Sürekli reddediliyorum, kaba bir davranışta sergilemiyorum sebebini çözebilmiş değilim, daha önce kimseyle çıkmadım sorun bende mi yoksa karşı tarafın egoistliği mi acaba? Benden büyük ya da yaşıtım bayanlar reddeden kişinin kaybettiğini söylüyorlar teselli mi yoksa gerçek mi çok karışık kafam🤔
Niye sürekli reddediliyorum?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
hiç bir kıza yazma görüşmekte isteme. emin ol teselli etmek için söylemiyorum. böyle insanlar kızların daha çok dikkatini çeker. merak ederler "neden hiç bir kızla görüşmüyor" diye.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Görüşünü dikkate alacağım teşekkür ederim sağ ol👍🏻😉👑👸🏻
Doğru söylüyorsunuz da 4 ay önce bir hanımefendi ile tanıştım şu an türkçe öğretmenliği 1. sınıfta bende tarih 1. sınıftayım çok iyi konuşuyorduk fakat beni reddetti hemde düzgün bir açıklama yapmadan, şimdi bir yerde bir erkekle görsem nasıl bir davranış sergileyeceğim hiçbir fikrim yok çok aradayım illa ki birgün karşılaşacağım ne yapıcam bilmiyorum😩 o kadar çok hoşlanmıştım ki 2 ay konuşmama rağmen hala özlüyorum şimdi bunu kesin olarak söylüyorum hiçbir zaman aksini görmedim kızlar nerede onları aldatcak, üzecek, süründürecek bir erkek var onunla beraber oluyorlar en çok acıdığım kızlıkları dahil herşeyini onlarla paylaştıktan sonra pişman olmaları bende böyle birisini istemiyorum ne kadar açıklama yaptıysam inandıramadım, geri döneceğini düşünmüyorum ama başına kötü bir şey gelmesinden de korkuyorum ne bileyim psikolojik olarak çok kötüyüm😬😬😬
zaten hep öyle olur sen seversin o sevmez o seni sever sen sevmessin inanki iki doğru insan hic bir zaman birbirini bulmaz bulsada ya kaderi olmuştur ya da hicbirseyi bak kendin söylüyorsun düzgün açıklama yapmadan gitmiş bide yani düzgün olsaydı nedeni ile birlikte düzgünce söylerdi ama öyle bir insanin peşinden gidilmez bence bu yüzden sende boyle bir psikolojik etki bırakmış hickimse vazgeçilmez değildir bence
Eğer gerçekten iyi niyetli bir insansan bunu çok sorgulama sana layık olan biri günün birinde seni bulacaktır emin ol...
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru söylüyorsunuz da 4 ay önce bir hanımefendi ile tanıştım şu an türkçe öğretmenliği 1. sınıfta bende tarih 1. sınıftayım çok iyi konuşuyorduk fakat beni reddetti hemde düzgün bir açıklama yapmadan, şimdi bir yerde bir erkekle görsem nasıl bir davranış sergileyeceğim hiçbir fikrim yok çok aradayım illa ki birgün karşılaşacağım ne yapıcam bilmiyorum😩 o kadar çok hoşlanmıştım ki 2 ay konuşmama rağmen hala özlüyorum şimdi bunu kesin olarak söylüyorum hiçbir zaman aksini görmedim kızlar nerede onları aldatcak, üzecek, süründürecek bir erkek var onunla beraber oluyorlar en çok acıdığım kızlıkları dahil herşeyini onlarla paylaştıktan sonra pişman olmaları bende böyle birisini istemiyorum ne kadar açıklama yaptıysam inandıramadım, geri döneceğini düşünmüyorum ama başına kötü bir şey gelmesinden de korkuyorum ne bileyim psikolojik olarak çok kötüyüm😬😬😬
Eğer bir kız seni hiç bir açıklama yapmadan terkediyosa şu an gerçekten o kız için üzülmene ben üzüldüm değmez arkadaşım değmez seninle olan sonuna kadar olsun, hep olsun.. tekrar geri döndüğünde nası güvenesin ona bidaha.. Başka kız mı yok gibi klişelere girmek istemiyorum seviyosun belli ama bu işler birazda kader ders çıkarmaya bak... Eğer gerçekten terketmesine değer bir açıklaması yoksada sen fazla üsteleme koyver gitsin :/
Doğru söylüyorsunuz, bende öyle yaptım ama ne bileyim çevredeki erkekleri görünce kıza gerçekten acıyorum bu zamanda düzgün birisini bulmak zor inşallah düzgün birisini bulursam unutabileceğimi düşünüyorum👍🏻
Kesinlikle haklısın bu devirde gerçekten aradığını bulmak zor bende bu uygulamayı bir soru sormak için yükledim yarım saat öncede sanada sormak isterim
Benim yaklaşık 2 yıldır bir sevgilim var sevgisinede güveniyorum fakat bana şöyle dedi yakın bir zamanda bir erkek bir kızı sevse bile illaki dikkatini çeken kız olur, yani bunu normal mi karşılamalıyım
Yani şöyle söyleyeyim allah göz vermiş bakmak için illa ki sokakta, caddede, kantinde, alışverişte herkesin dikkatini çeken ya da başkasının dikkatini çeken sıradışı giyenen saç rengi farklı olan fiziksel özelliği faklı olan daha neler neler böyle birisi herkesin dikkatini çeker bunu normal karşılaman gerekir fakat bu duygusal bir dikkat çekme ise, sert bir tepki mutlaka vermelisin👍🏻😉 ya da seninle onu kıyaslıyorsa normal karşılama gerçekten seven birisinin 1 tane sevdiği kız olur onun için her fedakarlığı yapar ☺️😉
Hayır duygusal anlamda değildir bana olan sevgisindende eminim karşılaştırmada asla yapmaz😇😇, sadece tartıştık bir konu hakkında böyle dedi bende diğer erkekler nası düşünür acaba diye bir merak ettim ama çok güzel açıklamışsın doğruya doğru yani, çok teşekkür ederim umarım istediğin gibi birini bulursun🙏🙏🙏🙏🙏
Olabilir belli olabilecek hemen biseyler bul sacini uzat mesela ne biliyim cool gozuk biraz boyle bende suc diyerek surekli reddedilirsin benimde oyle ama biraz baska benim
Arkadaşça yaklaşıyorum tabikide sonuçta bütün sevgililer ilk başta arkadaş sonra sevgili oluyorlar. Bende ilk başta hoşlandığım kişi ile arkadaş oluyorum sonra hoşlandığımı ve arkadaşlığı üst boyut olarak sevgililiğe taşımayı istediğimi söylüyorum fakat hep red😒
En İyi Cevaplar