Yani kabul ediyorum dibine kadar cirkinim ama hiç mi olmayacak bu sevgili denen zımbırtı. Kizlar hep söylerler senin yaninda olmak çok güzel çok cesursun çok iyi espri yapıyorsun ama seni sevmek istiyorum deyince "" aaaaaa ben seni arkadaş olarak görüyorum mehmet hiç beklemezdim mehmet lan ayı gibi guluyon omuzuma yatiyon sonra hiç beklemiyon.
Yav artık intihar edecem biktim mk. Kimseyi guldurmuycem bundan sonra. Somurtucam kıçımı döncem hepsine. yaş 19 ☝️☝️☝️
Seni dış görümüşüne göre seven ya da ilgi duyanlarla zaten olma, ama şu da avrki dış görünüş tabiki ön plan dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin, fiziksel özelliklerini değiştirebilirsin zayıfla , kas yap, saç stili değiştir fiziksel özelliklerin değişebilecek şeyler. Ama kızlara biraz afedersin ayı gibi davranıyorsan o çok sıkıntı daha nazik ve kibar olmayı dene eminim kibar ve nazik olduğunda kız içinden diyecektir ne kadar beyfendi vs. Şahsen ben bana bro diye seslenen biriyle sevgili olmak istemem😂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkurler tavsiyelerin için ama biraz da altyapı olmalı. Yakisikli adam dağınık olsa da her türlü gideri var. Biz ne kadar uğraşırsak o kadar batıyoruz. Arada şansıma kusuyorum.
Evrim fotoğraflarına bakarsan nelerden neler çıkıyor afedersinde biraz kendine güven dış görünüş değişilmiycek bişey değil tarzını saç stilini kilo nu değiştir bence insan istedikten sonra herşey olur
@birgaripyolcumsu kız eğer gerçekten sevfiyorsa seni dediğim gibi dışına bakmaz içine bile bakmaz çünkü seni seviyor mesela ben sevdiğimin kusurlarını mükemmel görüyorum bir gün burnunu silerken gördüm gram iğrenmedim hatta sevimli geldi
saçma sapan konuşma kardeş boşver takma kafana intihar etme intihar dedin rabbine yarvar töbe et pişman ol sonrada töbe şükür namaz zı kıl bak benim de hiç sevgilim olmadı olmuyorsa olmasın ne yapacağız intihar mı edeceğiz hayır boşver takma kafana ben takmıyorum s. iktir et
kardeş en sonun da ben seni öldürecem ha bakmasın lan bakmasın takma kafana boşver üzme kendini ben takıyormuyum yok boşver takma kafana çalış haya t tını güzel leştir hayat tını bunun gibi saçma sapan şeylerle uraşma hayat tına bak para kazan belki kızlar peşinden koşar zina gibi şeyler den de uzak dur
saçma sapan konuşma yarvar töbe et pişman ol sonrada töbe şükür namaz zı kıl pişam ol sen salak mısın kardeş bir kız bulamadın diye kendini günah ha sokuyorsun boşver takma kafana pskiyatri ye git anlat
özele gitsen pskiyatri 200tl yanın da götür belki 100tl 120tl alırlar sen den sik. mişim kızları sikti. r et kızları seni severlerse sever semezler se sevmez takma kafana kendini üzme
daha 19 yasındasın sevgili iyi bişey mi sanıyosunuz evleneceginiz eşnizi tertemiz bekleyin
4
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
E bekliyorum da acaba o neler yapıyor şu ortalığın haline bak. Ben tertemiz kalayım tamam da o da kalsın yani. Şimdi herkesin bir sevgilisi var bir ben sapim
benim de hayatımda kimse yok ben sap oldugumu dusunmuyorum herkesin sevgilisi var ben hayat arkadası arıyorum bekliyorum herkes kadar ucuz değil benim sevgim
İyisiniz hoşsunuzda her sevgili olan dokunup öpişmüyor tertemiz sevgilini bekle demiş? Ne alaka kısıra bakmayın da insanlar ister istemez etkilenebiliyor konuşarak ta bir ilişki yürütülebilir.
Tuh ya ne guzel gulecektim az. :D Saka bir yana kendisiyle alay eden insanlar genelde barisik olur diolar. Cokta sey yapma cirkinsen onlara cirkinsin sen kendini gormuyon onlar dusunsun. :D
Tabi basari her yigidin harci degil bu sifatla yasamak. :D Aynaya baktinmi gulecek malzeme cikiyor daha ne kendi kendini gulduren insan. :D Hem daha iyi bak altta yorumda gordum kendini eşine saklarsin. Temiz kalan temiz eş bulur. Zaten insanlar behlulde bile kusur buluyor yok eli buyuk filan takmican. :D Bak sana abi/kardes tavsiyesi -(bundan oncekiler zugurt tesellisi , dalga amacli idi)- seni yaratan zat belki haramlara bulasmayasin diye boyle yaratti. Sevdigi icin belki. Ona layik kul olmaya calis , anne baba ve buyuklerin haric diger insanlarida pek takma. Zaten bu devirde aşk denen sey bedenden ibaret. Bir cogu uff tasa bak buna omur feda dedigi kiz 30kilo alsa donup bakmaz bida. Ayrica sevgili filan boktan isler ruhunu yipratirsin insanlara guven ve saygini yitirirsin. Ve en onemlisi ilerde gecmisinden pisman olursun ama telafisi olmaz. Temiz bir es isteme hakkin olmaz , evlenip aile kuramayacagini bilirsin. Hadi saglicakla kal dj_isyankar kardesim. :D
valla çevremdeki herkes beni tanır hocalarla aram çok iyidir kızlar çok yakındır bana ama iş oraya gelince kaçıyorlar benden. Cunku etrafındaki kızlar baya güzel çirkince var tabi benim gibi hangisinden hoşlandıysam çok iyisin çok cesursun çok komiksin ama arkadaş kalalım hep bu lafı duydum. Hiç kabul edilmedim.
eger çirkinsen etkileyici bir zeka hitabet ve mizah gibi özelliklerinin olması gerekir ki kadınları etkileyebil ayrıca kızla tanışım 2 ay sonra damdan duser gibi mevzuyu ilişkiye getirme akışına bırak kendini onda alışkanlık haline getir
En İyi Cevaplar