Bunlar aslında keşke anamızdan kız doğsaydık diyorlardır. Cinsiyet problemleri olan kişiler her fırsatta kadın olmaya çalıştıklarını gösteriyorlar. Bu adamları kahveye bile almamak lazım aslında başa bela olur insanları bozarlar.
kızlara aşık etmek için çalışanlarıda var tabi. ama genel olarak bunlar sapık olan kişiler diyebilirim. Gecen otobüste bir adam önümdekini avuçladı dayak attım ama uslanacak gibi değildi sanırım. dünyanın çivisi çıkmış ne deyim.
bu yazılanlardan okuyupta ders çıkarmıyanın.. neyse anlamazlarki bakarlar samut gibi.. ben nereye konuşuyom aloo.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
itiraf ediyorum nick gizemligirl kodadim zarife :P
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D link 1deki benide eklemiş yav :D :D var böyle cins. Bana daha ekler eklemez lez misin falan diiyen veya cinsel sohbet etmek isteyen oldu direk silip engelledim :D tuhaflar cinsler yahu :D
12 Yorumla- +1 yıl
hahaha bizde saftık ya yedik :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiride kız arkadaşımın neti yokmuş bu hesabı bana verdi diyip ortaya çıkıyor artık kızların arkadaş teklifini kabul ederken bile düşünür oldum
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. "Yıllarca psikanaliz üzerinde araştırmalar yaptım ama Türk erkeğindeki fake kız hesabı açma aşkını çözemedim." (Sigmund Freud) :P
52 YorumlaBildiğim var biri mesela ama oyle kızlara sakıntılık ayda amcam vs abım gıbı layları yok cocuk bıldıgın ciddi ciddi soru soruyo neden dıye sordugunda daha cok kale alındıgını soyluyo oyle sapık falanda deıl sordugu sorulara cevap alıyo ilginç tabiki..
10 Yorumla:D Kadınlığın gizemini çözmek için casus olarak sızmaya çalışıyorlar dikkat edin :D
Gizli görevdedir yanlış anlamayın hemen xd :D
Kafaları Karışık Belli ki ;=)11 Yorumlabence onlara kız nıkıyle hesap acan erkek demem ya bence onlar t...op yani ne gerek var kendın ol aslını neslını nıye saklıyosunkı erkeklerde onlara sarkıntılık yapar oda hoslarına gıdıyordur emınım zavllı yaratıklar pehhhhhhhhhhh :)
12 Yorumla''benim bir arkadaşım var adam çoh yakışıklı. şöyle endamlı böyle kibar. ... . tanıştırayım istersen? :))))))''.
31 Yorumlaörnek 3 üde ben verim
ama tam hatırlamıyorm ya adını hazal... bişey di oda :S ekledi kabul ettm snra dediki bn erkeğim bu hesabı arkdşndı hazalındı hazal bana verdi falan :D direk delete12 YorumlaŞunlar da var ayrıca. Soru içeriği ve profil resmine dikkat!
link ahsdfgfd13 Yorumla
+1 yılİlk arkadaş ben de ekli ben de sormuştum kendisine "Mehmet misin Ayşe misin" diye? Demek ki doğru analiz etmişim... :D
21 YorumlaYazık la kimin çocuğuysa...
link :D12 Yorumla
+1 yılBir kız(!) eklemişti bir keresinde, ilk sorusu "evli, bekar?" olmuştu. Bayanın bunu merak edeceğini, etse dahi bu üslupla soracağını düşünmüyorum. Bu sorudan hangi konuları açacaktı kim bilir.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
eğer arkadaşları tamamen kız ise şüpheleneceksin :)
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. bugün biri daha açmış ya lez di ya erkekti .çünkü pembiş profilinde sadece kızlar eklisin evliyim ben yazıyordu.
112 Yorumla- +1 yıl
Evet ya o geçen soru acti hic kiz arkadasim yok beni hic kizlar eklemiyor felan diye. Ekle dedim baktim kizlar veya lezler eklesin yaziyo profilinde.
- +1 yıl
Aynen o üçkagitci dilek :D
Bozuk bunlar canım olmamışlar .s Anneleri babaları bir daha yapsınlar,imalat hatası error veriyo beyinleri..
Beyfendi olan erkeğe herzaman kaliteli kız var,hiç değişik yollara girmeye gerek yok.
Normal olan kazanır :) eskiden farklı olmaktı kazandran,günümüzde ise normal kalabilmek..22 Yorumla- +1 yıl
o pek de dediğin gibi olmuyor dostum sadece beyefendilikle bir halt olmuyor ...
+1 yılkızlar ya da lezler eklesin. erkekler eklemesin lütfen evliyim diyorum anlatamadım sanırım.
Meslek: Ev Hanımıı :)
adfsdlşfksdşljgfdklj :DDD yaroldım mkdddd:DDd22 Yorumla- +1 yıl
benimm karnıma kilit girdi :DDD asfsd
Hayır kız kılığına girip hamama falan mı gidelim diyecek nedir yani
32 Yorumla
+1 yılHahahaha :D
iki profil icin tesekkurler okuyunca guldum :D13 Yorumla- +1 yıl
Aksam aksam iyi guldurdun, Allah seni de guldursun :D !
adamları böle fişleyerek işlerinden etmesene,ayıp :D
11 Yorumlasimdi kafam karıstı bu kadınlarda sonradanmı sap çıktı yoksa öncedende sapı vardıda ellerindemi kaldi :P cücügünü büzzüğünü züttüglerim :P
23 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ahaha tiplere gel ya. Birsürü de arkadaşları var namızsızların.
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarla yaşamayı öğrenmeliyiz :).Onlarda insan.Fake ler ama sonuçta insanlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Onlar benle ugrasmiyorlar bende onlarla.Huzur icinde sitede gezinmektir emelim.
linkler çok komik hiç rastlamadım ya siz link atana kadar
11 Yorumla
+1 yılBu tipler çok. Bunlarda arada kurnaz geçinen tipler. Ben internetten medet umanları anlamıyorum demekki bunların ekmeğine yağ sürenler varki işleri sürekli rast gidiyorki bu profillere bürünüyolar.
12 Yorumla- +1 yıl
Ekmeğine yağ sürmek derken ben zaten kızları hitab etmedim. Ama ne anladıklarını hala bende anlamıyorum.
+1 yılGeçen kızın biri ekledi onayladım bende. Bi baktım mesaj geldi, biseksuel misin canım? diye. Allah korusun bacım dedim :D:DD Sanırım erkekti var böyleleri
11 YorumlaÖrnekler çok güzel bunları herhalde ergenliğini tamamlayamamış erkekler yapıyor ya da çinsiyetinin önemine varamamış erkekler :)
12 Yorumla
+1 yılKiz olmaya bu kadar neden istiyosunuz ? Zaten bisi merak ediyosan soruyosunuz ben anlamıyorum? Bide nedersin diye bir kiz var oda salakmi ne?
15 Yorumla- +1 yıl
Direk öyle sitelere atalimda bari mutlu olsunlar:D
- +1 yıl
Bide fetiş sapıklarini atalim onlarla hep kopuyorumda:D olmasinlar ama:)
+1 yılBu konuda prof. olmuşsun sen :D
amaçları belli zaten, çok zeki olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlar :D14 Yorumla- +1 yıl
yakında bu numarayı bırakıp erkek profilinde ben lezbiyenim de yazar bu tipler gör bak :D
- +1 yıl
:D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhele bir pembe nickli erkek varki,hemen hemen burdaki bütün bayanların listesinde ekli. Belki sizin listenizde bile vardır o
Bence bir çeşit ruh hastalığı bu30 Yorumla
+1 yılSabahları Süleyman
Geceleri Pelin
sdadsjfısdahdsaıasıadsadhıasd :D24 Yorumla- +1 yıl
O ayşeözkan kesin erkek. bana da sütyen bedeni soruyordu
- +1 yıl
Örnek 3: DarkthroneFan
bu da profiline ''Cinsellik konuşmak istiyorum'' falan yazıyordu jhhjjkhk
İçinde öyle birşeyler var demekki aslında insanlar gerçekde yapamadığını sanal alemde uyguluyor :D
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNan ben birini yakaladım burda vaktiyle,ipekmiydi selinmiydi geçmiş gün unuttum valla nick adını
herifin adı şeyhmuz çıktı panpa yav :D22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgülermisin ağlarmısın yav,bituhaf oldum o an valla :D
+1 yılCinsellikten başka bir şey düşünmedikleri için anlaşılıyor zaten...
11 Yorumla
+1 yılya bu ayse özkan benıde ekledı ama hıc erkek gıbı degıl hadı senı eklıoda benı neden eklıyor)
28 Yorumla- +1 yıl
allahım ya bende terslemıstım amac ne acaba kız erkek farketmez artık kısmette ne varsa dıye cıkmıs yola sıldım bende sende gorunce kım var sa sıldım)
- +1 yıl
yanı her an acaba bugun bırı benı severmı ılgı gosterıp kandırırmı korkusuyla yasamak nedır bılırmısın cok zor cokkkk )
- +1 yıl
tabıkı ama su erkeksı seyler sıkıcı yahu bızım acımızdan sızın ıcın dert degılde hanı söyle kendını tatmın ettırmeye calısıyor falan pöffff)
- +1 yıl
ben ıstek yollamam hıc banada 4 tane gelmıstı zaten senın yazıyı gorunce onlarıda sıldım)
Kabul etme sen de canım:)Hatta isteklere kapat kökten hallet konuyu.
11 Yorumla
+1 yılözgüven eksikliği kızlarla iletişim kuramayan bu tür arkadaşlar kız hesabı açarak kızlarla konuşup iletişim bilgilerini alıp onlara ulaşmaya çalışıyorlar sebebi dediğim gibi yokluk .
10 Yorumlahayır o değil de rakip artıyor sonra ,habitatta rekabet olacak mazallah.
işlkmjnh11 YorumlaBnde ktiliyom kardes sana nedr bu yhaa yalannnn buu kizlrn bazilari onu knk gibi gorr halbuki bir bir erkktir ama bilmezler
11 Yorumlaşiddetle kınıyorum.düşünceleriyle belli ediyorlar kendilerini kız kılığına girmiş erkekler..erkekliğin yüz karaları
11 Yorumla- +1 yıl
öyleleri de war şerefsizler o kadar meraklıysalar kestirsinler önündekileri tamamen kız olsunlar :)
banada olmuştu hesabımı ilk açtığım sıralardı neye uğradığımı şaşırdım kız bana asılıyo sonradan çaktım erkek olduğunu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. kişilik bölünmesi, sosyopatlık ya da sosyolojik bir deney başlığı altında incelenebilir
10 YorumlaAmaç konuşabilmek. İşe yaramıyor, anlaşılıyor beyler :(
10 Yorumla
+1 yılişi gücü olmayan kale alınmayan bir kişiliği olmayan tiplerin yaptığı saçma birsey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece şunu diyebilirim ki;
"ZAVALLILAR"14 Yorumla- +1 yıl
Beyin hücrelerimi bile onlar için yoramam, o derece acınılası haldeler..
- +1 yıl
Kapını tıklatsam acaba içerde hala benim için bir yer açılabilir mi?
Ben lezbiyenim. Lezbiyenler eklesin.
13 Yorumla
+1 yılOlsun, yazzık. Onlar da kız.
13 Yorumla- +1 yıl
Olsun, yazzık. Öyle deme.
bunları bulup iyi bir sopa şart
26 Yorumla
+1 yılkim o aadiler panpa isim ver isim :D
15 Yorumla- +1 yıl
pfdsg:FDDD ovvv yüzdede var :D
- +1 yıl
akıllı kız seni :D
- +1 yıl
nerden anladın kız Ç:D
Toplumuzun giderek büyüyen bir yarasıdır bu konu.
11 Yorumlabence pipilerini kestirsinler kurtulsunlar :)
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılboşver gizliyi resimlilere bak ...:p
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. içlerindeki eşcinsellikten olsa gerek :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. amaçlarını anlamadım bende :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. İnsan musteptileri iste
10 Yorumla
+1 yılKız olmaya meğilliler herhalde :)
10 YorumlaGizli eşcinsel onlar .
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. kendilerini çok uyanık sanıyorlar, zavallılar.. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO beni de ekledi erkekmiymiş o :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbabam öldüğü için kaçtım ve memur oldum mutluyum :)) asdasdasda
Cevap sahibi+1 yılAhahahahah yuhhh:D
+1 yılyarım akıllı diyorum ben onlara..
10 Yorumlaayşe özkanla ben konuştum öz ablam gibi severim çok yardımı dokundu bana ona bunu söyleyenler utansın bir kaç aptal burda ona yakışmayacak şeyler uyduruyorsunuz bu kadının tek amacı puan almak buna inanmayın sahtekar!
03 YorumlaSenin erkek olmadığını nereden bilelim!
22 YorumlaCok Absürtt Bir halet
10 Yorumlamayalarında varmış nonoşluk.:))
20 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat