Bana göre erkek bir adım önde hissi olmalı ama egemenlik erkeğe has bir durum değil kadının sözü de geçmeli yumruğunu masaya vurup hesapta sorabilmeli erkekte yeri geldiğinde hesap verip söz dinlemeli kararlar ortak olmalı hatada olsa bizim gatatmiz doğruda olsa bizim doğrumuz denilmeli sen yaptın ben yaptım kavgası değilde biz beraber ya başardık ya da battık denilir Kadında dinlenmeli çok konuşuyor denmemeli çünkü belkide anlattıkları saçma gibi gözüksede bir şeyler anlam çıkartılmalı anlayışla karşılanmalı Erkekte yeri geldiğinde siz sahibi olmalı ama egemenlik hakimiyet gibi mantık ile değil saygı ve anlayış ile olumlu ılımlı yaklaşarak
evlılıklerde her ıkı tarafın da anlayıslı olması lazım baskın olmak her seyı bozar karsılıklı anlayıs yeterlıdır hayat müşterek bırbırını kırmamak lazım
Hayat müşterektir abi.. Sana bakıyor evine bakıyor çocuklarına bakıyor.. Üstüne üstlük erkek maço olursa büyük haksızlık olur iş yükü eşit olmalı.. Kadın erkek ortak karar almalı kimse kimseden üstün değildir..
İç işlerine iki tarafında fikri alınıp kadın son kararı vermeli. Dış işlerinde de iki tarafın fikri alınıp erkek son kararı vermeli. Ben böyle düşünüyorum.
Sorumluluk daha çok erkekte olmalı. Kararlar ortak verilmeli. Sevgi saygı ve onur on planda olmalı. Karşılıklı tatmin icin de iki taraf birbirine anlayışla yaklasıp azami gayretle mutlaka en optimum düzeyde memnun etmeli... 😉😎
Yeri geldiğinde erkek/kadın baskın olur sözü geçer.. Evlilikte erkek kadın ayrımı yapılmamalı bence.. Herkez saygılı olup ailesi için vazifesini yerine getirirse kimsenin baskın olmasına gerek yok bence..
Kadınlar için sıkıntılı bir durum.. Bu bazı erkeklerde var... Hani kadın ister ki.. "biraz erkek ol be! Tuttuğunu kopar be adam" "senden adam olmaz çekil kenara" erkek de "tmm aşkım" olur bitanem" kızma sen nasıl istersen öyle yapalım" 😊😁
Ablacım yaşın 40 olmuş bırak bu soruları artık. Emeklilik planları yap gözünü seveyim. Git tatil yap eğlen coş. Kendini genç hissetme bu yaştan sonra. Yaşlandık artık kabul et😘
En İyi Cevaplar