Kimi sevdiğimi bilmiyorum?

Uzun yıllar süren bir İlişkim vardı , hatta sözlenmiştik Evlenmek istiyordum. Birkaç ay önce gereksiz bir tartışma yüzünden kavga büyüdü ve ayrıldık. Daha öncede birkaç kez ayrılmıştık ama bu sefer diğerleri gibi değildi kesin bittiğini düşünmüştüm. Ayrıldıktan 1 ay sonra birisiyle tanıştım , herşeyiyle bana uyan bir kadındı , Eğlence anlayışımız hayatımız zevklerimiz tamamen aynıydı , beni çok mutlu ediyordu 1 aydır beraberdik , kısacası ayrılığı unutturmuştu , ama bir gün deccal eski sevgilim karşıma çıktı çalıştığım yere gelmiş görüşmek istedi. Bende tamam görüşelim dedim gece işten çıkınca başbaşa buluştuk konuşmaya başladık tabi işin rengi değişti Hormonlarıma engel olamadım beraber olduk çok pişman olmuştum. Ertesi gün uyanıp dünyalar güzeli sevgilimin yanına gittim, güldük eğlendik benim içimdeki pişmanlık hâla duruyordu. Aradan 1 ay geçti Sevgilim eski sözlümle yattığımı öğrendi ve benden ayrıldı. Haklı tabiki yaptığım şerefsizliğin bahanesi olmaz ama tam ruh eşimi Gelecekteki hatunumu buldum derken böyle olması çok zoruma gitti. Aylardır depresyondayım aşk acısı çekiyorum ama kimin acısını çektiğimi bilmiyorum , 5 yıllık eski sözlümün acısınımı yoksa 2 aylık kızın acısı mı ayırt edemiyorum.
Kimi sevdiğimi bilmiyorum?