Kimi gerçekten sevdiğime karar veremiyorum?

Merhaba gercekten kafayı yemek üzereyim herkesin öngörülü olcagını biliyorum ve dısardan bakınca öyle göründüğümü biliyorum ama durum cıgrından cıktı ve artık bundan kurtulmak istiyorum. Birisiyle 1 yıl cıktım hersey cok güzeldi hic kavga bile etmezdik nerdeyse ve beni öyle cok severdi ki bende severdim ama onun kadar sevemedim anlaşılan tüm güzel anılarım herşeyim onunla ve hiçbir kusuru yok hala, ayrılalı 8 ay oluyor ne yalan söyleyeyim unutamadım. diğerine gelcek olursak o kişi benim sevgilim varken ortaya çıktı ve beni sevdini ögrendim 2-3 ay benı bekledi bişey demeden okuldayken bakışırdık hoşlanmaya başlamıştım ama bastırıyodum ama en sonunda bastıramadım ve sevgilim benı bu kişi için bıraktı haklıydı da ama o zamanlarki kafamla ben bu cocukla cıkmaya basladım 2-3 ay birlikteliğimiz oldu ne yalan söyliyim baya sevmiştimde sürekli kavga ederdik benı cok kıskanırdı cok korurdu cok komık ve eglenceli yakısıklı biriydi onunla ayrıldık ama onunlaykende eski sevgilimin eksiklerini hissettiriyodu ara ara aklıma gelirdi ve ayrılınca tamamen eski sevgilime gittim özür diledim yüzüm olmadıgını ama yinede geldiğimi söyledim 3 kez falan bulustuk ama bir ay arayla falan en sonunda bidaha olamıycagımızı ama benı unutamadıgını sevdigini söyledi, ben bu kadar acı hayatımda çekmemiştim öğlenleri ağlayarak uyanıyodum sabaha karşı ağlayarak yatıyodum, baska hiçbi erkekle konusmadım gercekten kendımı pişman hissettim vicdan azabı çektim cok ahını aldım ve fazlasıyla cektim. üzülme gecicek atlatıcaksın ama ben yanında olamıycam artık dedi bu daha cok üzüyor bilemezsiniz ama bütün bu cektiğim acıları hakettiğimi biliyorum. Sonra diğer cıktıgım kişi barısalım dedi olmaz dedim konustuk öyle cok nadirende olsa. şimdi aklıma onu eskiden ne kadar sevdigim geliyor yarım saat önce konustuk ikisinide özlüyorum ve ben kimi sevdiğime karar veremiyorum ama ikisiyle de olmıycagını biliyorum. halden anlayan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Kimi gerçekten sevdiğime karar veremiyorum?