Görsel alıntıdır. İnternetten aldım, şikayet etmeyin pls sjhggj

Görsel alıntıdır. İnternetten aldım, şikayet etmeyin pls sjhggj

Benim bi arkadaş vardı her gün başkasıyla konuşmaktan adam duygusuz herife dönüşmüş alışmış artık. Herkes için geçerli değil de bu iş sosyalliğin zirvesi olduğu için fazla sosyal insan da fazla özgüvenli oluyor kişilik karakter olarak kaymalar yaşayabiliyor.
Bir süre arkadaşım yüzünden kadın kuaförü olarak ufak tefek şeyler yaptım ve o süreçte kadın kısmından soğudum ve kesinlikle kadın kadının kurdudur lafını ne kadar doğru olduğunu bizzat tecrübe ettim. 😒😏😒😏😒😏
Kadınlarla çok vakit geçirdikleri için bazı kadınlar da samimi davrandığı için kadınları çok iyi tanıyorlar. Çapkın hem de ince zekayla yaklaşan bir çapkınlıkları oluyor genelde.
Cevap
32Cevap
Benim arkadaşım vardı capkindi
O zaman yine Mustafa Ceceli'den hüsran şarkısı çalsın dkksks
Haha çalsın bakalim
Genelde oluyorlar gadası
genelde çapkın olurlar
Ben genelleme yapmam ama kendim kesinlikle erkek kuaföre gitmiyorum açık olduğum hâlde. Sevgilim veya eşim olsaydı eğer kadın kuaförü olsun istemezdim ayrıca, deli gibi kıskanırdım onu. Zaten erkeklere kesinlikle güvenmem sdfsdfdf 😃
O mesafeli zaten. Bundan dolayı hoşlanmaya başladım. Kadınlar da peşinde pervane kdkdk
Ben dayanamam ya, kıskançlıktan duramam. Kadınlar pervane falan ne diyorsun kuzum 😅
Hiçbirine yüz vermiyor 🌝
Ben başka kadınların saçına dokunmasına da dayanamam aşkom 😃
Ama adamın işi bu napayım dksdjks
Sen de haklısın aşkom 😃
Hayatımda bir kere erkek kuaföre kestirdim. Kestirirken tedirgin oldum çekindim ama erkek kuaförlerin makası aşırı iyiymiş keserken saçlarının yapısı güzel zaten falan da dese mükemmel kesti model çok güzel oldu
Jinekologlar da 5 gayrı meşru çocuğu takar demeliyiz o zaman 😂
Ahaha doğru bak bu kdjssj
😂😂
Tam tersi karı çenesinden beğendirememekten girerken rezilliği çıkarken burnunun havasını izlemekten soğumuşlardır hjk
O da doğru ldkdkdj
Kesinlikle çok doğru ve yerinde bir tespit 😅😂🤣🤣
Mantıken evet, kadınlarla devamlı iletişim halinde olacağı için ağzı tam anlamıyla kadınlara yönelik laf yapabilir.
Ağzı cidden iyi laf yapıyor öf kdkdk
Elinde tutmayı bilirsen sorun kalmaz gibi 🤣 bu tarz erkekler aşırı naz yapılınca vazgeçer, hemen elde edince de kullanıp atar o yüzden işin zor vazgeç 🤣
Bok kullanır. Aynı mahallede oturuyoruz. Onun dükkânını başına yıkarım ki öyle bir değil. Ağırbaşlı biri, efendi. 😏
Öyle diyorsan öyledir tanımıyorum sonuçta
Kadınlara vakit geçire geçire onlarda biraz ister istemez kırık oluyorlar sanki jsjsjs
Ay diye konuşmuyor ya. Dilini de kırmıyor mmddjdj
Doğrudur ben hic erkek kuaföre gitmedim TV'lerde gördüğüm kadarıyla jsjs
Yok ya sanmam. Biraz kırıklık oluyor sanki onlarda
Ne gibi ay korkutma kdjdndnns
Yaaav kxksknsjsbsbd
Nonoş çıkarsa çok ağlarım kskekek
Saçını da sarı yaparım dedi. Çok etkilendim mdmddnsn
Güzel olursa, çıkma teklifi edeyim mi kxksj
Ahaha tamamdır ndnsns
Benim yaşadığım yerdekiler özelinde konuşuyorum; hayır. Gay birçoğu.
Ay gay çıkarsa çok üzülürüm lkdkd
Bizim burada genelde öyle, sizin gay çıkmasını istemediğiniz kişiyi bilemem. Umarım çıkmaz.
Olabilir tabii ki ama flörtöz veya çapkın olma becerisi tek başına kıstas değil, nasıl açıklasam bilemedim. Yani sırf ağzı iyi laf yapıyor diye aldatacak değil, yine de onlara güven olmaz.
Gördüğüm kadarıyla yumuşacık oluyolar, geyimsi böyle ("Sen nerden biliyon sdşlfksdcif" diye soranlara, kardeşim kaş aldırttıtttıtırtırtrıotrtttıtrttırttırtırmaya giderken geçerken uğramıştım, beraber döve döve eve dönmüştük. Ben döverek seviyom, kızdığımdan dövmedim yani, biz şiddetle anlaşıyoz)
genelı ole daha dogrusu bir sürü bayan kuaforu arkadasım var capkınlık yapmayanı görmedim desem yeridir
Olmaz olur mu o işi yapan bile olur arkaya çeker güvenmeyinn!!!
Bu kişiden kişiye değişir. Kişilikle alakalı yani. Kişiliğinde varsa olur yoksa olmaz. Bununda kuaförlükle alakası yok yani.
Bi bana karşı farklı davranıyor. Diğer kızlara mesafeli heyecan yaptım kdkddk
Ay hadi İnşallah kdjjdsj
Bayağı çapkın oluyorlar bu garanti yani o yüzden bayan kuaförü olan erkeklerden direk uzak durmak lazım kuaför sevgilisi olanın da Allah yardıcısı olsun hele ki ileri boyut kıskançlık varsa zor yani
Bana kalırsa oraya giden kadınların o erkeğe kur yapma olasılığı daha fazla erkeğin çapkın olmasına nazaran.
Yapıyolla zati. Aman bende şans olsa ohoo xjkjd
Kuaföre mi tutuldun cjxkkx
Ay azıcık hoşlanmış olabilirim shffbj
O da bariz yürüyor ama kendi kendime gelin güvey olmuyorum jdhdh
Sen ilk adımı atarsan takılmalık olarak görür muhtemelen. Onun için alternatif çoktur. Sıkıntı 😂
Ayrıca kıskanç biriysen o meslekten biriyle yapman da zor
Vazgeçtim zaten. Uğraşamam jdjdj
Yas yas gley djdjsk
Tövbe, boğa değil bu terazi kdksmsm
Ne ara burcunu öğrendin be
Ahaha ben öğrenirim, önemli bi detay kskksk
Vazgeç. Sana boğa yakışır boş ver onu djxjx
Boğa da bi gelemedi anasını satayım sjggv
Nesilleri mi kurudu nolduuu 😂
Onlar erken yaşta evleniyor. Ben sıramı kaçırdım galiba sjhhj
Senin yaş kaçtı xjkxkx
Kadınlara yaş sorulmaz delikanlı sjggg
Aman 30 be sjfjk
Ahaha peki akrepler hangi yaşlarda evleniyor bende mi kaçırdım treni acaba djxkxk
Akrep çabuk evlenmez ya. Onlar 30'dan sonra o da keyfi isterse sjhjk
Başlarım keyfine de ha onların fjxkxk
ohooo hemide nasıl olurlar Ayşegül Hanım
Teoman Bey siz öyle diyorsanız kesin öyledir.
Hayır ya alakası yok sadece bazı kişiler sürekli aynı kuaföre gidince ister istemez samimiyet kuruluyo
Bu kişiden kişiye değişir ama bence ister istemez çapkınlık düşünürler
Çoğu öyle ama arkadaşım var sorduğum zaman kanka ben bisey yapmıyorum onlar geliyor bana derdi 🤭🤭
Hepsi için aynı şey söylenemez. Bazıları çapkın olabilir ama normal olanlar da var tabi.
Çoğu kibar oluyor şekerim li konuşuyor özel seçiliyor sanırım kadınsı olunca
Olabilir de olmayabilir de emin olamayız çok muallak bir durum 💅🏻
Profilfeki senmisin eğer sensen öncelikle baya güzel kızmışsın. Yani bu tamamen karaktere bağlı eğer niyetinde varsa aldatır bakar yani diğer kızlara tam olarak niyetine bağli oldugunu dusunuyorum eger ciddiyse yapmaz
Bayan Kuaförü olmasam da çapkınım
Olur benim basima geldi
@leyla2100000 yakınlaşma oldu mu?
Ben olsaydım hemde nasıl 😂😂😂😂
olur mu olurr dikkat etmek lazıım aşko
Eski kuaförümü sattım onun için, umarım değer kdjsj
Yani bi bana karşı iyi. Geçen saçımı boyadı, benden olsun dedi. Kabul etmedim, üsteledi kdkd
Ahaha indirim kuponu muyum ben bacım ndnnddn
Olabilir
Aşkom çok beğendim ama ya msjssj
Ağır duruyor, ay ablası da çok şeker sjjs
Aman askimmm uzak dur hepsi öyle değildir tabi ama sen yinede bı emin ollll
Bir arkadaşım bayan kuaförüydü birlikte olduğu kadınların sayısını unutmuş artık
Evli bekar dul her çeşit kadın var diyordu yazık gerçekten diyorum
Olur buna erkek hemşire ve doktorlar da dahil
Geneli evet :d
El birliğiyle vazgeçirdiniz teşekkürler kskwwk
Fotodaki söz ne anlatıyor bize?
Ona takılmayın, ben bir şeyi merak ettim. Söz alakam dışı jejd
Olabilir
Kisiyle alakali bisey
Hemde nasil
Karakter meselesi
İ*ne olur
olur
Çalkınlıgı onlar icat etti.
çok arkadaşım var o sektörde
hızlılar
Çapkın olmaz ne alaka
Kimisi çekingen olur kimisi çapkın olur.
Dedikoducu olur erkeğin lafçısından koca olmaz
Tam tersi bayana doymuş oluyorlar
Temas olan bir durum bu
Yok yaa gay olur
Playboy
Hayır
Olabilir
Benim eski meslek
Bilmiyorum karakterle ilgili
kesinlikle asla güven olmaz
Tabiki
Evet fazlasıyla çapkın olur