Odam da sigmund freud'un aşağıdaki bu resmi vardı, kız arkadaşımı çağırmıştım eve resmi görünce kim bu diye sordu, yemin ediyorum ben bir an şaka yapıyor sandım ama aynı soruyu tekrar sordu ve şok oldum o sırada ben de cahilliğini yüzüne vurmamak için rahmetli dedem dedim. Bu durum gerçekten tuhafıma gitti açıkcası ve kendisinden biraz soğudum... Bu nasıl bir cahillik? Sizce bunu ona ne şekilde söyleyebilirim?
Yüzleri aklında tutamıyor olabilir veya isimleri. Belkide ilgisini çekmiyor. Bu yüzden cahil mi oluyor? Sen her şeyi biliyormusun? Bende bilmiyordum. Bundan sonra da bilmeyecegim cunku gorusmedigim kişilerin ismini tutamam aklımda. Yapısal bir şey işte. Cahil ve kültürsüz olduğumu soyleyemezsin.
Herkesin ilgi alanı farklıdır onun bildiği senin bilmediğin çok şey vardır belki de? önemli olan bilgilerinizi birbirinizle paylaşmak cahil diyip kestirip atamazsın
ne alakası var koduğumun malı. kim s. ker freudu. aklın sıra ben psikolojiyle şöyle ilgiliyim, bilim adamlarını tanırım gibi ayaklar yapıp prim kascaksın. beynini kuşa taksak ters uçar.
benim kelimelerimi düzeltirken cok kulturlu yazman cidden komik oldu üstelik insan unutkan olabilir ya da yüz olarak herkes aklında olmayabilir bunu kültür bakımından bakmamalısınız kültür fışkıran hanımefendi
En İyi Cevaplar