Çocuk yapmazsan nere kadar gitcek ilişkin. Bir süre sonra aşkınız bitecek. Özlem duygunuz bitecek. Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılacaksınız. En son İlişkimizin heyecanı kalmadı deyip aldatcanız. Çocuk olursa ne değişecek diyeceniz. Çocuk olursa herşey değişir. Akşam yorgunluktan bitmiş bir şekilde eve gelip çocuğunuzun ve karınızın sizi kapıda baba diyerek beklediğini düşünün. O an dünyalar benim olur. Yorgunluk felan kalmaz.
Bişeylere odaklı ilişki zaten ilişki değil hedeftir. İlişki çocuk odaklıysa amaç çocuktur. Evlilik odaklıysa evliliktir. Kim olduğu kiminle olduğunun bir önemi yoktur. Çünkü amaç vardır. Gerisi araçtır. Böyle bir ilişkide gerçek olmaz. Amaç sadece sevdiğiniz insansa çoluk çocuk gerisi yalan. Ölene kadar yaşarsın çocuksuz.
Hər insan ana baba olmayı ister. Ve bende sevdiyim insanda bir ailemizin bir yuvamızın olmasını isteriz. Ailenin bağını dahada güçlendiren bir çocukdur. Sevdiyim insandan bir anda vaz geçmem tabikide ama ileride herşeyin düzeleceyini umarım. İlk zamanlarda istemesekde birgün her insan ister o duyguyu yaşamayı.
Evli-mutlu-çocuklu yani evlilik demek yuva demektir. Ne mana çocuksuz bir evlilik? Bir zaman sonra sıkmaya başlayacak artık 2 kişi bir evde. Çocuk özlemi duyulacaktır. Duyulmazsa da zaten ayrılık aşamasına gelir, çünkü çift artık sıkılmıştır. Tabii bence
ben cocukları cok severım evladım olsun yuvamda cocuk cıvıltısı olsun nesesı olsun o mutlulukları tatmak yasamak benımde hakkım o yuzden cocuk ıstemeyenı ben zaten ıstemem
Çocuk şart. Erkek olursa onu balığa götüreceğim, gitar çalmasını öğreteceğim. Büyümesini izleyeceğim, sırayla lise, üniversite okumasını göreceğim. Daha sonra o da baba olacak. Ve ben de vazifemi yerine getirmiş olacağım.
Çocuğa bende sıcak bakmıyorum fakat asla çocuk istemem fikrinde olan biriyle bende evlenmem sanırım. Çünkü eşin istiyorsa yapacaksın onu bundan mahrum bırakma gibi bir lüksün yok.
bu tercihin nedenlerini mantıklı bir şekilde açıklayabilmeli. ben annelik yapamam, çocukla uğraşamam, fiziğim bozulur gibi sebeplerle gelen bir istekse bu kişi ile evlilik durumu imkansız.
Evlenirim diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Hem çocuk yapmayacaksın hem de kendini kanunen bir kadına, yalnızca bir kişiye bağlayacaksın. Madem çocuk istemiyorsun o zaman evlenme hayatını yaşa evliliği çok matah bişi zanneden kardeşim.
Sırf çocuk istediğim ve istediği için biriyle evlenmem,, çocuk istemiyor diye de evlenmemezlik yapmam.. Sevdiğim adamla sorun ne ise cizmeye çalışırız.. bu yüzden sevdigimden vazgeçmem..
Şu an askımdan evet desem bile ileride başkalarında gorup ozenıp anne olmak kesinlikle isterim her bayanın hayal kurdugu seylerden bırı o yuzden kesinlşkle cocuga evet
En İyi Cevaplar