Hiç çocuk istemiyorum diyen var mı? Çocuk istemeyen biriyle evlenir misiniz?
Bakalım cevaplarınıza :) bu soru tabi ileriye yönelik.
Bakalım cevaplarınıza :) bu soru tabi ileriye yönelik.
Çocuk istemediğim zamanlar oluyor ama çocuk istemiyorum diyen erkek itici gelir,evet evlenip iki tarafta istemezse o farklı ama direk istemem diyince kadın beni sevmiyor diye düşünebilir.Her erkek baba olmak istemeye bilir ama her kadın hayatının belli bir döneminde anne olmak ister,belki 18 yaşta istemez belki 24te ama birgün ister.
Önceleri çocuk sahibi olma düşüncesine karşıydım ama şuan daha ılımlı yaklaşıyorum. Dolayısıyla karşımdakinin de bu fikre ılımlı yaklaşan biri olmasını isterim. Eğer karşıysa da bir şekilde ikna etmeye çalışırım. Fakat evlendikten hemen sonra çocuk yapacağımı da sanmıyorum. Muhtemelen 2-3 yıl geçtikten sonra düşünürüm
Bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum. Hali hazırda zaten ben dünyanın kahrını çekiyorum. Bunu niye çocuğuma reva göreyim ki? Hele hele Türkiye gibi gittikçe yerin dibine batan ülkede.
Bu düşüncelerim çocuk sevgimin üzerine çıkıyor. O yüzden istemiyorum.
Çocuk istemeyen kadını da ben istemem, çocuklara muhteşem ötesi bi zafım var. Hatta bazen kız arkadaşlarım çocuklara gösterdiğim sevgiyi kıskanırdı...
İnşllah iyi bir baba olurum, buda iyi bir kadından geçer...
Cevap
16Cevap
Aslında bende çocuk istemiyorum.Büyük bir sorumluluk gerektiriyor o sorumluluğu taşıyabileceğimi zannetmiyorum yaşımdan da kaynaklanıyor olabilir.Evlenmezsen evlenme be derim bana bununla gelecek adama.
arkadaşım sana bişey diyeyim mi? çocuk istemeyen yok istemiyor numarasını yapanlar var ben onlara kıl olurum nedense ya nasıl istemezsin? ben de çocuk sahibi olmak istemeyenle kesinlikle evlenmem odun mudur nedir
Sana sonuna kadar katılıyorum çocuk istemeyen odundur...
Cocuk istemeyen Odunsa size göre ki isteyende egoisttir kardeşim.. Bunun ötesi yok.
Cocuk istemeyen neden Odunsa ondan. Egoistliktir bazıların yaptıgı. Hayatta ulaşamadığı seyleri cocuğun üstüne yıkarlar. Misal sadece kendi istediği bölümü okumalarını isterler. Bebekk
Leri marka kıyafetle donatirlar maksat etrafa hava atmak. Cocuklarını işçi gibi görenler var. Tüm maaşını kendileri harcayanlar. Cocuklarına ahlak öğretmeyen, saadete televizyon önünde bırakan ve ilgigostermeyen. Böyle insanların cocuk istemesi egoistliktir. Tabi herkez böyle değil ama yüzde 50 böyledir.
2-3 yıl istememesi benim icin uygun...Ömür boyu istememesi,kabul edilemez ! Baba olamadıktan sonra ne anladım o evlilikten..Şimdi gidiyorum,baba olduğum zaman tekrar dönecem !
buyuk ihtimalle evlenmezdim. hayat gorusu ile ilgili durum. dogum yapmamak isteyebilir , o kismi anlarim ya da ben de veya onda sorun vardir cocuk olmuyordur. o da olabilir, ancak o durumlarda bile evlatlik da olsa cocugum olmasini isterim ben.
çocuksuz aile düşünemiyorum...
çocuk istiyorum hemde şöyle bir kız olacak...
annesi bile kıskanacak.
olur mu ya çocuksuz ev ama ben 2- 3 sene hayır derim evlendikten sonra.bi eşime doyayım demi ee sonrasında başka ortaklar da çıkacak :D
bende istemiyorum gerçi daha yaşım küçük sayılır ama bu durumda evlenirdim
Çocuk istemeyen kendıne göre elbette bulur. Sitede çok var. ama bence çocuk düşünmeyen birini ikna etmeye çalışmak sadece zaman kaybı.
Ben istemiyorum. Aslında "kesinlikle istemiyorum" değil de "olmasa iyi olur" taraftarıyım.
çocuk diye yanıp tutuşmuyorum ama çocuk istemeyen biriyle evlenmezdim.
olur mu ya bana 2 tane oğlan veremeyecek kadınla evlenmem zaten..
çocuk istiyorum ama sevgilim ben asla çocuk istemiyorum desede sevgimden birşey eksilmez yine evlenirim
hayır tabi.evlenirsem sadece anne olmak istediğimden olacaktır
Kesinlikle çocuk istemeyen biriyle evlenmem.
özellikle oyle biri arıyorum fakat bulamıyorum
yaptım olacak :) çocuksuz ev hiç olur mu
kesinlikle çocuk istememmm
ewlenirim neden ewlenmiyim ?
Hayır evlenmem çocuk isterim.
şuan düşünmüyorum ,istemeyen biriyle evlenirdim
Çocuk istemeyen biri evlilikten ne ister ki?
Sırf çocuk ol diye evlenilmiyorya? Sevgi, saygı, beraberlik, hayatı paylaşma, cinsellik
Evlenip cocuk istemeyenlerde var. yani saygı duymak lazım.
demekki ilerde seni kapı önüne koyacak
Böyle bir konu evlilikten önce konusulur. Anlaşmadan evlenilmez zaten. Dolayısıyla evlendikten sonrada sorun yaratmaz.
olabilir aşk varsa evlenebilirim valla
Evlenmem
neden olmasın ?
çocuk isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar