Karım çocuk yapmıyor diye aldattım pişmanım yardım?

Karım şu an kariyer yapcam diyip duruyor çocuk yapmıyor. İş yerindeki sekteret kızda çok aile hayatını sevdigini söyleyip duruyordu neyse işte kızla zamanla çok yakışlatık ve karımı aldattım 4 aydır sekreterimle ilişkim var şimdi 1 aylık hamile oldugunu söylüyor aldırcam diyor aldırma diyorum o zaman karını boşa diyor karım hamile kalmak istemediginden zaten onla birlikteydim ne yapıcam arkadaşlar yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edinden kastım bana sövün degildi. Çocuk aldırmak büyük günah bu günaha engel olmak için insan yardım eder bari. Ben çocugum olsun diye çok istiyorum zaten herşey ondan böyle oldu karımın hiç suçu yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün kadının teki kocamla ilişkimiz kötü diyince ayrıl aldat diyordunuz hak ediyor o adamda bakmamış sana diyordunuz şimdi ben niye suçlu oldum karım yüzünden? O zamanda aldatanlara alkış tutuyordunuz şimdi ne degişti? Ortada dogmamış bir bebek var üstelik ona bile beddua ediyosunuz yazık gerçekten size.
Karım çocuk yapmıyor diye aldattım pişmanım yardım?
Cevapla