Ayrıldık ve yeniden eskisi gibi olalım istiyorum nasıl yapabilirim?

Herkese merhaba ben İstanbul'da oturuyorum ayrıldığım sevgilim İzmir'de oturuyor sosyal medya üzerinden tanışmıştık ve kısa sürede birbirimizi çok sevdik ben 5 ay kadar İzmir'de kaldım orada bir takım olaylar yaşadık eski sevgilisi vs. silah dahi çektiler bana fakat asla pes etmedim daha sonra bir süre Aydın'a gitti abisinin yanına benide çağırdı ben yine olduğu yere gittim orada bir takım maddi imkansızlıklar yüzünden aramız sürekli kötüydü ve daha sonrasında onun beni hiç dinlememesi abisinin baskıları benim dayak dahi yiyip sesimi çıkarmadan durmam hep sevdiğimden sustum fakat birgün dayanamayıp İstanbul'a geldim onunda psikolojisini bozdular ve ayrıldık hala Aydın'da İzmir'e dönecek çok seviyorum herşeye rağmen benimde yalanlarım oldu herşeyi bitirip yeniden başlamak ve onu eskisi gibi güldürmek istiyorum çok güzel günlerimiz oldu beraber ağladık uyuduk sabahladık böyle yarım kalsın istemiyorum şu an İstanbul'da oturuyorum o İzmir'e döndüğünde ne yapabilirim sabretmek gerçekten zor.
Ayrıldık ve yeniden eskisi gibi olalım istiyorum nasıl yapabilirim?