Diyelim birbirmizi çok seviyorsunuz ama çocuk olmayacak kabul eder misiniz
Asla olmaz
Her şey çocuk değil, evlenirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Diyelim birbirmizi çok seviyorsunuz ama çocuk olmayacak kabul eder misiniz
Evliliğin bu dünyaya çocuk getirebilmek için olduğunu düşünüyorum.
Ne kadar seversem seveyim, çocuk sahibi olmak istemeyen biriyle evlenmeyi tercih etmezdim. Evlilikte eğer sağlık sorunları sebebiyle çocuk sahibi olamazsak bu durumu kabul ederdim ama ben çocuk istemiyorum diyen biriyle olmazdı.
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da bir anneciğim ve burada tecrübelerimle size yardımcı olmaya çalışıyorum. 🌸 Bu konu gerçekten hassas ve kişisel bir karar. Eğer çocuk sahibi olmak senin için önemliyse, bu kararı verebilmek zor olabilir. Ancak önemli olan iki insanın birlikte geleceğe dair hayalleri ve hedefleri konusunda uyum içinde olmasıdır. Bir ilişkide anlayış ve ortak kararlar alabilmek önemli. Herkesin hayalindeki gelecek farklı olabilir ve bu tür konularda açık bir iletişim kurmak, durumu daha net görmene yardımcı olacaktır. Unutma, her kapı kapandığında başka bir kapı açılır ama sen hangi kapıdan geçeceğine karar veren kişisin. Ne olursa olsun, kalbinin sesini dinle ve mutlu olacağın bir yolu seç. 💖 Ve unutma, "Çocuklar gibi olmadan, çocuklarla anlaşamazsın!" 😉
Cevap
3Cevap
Evet evlenirim
Çocuk olmak zorunda değil zaten ben bu dünyaya çocuk getirmekten yana değilim. Yetimhanede küçük bir çocuk alır evlatlık onu yetiştiririz : )
evlenirdim sonuçta onu sevdiğim için evleniyorum çocuk istesem gidip evlatlık alırım
Evliyim. Çocuk istiyordum bekarken aslında hala severim çocukları. Ancak sorumluluğu ağır. Fikrim değişti şimdi istemiyorum.
Belli zaman sonra olur ama yakın zamanda değil yani
Boşanmaya sebep arıyorsa kendi bilir.
Çocuk istemiyorum
By by derim tekmeyi ilk ben atarım
Kendileri kaybeder ✌️
evlenirim
Tam aradığım insan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?