Karsi Taraf sizi aldatsa sirf hamilesin cocugun yalniz babasiz büyümesin diye onu tekrar aff edermisiniz?
Aldattigi icin pisman tövbe edip Yemin de etti diyelim ….
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak iğrençliktir. Aslında sadece kendini aldatıyor aldatan kişi. Bu durum karşı tarafta derin yaralar açıyordur doğal olarak. Affedip , affetmemek ise ona karşı duyduğunuz sevgiye bağlı ve bundan sonra ki size karşı tutumuna bağlıdır. Ama tabii ki çok çok temkinli olmanız gerekiyor. Bebek için affetmeyin sakın yani bundan dolayı şartlamayın kendinizi bu konuda. Size olan tutumu çok çok önemli burada ve tekrarlamaması. Çünkü aldatmaya alışık olan tekrar boşluğa düştüğünde bunu yineleyebilir, işte buna çok çok dikkat etmelisiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılo***** çocuğu senin suçun yok kadın olmuş Sığacık tenine dokunmuş hamile bırakmış i*** Bir de aldat daha İnsan evladı olmamı şerefsiz ya benim karım olsun çocuğum aslında Allah bana evlat nasip etsin aldatır mıyım lan düşün ya sıcacık oynamış lavuk herifi bırak diyeceğim diyemiyorum Allah mutluluk versin Allah da bana bir tane eş nasip etsin bakalım yemin ederim Eğer senin gibi işin olsun sakın tersten ama kardeşimsin aldatmayı Bırak onu gözünün içine baka baka ne yaparım biliyor musun benim karımsın benim bir tanemsin benimsin Benimsin benimsin öperim dudaklarından severim o kadar mı Hani naptım derler ya Aç aç memesini falan sık öp hiçbir şey yapamazsan sürtünerekten rahatla yani kadınım var sıcacık oyna gir koynuna ayrılma azıcık oynarsan senin eşin o ya seni kadınsın azıcık oynarsa bir daha edersin yani Yemin olsun bak gerçekten söylüyorum senin gibi işim olsun bırak aldatmayı koynundan çıkmam lazım hamile misin Evet ne olacak ya Birazcık Öpsem sıksam yeter zaten erkeğim Yani sonuçta şey değil mi beni doyurmuşsun düşünsene yani çocuk vermişsin Hani hamile bırakmış seni daha ne istersin ki kadın mı var evde sıcacık dışarı gidip de başka kadın aldatacaksın kadınım var evde sıcacık hazır daha ne istersin ki ah Benim işim olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşimde beni aldattı gördüm başka şekilde inkar etti ama şimdi sen bosanmsan hicbir şey olmamış gibi davranabilecek misin hatasini yüzüne vurmadan durabilcekmisin adamı sikmaman lazım unutman lazım tekrar başlamak icin bende de oldu ama bizde sürekli kavga çıkıyor bilmem sonu nereye gider benimde çocuğum var ama gitsem ailemin yanında nasıl duracagim çocuğumu babasına versem arada sırada nasıl dayanicaktim bilmiyorum çok zor cokkk Allah yardimcin olsun kadın olmak çok zor onlar yapınca elinin kiri bak biz nasıl affediyoruz vazgeçmek istemiyoruz yine de ama kadın yapsa namusssuzluk ölüm sebebi olurdu belki de tekrardan Allah yardimciniz olsun esiniz size o güveni veriyorsa duzzeldigini size gösteriyorsa devam edin derim çocuk olunca zor burada bekarlara konuşmak kolay tabii sadece o adamı bırakıp cikmiyorsun o evden ah bi bilseler
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılara ara sinir krizleri yaşıyorum aynaya bakıp ben cokmu çirkinim diyorum kendi kendime konuşurken buluyorum bazen kendimi böyle böyle kendime ediyorum bı kötü yanıda bu
- 11 ay
Bence kendini sinir etme erkeklerin genin de var erkekler arı gibidir her çiçekten bir bal almak isterler
+1 yılTiksinti duymuyorsan helal derim sana saygısı olmayan erkekle ne kadar ömür geçebilir ki çocuk babasız kalmıyor aranızda bunu göz ardı edemeyeceğinizi sanıyorum eğer siz eşime bir şans vermek istiyorum diyorsanız eşiniz ile destek almamızı bu süreçte nasıl bir hayat yaşayacağınızı dair destek almış olursunuz şunu sana söylemek isterim altın kafesede koysan yine aynısını yapan yapar bu konuda sizin de ekstradan bir destek almanızı tavsiye ederim çocuk ailenin gerçeğidir etkilenmesini istemem
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılın ve affetmeyin
00 Yorumla
+1 yılKısa ve öz asla devam etmeni önermem ilerde çocuğun mutsuz bir evliliğin parçası olucak hergün ikinizdende nefret edicek bendd bu durumları yaşadım ve çok mutsuz bir ailem vardı anne ve baba eğer aralarında aşk ve sevgi barımdırmıyorsa çocuklar bile aralarında mutsuz oluyorlar yani çok rtkileniyorlar psikolojik açıdan da ilerde hayat kurma gibi bi planım yok çünkü böyle saçma bir ailede yaşadığım için bende annem ve babamın özelliklerini aldıö aldığın özellikler ne diyecek olursan şöyle açıklayım
Anne baba eğer ki mutsuz ise ve aralarında tartışma var ise sürekşi devam ediyorsa ikiside iyi yerlerini göstermek yerine kötü yanlarını göstererek ona zarar vermek isterler kin, nefref ve kaos hakim oşur hal böyle olunca çocuk anne ve babanın iyi özellikleri yanı sıra ağırlıklı olarak kötü özelliklerini örnek alır mesela bende öfke problemi var çünkü annemle babam kontrolsüz öfkenin kurbanları nedeni ise çok basir sürekli düşmanlaro ile yan yanalar ve en ufak birşeyde patlama oluyor bu durumlar etik ve normal değil hamilelik süreciniz bittiğinde kendi hayayınıza bakın ve biran önce boşanma davası açın ona olan öfkeniz hiçbir zaman bitmicek ve bir çığ gibi büyüyecek bu büyük çığın yarattığı periyodik yıkımlar ise size az zarar verebilir ama çocuğunuzun hayatını oldukça kötü etkilicek
57 Yorumla- +1 yıl
Dediklerin çok doğru
Sınır problemi oluyor
Ve hayati kötü etkiliyor bu da - +1 yıl
Sinir
- +1 yıl
@Bratzzjade 😇😇😇
- +1 yıl
Helal olsun sana. Çok güzel açıklamissin. Hem üzüldüm hem de alkışlıyorum. 👏👏👏
- +1 yıl
@sevgisaygıhoşgörü_ teşekkür ederimm🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🤗🤗🤗😊😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar diğer kadınların ne b*k olduğunu görüyor erkek zaten cinselliklte çeşitlilik sever (o da yapmasaymış erkek de kendine sahip çıksaymış diyenlere duyurulur) erkeğin çeşitlilik sevdiği kanıtlandığı için p*rno endüstrisi binlerce kategori bulunduruyor her ırktan kadın çalışıyor arz talep meselesi. kadınlara gelecek olursak kadınlar %10'u böyle değil ama kalan %90'ı erkeklerin sevgilisi/eşi olduğunu öğrenince adamı ayartmak için her b*ku yapıyor modern medya buna "sAdEcE kAdıNın $UcU değil " diyerek başetme mekanizması geliştirdi ama erkekler için sekse ulaşmak zordur buna ulaşma şansları olduklarında bu fırsatı evliler diye sevgilileri var diye geri çevirme ihtimalleri çok çok çok çok düşük nasıl ki kadın da başka erkeklerin ilgi göstermesine karşılık vermemesine rağmen ilgi almaya devam edeceği platformlarda fotor yükleyip pozlarr vermeye devam etmeleri gibi. bunları herkes biliyor ama kimsenin işine gelmiyor. kadınlar bi erkekle konuşurken onun bırakın evli olmasını, flörtünün olup olmadığına kadar sorgulayın ve varsa da kesin konuşmayı. ama kadınlar böyle yapmıyor
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@vurkan24 evet kadınlar her şeyin farkında merak etmeyin. bazıları k*şar damgası yememek için "erkek de yapmasaymış o zaman ben mi zorladım" falan diyor. "karısını sevseydi yapmazdı" diyerek kendini rahatlatmaya çalışıyor. bu bilinen bir şeydir ki erkek hayatındaki kadını sevip diğer kadınlardan cinsel anlamda tahrik olmaya devam edebilir. yani kadın eğer ki evli olduğunuzu falan biliyorsa demekki asıl istediği zaten o evliliği bozmak. ve erkeklerin bilmediği bi şey söyliyim size sevgiliniz eşiniz varken ilgi duyanlar bilinçaltında yasak şeylerden hoşlanıyor ve eşinizi bırakıp onlara gittiğinizde artık yasağı kalmayacağı için siz onda arzu uyandirmayacaksınız ve yine yasak şeylere yönelecek
- +1 yıl
çok haklısın hepsinde gerçekten erkek olduğum için söylümiyorum bir erkek eşini severken başka kadınları cinsel açıdan isteyebilir sekste yapabilir ama bu eşini sevmediği anlamına gelmez en çarpıcı olanı "erkeğin bunu yapması doğaldır"" ama iş kadın tarafında böyle değil. yani bir kadın "kocam beni aldattı tamam banada fırsat doğdu" diyorsa bu doğal değildir tamamen zihinseldir. kadın bunu anlamıyor erkekle s. i di k yarıştırmaya çalışıyor o zaman kadın olmaktan çıkarsın yani erkek zihniyetiyle yaşarsın hayatı.
Cevap sahibi+1 yıl@vurkan24 işte kadın yaptığının sorumluluğunu almak istemez ve yuva yıkmaya çalıştığını da açık açık itiraf etmeyecektir
+1 yılMerhaba
Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir durum gerçekten sizin çocuğunuz varmış şimdi ben sana boşan boşanma affet affetme diyemem haklısın aldatmak kötü bir şey bunu aslında affetmek tamamen hata olur seven insan aldatmaz aldatmamalı peki sen ne yapmaya karar verdin11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba 🙏
Hamileyim Ve bu benim kafami cok karistiriyor
Cocuk olmasa bosanma davami actim bile
Ona aslinda hic muhtac degilim calisiyorum Ama cocuk icin herseye katlansammi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersini düşün 👍
Sen kocanı aldatsan kocan ne yapardı?
Seni boşar geçer miydi? Döver miydi? Öldürür müydü? Ne yapardı?
Hamile olabilirsin çocuk ikinizin çocuğu delillerin varsa nafaka ve çocuk için iştirak nafakası alma hakkın var. Yani uzun lafın kısası hamile olduğun için sağlıklı düşünemiyor olabilirsin bu durumu güvendiğin ve yaşı olgun bir kadınla konuş. Büyük ihtimalle affedersen seni aldatmaya devam edecek 👍 donuna kadar soyup güzel bir ders verip kıçına tekmeyi koyarsan senden sonraki kadına saygı duyma ihtimalli var.
14 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 Tamam bende diyorum ki aynısını sen yapsan kocan ne yapardı diyorum 👍
- +1 yıl
@yedirenk7 Haklı olabilirsin fakat bu durumu düzeltmek gene bizim elimizde.
- Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılVala karısını hamileyken aldatan bir adama hele hiç güven olmaz seni durumdayken senu aldatan normal şartlarda asla affetmez beb timsah gözyaşları döküp affedildkten sonra gülüp aynı devam eden Co erkek gördüm her sekilde aldatmaya devam eder ya yemin ederim bir hafta yalvarıp iki güne hallederim affeder diye pişkin pişkin konuşan erkek gördüm ya. Bu durumda aldatmış daha vahim vicdanı yok affetmek affetmemek sana kalmış ama tekrar aldatiladaksn bina emin ol hele çocuk doğsun biraz alışsin tamam. bitti bu aldtmaya devam edecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır abla affetme, zamanında benimde annem cok affetti ama hayatımızı zehir etti sen cocugunun ve kendinin hayatını zehir etme.
Emin ol 5 yıl sonra 10 yıl sonra da aynısını yapıyor olmaya devam edecek, yaparken utanmadı da bundan sonra mi utanacak böyle kişiler arlanmaz uslanmaz. Kendini ve doğacak olan çocuğunun huzurunu mutluluğunu psikolojik sağlığını düşünüyorsun bırak. Benim şu an psikiyatrik rahatsızlıklarım var ve anneme cok kızgınım kardeslerim olmasa görüşmem bile. Şimdiden birakmazsan sonra cok pişman olacaksın olur da çocukların da olursa iyice üzerinde bir yük hissedeceksin keşke baştan bıraksaydim diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin hamilelik sebebi ile cinsel birliktelik yaşayamıyorsa eğer bir kaçamak sonucu yakalanmış ki tecrübeli birisi olsa hayatta yakalanmazdı bir halt yemiş onu da eline yüzüne bulaştırmış. Erkeklerin cinselliği ihtiyaç gibidir duygusal bağ çok çok nadir olur aldatmalarda. Lakin kadınlar ilgisizlik ile birlikte duygusal hisleri ile yaşar cinselliği. Bir hata yapmış ve gerekeni yapmış. çocuk olmasa hamile olmasan zaten böyle bir durum yaşanmazdı. Erkekler cinsellikte çok uzun süre sabredemezler. Bir hata ile evliliği yıkmak çocuğunun babasız ve zor şartlarda büyümesine neden olacaktır. Dıygusallığı bir kenara bırak ve yaşam koşullarına bak hayat gerçekten zor. Eve alkollü geliyor mu? Sana şiddet uyguluyor mu? Bunlarda bir etken ama bir aldatma ile direk boşanma hayatı mahvetmeye gider. Sonrasında gelecek pişmanlık ile geri dönüşte olmaz maalesef ki.
231 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli misin?
Kaç yaşındasın?
Sana göre aptalca olabilir ama hayat bu olaydan daha acımasız ve zor.
Bu düşünce kötülükten değil duygusal bakarsan her zaman kaybedersin. Kaybettiğinde de kalırsın kimse kalmaz yanında. Mantığını kullanırsan kendini güçlendirirsin çocuğun büyür kendi imkanlarını sağlarsın sonra da boşanıyorsan boşanırsın. Hayata toz pembe bakmayı bırak bir an önce.
Cevap sahibi+1 yılBen sizlere 2 soru sordum cevabını alabilir miyim öncelikle?
Cevap sahibi+1 yılBoşanma sonrası büyüyen çocuğun psikolojisini düşüneceksin. Eksikliklerini düşüneceksin. Tek başına yetmeye çalışacaksın yalnız büyüyecek. Arkadaş ortamlarında hep eksik yanı olacak ve büyüdüğü zaman bunu telafi edemeyeceksin. Kadını erkeği yok bu durumun evet çok kötü iğrenç bir durum lakin kadın ya da erkek bunu kafasına takıp hayatını bitirip beynini yiyecek değil, yengeç burcu gibi gözüküyorsun fazla duygusal bakma hayat çok acımasız.
Cevap sahibi+1 yılBen mi aldattım bi bas git ufaklık. Ahkam kesme haddini bil terbiyesiz konuşma şekline bak. Buraya soru soruluyor yorum yapılıyor hayata anne babanın sağladığı rahatlıkla boş yapma. Toz pembe büyüyorsunuz sonra ahkam kesiyorsunuz uza burdan ufaklık.
Cevap sahibi+1 yılBoşanmak çözüm değil , çocuk değil anne mutsuz büyür takıntı haline getirirse her evlilikte böyle şeyler olabiliyor önemli olan devamının olmaması.
Cevap sahibi+1 yılBana bak yer cücesi, sana kaybol dedim. Maddi desteği sağlayacaksan ev vereceksen boşansın sorunun detayını önce onu boş yapma. Uza burdan minyatür lale. Sen boşanmış büyük insanların psikolojisini eksikliğini gördün mü burada sorun tartışma değil aldatma ve boşanmaya yol açıp açmaması. Algı sorunun varsa git bir daha oku gel. Tartışma kavga yok çocuk için sorun yok anlaşıldı mı istersen tane tane aklına kazıya kazıya tekrar anlatayım.
Cevap sahibi+1 yılHastalık, sağlık sorunlarında boşanmayı tercih ederim eşime muhtaç kalmayı tercih edip hayatını mahvetmek istemem. Erkek için çocuktan daha önemli tek gerçek kadındır siz kadın olarak düşünüyorsunuz kadın için öncelik çocuktur. Kadın ölünce erkek evlenir direk çocuk olsun olmasın, erkek ölünce kadın çocuklarına bakar evlenmeyi çok nadir düşünür genelde de evlenmez annelik içgüdüsü ile :)
Cevap sahibi+1 yılMinyatür kale komiksin uza hadi, 19 yaşında 50 yaşında adamlara sugar daddylik yapıp buralarda artistlik yapma kaybol ufaklık. Kendini düşünsün gücü varsa boşansın ama yok kör olmayın
- +1 yıl
Senin annelik iç gününe s@karım. O kadın ne kendi hayatını ne de çocuğunun hayatını mahvetmemeli. Hiçbir çocuk sorunlu ortamda dünyaya gelip büyümemeli. Birazcık mantıklı düşünün be. Hwrgun anne babası tartışacak, baba başka kadınlarla beraber olacak ulan o çocuğun psikolojisini hiç mi düşünmüyorsun?
Bosansalar çocuk terapi eşliğinde gayet sağlıklı ve normal bir şekilde buyur yolları var
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim iyi günler
Cevap sahibi+1 yılSen öncelikle konuşmayı öğren ufaklık kaybol. Sen öyle yaparsın. Bir hata da boşarsın olur biter
Cevap sahibi+1 yılŞansını kaybettin vurkanowski bby
Cevap sahibi+1 yılVurkan yokum diyor ufaklık grip atıyor ve uzaklaşıyor hahaha
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. bekar oldugum için bu konuda pek birsey diyememde
çogu kadın cocugu için katlanıyor ulkemizde
maddi imkanın meslegin varsa katlanma derim ama iyi dusun
12 Yorumla- +1 yıl
Türkiye de degilim sanirim bu kocaman bir avantaj
Calisiyorum da
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Farz et ki bilmiyordun. Bu Aldatma ne zamana kadar sürecekti sence.
Onun pişmanlığı Yaptığı iğrençliğin ortaya çıkmasından korkması...
Sen yapsan adın ne olacaktı.
İnan bana bunun pişmanlık değil REZİL olmaktan korkuyor.
Bende aynısını yaşadım ve boşandım. Çocuklara ben bakıyorum. Kimseden de yardım almadım. Dört senedir ayrıyız.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
20 Yorumla
+1 yılÇocuk ilişki düzeltmez bence, içinde hazmetmen önemli olan
32 Yorumla- +1 yıl
Nekadar güzel yazdin öyle
- +1 yıl
Teşekkür ederim bebeğim o senin güzelliğin☺️, istersen bir uzmandan destek al o daha da güzel yardımcı olacaktır eminim ki
+1 yılBırebır olan ılıskılerınızle alakalı aslında kaldırabıldıgın bır durum mu onı sormak gerek aslında hersey sende bıtıyor..
12 Yorumla- +1 yıl
Midem bulaniyor onu görünce 😭
- +1 yıl
Ozamn qyrılık senın ıcın en dpgru karardır
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBosanacaksın aile evine geri döneceksin çocugunu kendin büyüteceksin bundan sonra o evlilik iliski yurumez zaten aldatarak iliskiyi bitirmis kendisi sizi gordukce cok mutlu oluyorum var yaa kendi adima iyi ki evlenmiyorum diyorum evlenirsem de yabancıyla evlenecem zatenn
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır affetme sakın. Çocuk babasız büyümeyecek zaten ne alaka. Babasıyla da görüşür. Boşanan ailelerde psikolojisi bozuk olan çocukların; aileleri kavga dövüşle ayrıldığı için psikolojileri bozuluyor. Daha evvelden değil, geç boşandıkları için bozuluyor. Hiçbir şey olmaz.
00 Yorumla bekara karı boşamak kolay diye bir deyim var sen kocanı hepimizden iyi tanıyorsun tövbesine sadık kalacağına inanıyorsan bir şans daha verilmeli ama o aslında o şansı çocuğuna veriryorsundur ve eşinde bunun farkında olsun zira babasızlık çok kötü umarım her şey yoluna girer
10 Yorumla
+1 yılBir çok kişi devam etmeni önermem demiş de kadının karnında adamın çocuğu var nasıl gitsin? Hem hamile kadının psikoloji hem karnındaki çocuk ile nasıl bir yol izleyecek? Ne kadar kötü bir durum olsa da bence çocuğunu düşün ve bir süre daha evliliğini gözden geçirip aynı zamanda sürdürmen lazım baktın sadece özürle kalmıyor tavırları da özrünü onaylayan cinsten o zaman belki yumuşarsın
00 Yorumla
+1 yılGerçekten pişman ve bir daha böyle birsey yapmayacağından emin isen affedebilirsin (sırf çocuk için). dersen ki ona çok kırgınım, asla affetmem. o zaman bırakırsın onu, ya kendin çalışır bakarsın ya da başka biri bulursun (o da bulabilirsen). ama o başka biri çocuğuna nasıl bakar bilmem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYasamaktan zevk aliyorsan cocuk iliskinizi duzeltecekse et
11 Yorumla- +1 yıl
Iste yüzde yüz bilebilsem keske
Gizli Üye(25-29)+1 yılO şerefsiz, o*uspu çocuğu seni hamileyken aldatıyor ve nasıl pişman olabiliyor? Karılarla aldatırken mutlu, son dakika da pişman oluyor. Daha bu yolun başı. O adam seni çok kandırır, çok aldatır. Affetmek gibi bir hata da yapma. O çocuk boşanmış bir ailenin çocuğu olsa da mutlu evde büyüyecek en azından senin yanında. O evde çokta mutlu olacağınızı sanmıyorum.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakın çocuğun için katlanma. Hayatın boyunca sende çocuğunda mutsuz olabilirsiniz. Lütfen bunu yapma. Rica ediyorum. Adam normalde aldatsa tamam derim de seni hamileyken aldatıyor. Bu çok daha kötü bir şey. Seni geçelim, doğacak olan çocuğunuda mı düşünmüyor bu şerefsiz ! Katlanma buna, git ayrıl çocuğunla mutlu mesut yaşa. Anlıyorum zor olacak da aldatmak çok kötü bir şey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatan hep aldatır. Çünkü başta ona bir tolerans vermiş oluyorsun. O da onu suistimal etmeye devam ediyor. Arkadaşım evliydi. Kocası aldattı, kız affetti. Daha sonra ise defalarca kez aldattı. Boşandılar hem kız mutlu şu an. Çocuğu ise psikoloji olarak kötü değil. Yani babasını görmek istiyor ama arada görüyor. Çok da sevimli bir kız. İlerde defalarca aldatırsa bu sefer sen üzüleceksin ve çocuğun kötü etkilenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bebeğim doğduktan sonra yaşadım aynısını. Tam aldatma değil ama sonuçta başkasıyla görüştü ve 1 hafta konuştu. Ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. Hemen affetmeyin biraz değerinizi anlasın. Eğer hemen affederseniz tekrar yapabilir. Sizi kaybetme korkusu oluşturun. Gidecekmiş gibi davranın. Sonrasında affetmiş gib yaparsınız. Eğer gerçekten pişmansa zaten kul köle olur size
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılValla kardeşim şu kadar söyleyim, bi aldatan tekrar tekrar aldatıyor, onların tövbeleri olmuyo genelde ya da kısa süreli oluyo maalesef. Çevremde evliyken senelerce aldatanlar gördüm, yakalansa bile er veya geç kaldığı yerden devam ediyorlar. Elbette istisnalar vardır, ama kaideyi bozmuyo. Diyelimki senin durumunda istisnai bi durum var, bir daha güvenebilecekmisin eşine, tekrarı olmıcana emin olabilirmisin? Hep içini kemiren bi şüpheyle yaşıcaksın yüksek ihtimal, hep kafanda acabalar…Bir daha için atabilecekmi eşini? Bu soruları sorman gerek kendine
01 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel söyledin peki evlimisin sen
+1 yılMerhabalar,
Çocuk bir koşul olmamalıdır geri dönüşü olmayacak bir davranış yapıldıysa bunun bedelli ödenmelidir çocuk var diye de koşul konulmamalıdır bu konulursa ileri de daha büyük felaketlere sebep olacaktır00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl ailenin evine git.
İlerde daha çok sorun yasayabilin sonra...
Böyle bir adamla birlikte yaşayacağına babasız büyüt cocugu daha çok kafan rahat olur ilerde. Hem onun için risk almaya deymez. Bence
00 Yorumla Mecbur kalıp devam edeceksen ya da çok seviyorsan buna rağmen.. onun burnunu sürmeden af etme kolay kolay da affetme bunu bir kez yaparsan defalarca tekrar etmesine cesaret verirsin.. gideceğini bilsin ona muhtaç olmadığını anlasın..
00 Yorumla
+1 yılBir kereden bir şey olmsz denmesini çok istediğini biliyorum ama İhaneti affetmek onaylamak anlamına gelir. Beni aldattın ama bu bana yetmedi tekrar yap demektir!!!
10 YorumlaO seni neden aldatıyor biliyor musun? İşte tam da bu yüzden!
Şimdi hamilesin Karım beni affeder
Yarın lohusa olursun Lohusa affeder
Çocuk büyür Çocuk var affeder
Böyle gider…
Asla taviz verme
O çocuğu sen tek başına yapmadın
Biraz o düşünseydi
Bunu boşanmış ve bir kızı ile yaşayan bir anne olarak sana söylüyorum
Aldatmanın affı olmaz
Daha çok üzüleceksin00 YorumlaEğer çocuğu her halükarda doğuracaksan son bir şans vermenin ya da vermemenin pek bir anlamı yok. Aldatmaya devam etmez bu vesile ile ilişkiniz kuvvetlenirse zaten problem yok lakin diğer senaryo da zaten tek başına büyüteceksin en azından denememiş olmazsın aklında geçmişe dair soru işaretleri kalmaz. Ama burnunu iyice sürtmeni tavsiye ederim.
00 YorumlaÇocuğu dünyaya getirin biraz dayanın. Bu süreç çok zorlu geçer büyük ihtimalle. Bu süreçte çocuğu büyütmeye alışacaksıniz çocuk da azıcık büyüyüp kendi kendine yetmeye başlayacak annenize çocuğu bırakıp çalışmaya gidin daha sonra. Isiniz var mı, bulabilir misiniz bunu bilmiyorum. Ondan sonra bosanin. Su anda bosanmak çok zor olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Seni hamileyken aldatıyorsa diğer zamanlarda da rahatlıkla aldatabilir o potansiyel var belli ki. Affetsen de ne kadar pişman olsa ilerde yine aynısını yapar. Boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk hiçbir zaman bir iliskiyi duzeltmez ama herks düzelteceğini söyler çocuk bi fert sonuçta aldattiysa bence çocuğun içinde olsa devam etmemelisin şöyle düşün sen onu aldatsan ne yapardı?
00 Yorumla
+1 yılHayır. Bosanmalisin. Böyle şeyleri affedersen, cesaret alıp tekrar yapar. Çocuğun için hatta boşanmalisin. Karakterden yoksun bir lavugun elinde buyumesin
00 Yorumla
+1 yılNe kadar yemin etse bile kimseye güvenilmez. Ben senin yerinde olsaydım affetmezdim, o sana kötü bir kocalık yaptı. Ne kadar af dilesede sana ihanet etti ve bunu yeniden tekrarlamayacağı kesin değil sonuç olarak evlilikte bir yemindir, o bir kere bu yemini bozmuş, yine bozabilir. Evet çocuğunuz var. Olabilir ve eğer iyi bir baba ise zaten çocuğuna sahip çıkar, mahkemede belirlenebilecek şeyler bunlar, iyi bir babaysa çocuğu yalnız büyümez.
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım kendimi açıklayabilmişimdir.
+1 yılÇocuğuna böyle bir baba mı istiyorsun gerçekten azıcık çocuğunu düşünüyorsan ve seviyorsan direk boşanırsın böyle karaktersiz birinden baba olmaz
00 Yorumla
+1 yılHalâ seviyorsam bi daha yapmaması şartıyla affederim. ama soğuduysam affedemem istesem de. Hadi diyelim içimden affedemedim ama bazı sebeplerden dolayı devam etme kararı aldım. Bir daha eski duygular olmaz asla. İçinde hep kalır. Duygusuz ve zorlamam bi evlilik olur yani
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşayan bilir 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılAlışmış kudurmuştan beterdir. Her şeyin affı olur da ihanetin affı olmaz. Bugün bebek için geri dönersin, büyüyünce hiçbir engeli kalmaz takrar yapar. Nasıl güveneceksin? İçin rahat edecek mi?
00 Yorumla
+1 yılGerçekten zor bir durum Allah kolaylık versin sana ama iyi düşün derim ilerde hayatını etkileyecek bir karar ne de olsa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Niye pişman olmuş, muamele kötü müymüş? Yalan yavv, aslında pişman filan değil, korkuyor evliliği dağılacak diye. Bu daha bulsa yine yapar.
00 YorumlaSüründür telefonunu şifre koymasın herseyini kontrolünde olsun şartlar kos küçük bir hatanda boşanırım de başka şans yok de
024 Yorumla- +1 yıl
Ya of ne kadar varoş bir düşünce yapısı ya? Zaten nafaka verecek adam kadın aldatılmış ya karnında bebeğiyle birde mal varlığı mi düşünecek o haliyle? O adam bebeğini düşünmeyip bu haltı yediyse kız mı düşünecek şimdi? Bırakın bu işleri sonra defalarca kez aldataacak mutsuz bir evliliğe doğan çocuk dünyaya gelecek o sabinin de hayatı mahvolacak
- +1 yıl
Kendini sağlama almalı ılk benm annemde 37 senelk evlıydı bak bı halt alamadı davalar senın bıldgn gibi olmuo ıcıne girmeymce bılmiyo ınsan ınan bu konular senden daha cok bilgiliyim bi bayan işi saglama alıp ole boşanmalı bosanacaksa yasalar kadından tarafa deniyor ama alakası yok annemn 37 senelk emek kaldı
- +1 yıl
Yasalar kadından yana bu 1 , ikincisi demekki annen ispat edemedi , 3 bu kadının maddiyattan daha önemli bir sorunu var şu an. Ve sen hamile diye boşanmasin diyorsun zaten gençlerin problemi şu an sorunlu anne babalar tarafından yetiştirilmiş olması. O çocuğun hayatı kayacak. İleride çocuk büyüğünde ayrulmadansa şimdi ayrılmak daha iyi
- +1 yıl
Boşanmasın demiyorum ısını saglama alsın öyle annemin emin ol kanıtı coktu darp raporu aldattıgı ıcın şahidi falan ama erkek sevıom karımı sole bole yapıp evide falan hipotekli gösterince icine girmeyince bilinmiyor annemin kanıtı herseyi varken kaybetti sen hic bişi bılmıosn emin ol kulaktan dolma bılgiler sninki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence boşanma. Ve biraz sabret. Ben öyle yapardım. Bakarım olmuyor ve sevmiyorum, öyle ayrılırdım. Herkes hata yapabilir. Önemli olan eşinin bundan sonra seni kandırmaması ve hep doğruları söylemesi. Allah bebeğini analı babalı büyütsün.
00 Yorumla
+1 yılHamilesin evet ama eşinin aldatması kesinlikle kabul edilir bişey değil, o yüzden affet diyemem kesinlikle
00 YorumlaErkeklerin %99.9 u kabul etmez siz neden affedşyorsunuz anlamıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Keske anlatabilsem
+1 yılIhanet... Büyük konuşupta yaşamak istemem ama affetmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Affet çocuğu babasız bırakma kendin sevmesen bile çocuğun için mecbursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabasız büyümesi ayrı bi dert karaktersiz bir baba olması ayrı bi dert İşin içinden çıkmak zor. Çocuğun için devam etmek zorda olsa mantıklı seçenek gibi görünüyor maalesef ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yani karşıdan konuşmak kolay ama yinede imkan varsa bir şans ver derim...
00 Yorumla
+1 yılBu sefer çocuğum için affediyorum ama bur daha olursa biter diye tehdit et bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamadıysanız normal olarak ihtiyacını karşılamış ama yanlış
00 Yorumla Ayrıl, yoluna bak derim. İyilikten maraz doğar. Olayı sebeb göster, tazminatını bile al derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş bu aldatılan kadınlar neden hep hamile yahut yeni bebeği var
00 Yorumla
+1 yılNe diyecek pişman değilim Bir daha olsa bir daha mı yaparım diyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSüründür! ben olsam piskolojik şiddet yapardım, değil aldatmak başka kadını aklından bile geçirmeye korkar hâlâ getirirdim 😂 şaka falan ona karşı olan sevgim de saygım da kalmazdı.
00 YorumlaO seni hamileyken aldatmış çocuğu düşünmüş mu ki sen düşüneceksin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bi kere yapan bi daha yapar derler ki doğru da çıkar
00 YorumlaKaç aylık hamilesin. Eşin seni aldattı ya bir daha aldat hep aldatır bir kere bunu bil
00 Yorumlaaffetme sende onu aldat. hatta hamileyken aldatki acısı katlansın.
00 Yorumla
+1 yılYani benik annem babam ayrı 4 yaşımdan beri ola bilir yani bence affetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılaldatmak hata değildir kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez
00 Yorumla
+1 yılBir daha yapan bir daha yapar çocuğunu böyle bir adamla birlikte büyütme
00 Yorumla
+1 yılTekrar aldatacak. O çocuk kavgalı evde büyüyecek. Babasız olması daha manidar.
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hamileyim, eşim beni aldattı. Pişman olduğunu söylüyor, çocuğum için devam etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler