin yüzüne tükürür umarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarini bana devret sekreterinle evlen dengin o senin.
20 YorumlaSen batmışsın bir de yardım istiyosun yazık valla ne diyim nasıl insansiniz ya
10 Yorumlamümkünse insanlardan uzak dur. çocuğu da aldırsın bence. hiç bir insan senin çocuğun olmayı hak etmiyor.
26 Yorumla
Soran+1 yılçocuk aldırmak büyük günah dogmamış çocugun canını aldırınca eline ne geçicek?
- +1 yıl
çocuğun senin gibi bir babası olması ne kadar küçük bir günah acaba? senin yetiştireceğin bir çocuğun bu hayatta yaşaması bütün topluma günah. sen gidip dürüst olmayacaksın, eşini aldatacaksın sonra gelip çocuk aldırmak ne kadar büyük günah diyeceksin. senin vicdanın var mı çocuk aldırmak günah diyorsun?
Soran+1 yılkarımı aldattım toplama kampı kurup bir düzine insanı öldürmedim ya da nükler bombası kullanmadım abartma aldatılmayı bu kadar ayrıca ordada bir çocuk bir kadın var çocugu düşünmek lazım
- +1 yıl
ben de onu düşünüyorum zaten. sen anlayamazsın tabi. sen baba olmayı hak etmiyorsun. çocuk için en iyisi bu. ileride seni gibi birisi olup eşini falan aldatacaksa hiç başlamasın hayata. birisini aldatmayı ufak bir şey sanıyorsun. cesaretin varsa git eşinle konuş. ama cesur olsaydın baştan aldatmak yerine ayrılmayı seçerdin.
- +1 yıl
senin gibi erkegin bak Adam demiyorum cunku degilsin tam bir g
g. o. t. v. e. r. e. n kardeşimsin o sekreter fahisende - +1 yıl
s. e. r. e. f. s. iz
sekretere ev tut çocuğuna sahip çık aga.
14 Yorumla
Soran+1 yıldiyorum aynısını ben size çok iyi bakarım çalışmada artık diyorum aldırma çocugu diyorum yok karını boşa yoksa aldırırım diyor
- +1 yıl
Ya sen ne utanmaz bir adamsın, metres edinip gayrımeşru çocuk dünyaya getirtecek bir de. Aferin sekretere senden akıllıymış, karına o kadar acıyorum ki, kim bilir ne ikiyüzlülüklerle kandırıp evlendin onunla da
+1 yılÇocuk aldırmak günah zina yapmak değil değil mi? Allah akıl fikir versin. Çocuğu istiyorsan karından boşan ve o kadınla evlen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide karini suclamaya calismissin senin gibi insanlar en kotulerini hakkediyor, mutsuzsan bosan aldatip partnerinin mentaline zarar vermeye gerek yok insallahhh depresif mutsuz bi hayatin olur aminnn
00 YorumlaBugün de başkası adına utandık çok şükür.
30 Yorumla
+1 yılkendini aldir hayattan...
20 Yorumla
+1 yılkimi istiyosun açık ol yaz
00 YorumlaKarini seviyonmu peki
01 Yorumla- +1 yıl
seven insan baskasini s. o. k. up cocuk pedahlarmi
Karına niyetinin ciddi olduğunu söyleseydin önce.
00 YorumlaKarını hak etmiyorsun
20 Yorumla
+1 yılBuyrun cenaze namazına
00 Yorumla
+1 yılKarını boşa sekreterle evlen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Siz nasıl insansiniz ya
00 Yorumla
+1 yılÖlmelisin:)
10 Yorumla
+1 yılİnsan mısınız siz ya
03 Yorumla
Soran+1 yılben çocugu aldır demiyorum dogur bakarım diyorum kız karımı boşamıyorum diye aldırcam diyor
- +1 yıl
Haklı senin o kadının her gün yanında olman gerekiyor. Hem bu senin karına ayıp değil mi
Soran+1 yılbüyük günah çocuk aldırmak ya hem o sırf benim çocugum degilki onunda çocugu çok büyük günah bakarım ben çocuguma zaten çocuk istedigimden böyle oldu
+1 yılYazıksınız.
00 Yorumla
+1 yılŞerfszz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeref yoksunusun
00 YorumlaNe karaktersizsin ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPislik
10 Yorumla
+1 yılIyi bok yedin
011 Yorumla- +1 yıl
senin gibiler yasamasin Allah kahretsin sizi
- +1 yıl
sokarken pismanmiydin tfooee
- +1 yıl
. migdem bulandi sinir basti o sekreter irispisi agzina seninde...
- +1 yıl
senden birak baba olmayi Adam olmaz sekreterinle kopruge gidin ve bu dunyadan yok olun
- +1 yıl
Çok haklısın canım sevseydi saygı duyardı karısına
- +1 yıl
igrenc bunlar ya aldatmak kadar assalik bise yoktur
- +1 yıl
Bende aldatıldım gitti el ele fotoğraf attı sevgilisi varken bana sarıldı yeni öğrendim hepsinin Allah belasını versin
Soran+1 yılzaten şansıma ne kadar aldatılan kadın var geldi soruya
- +1 yıl
acayip sinir oluyorum bu tut sey okurken lan güzel kardeşim karini bosa ne halt ediyorsan et
- +1 yıl
g. a. v. a. t yazmistim
- +1 yıl
Senin gibi erkekler varken sevilmeyi hak etmiyorsnz ocler
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım