Bugün konuşmaya başladık kısmı tamamen yalan.
Kimi sevdiğimi bilmiyorum? Hangisini daha çok sevdiğimi anlamak için ne yapmalıyım?
Bugün konuşmaya başladık kısmı tamamen yalan.

Kesin genetik bu.
Beyler sevgilinize dikkat edin sizle sevgiliyken arkadas oldugu biri kesin yedekte beklettigi biridir. Sizden sonra gidecegi kisi siz varken hazirdir.
O olmazsa bu o da olmazsa bu.
Sevgilisinden ayrilip yeni biriyle baslayan cogu kiz sevgilisi varken konustugu ya da karsilastigi biri ile sevgili oluyor.
Ya da hep benim cevrem mi oyle bilemedim
O çocuk sana bir kere bile daha dönüp bakmaz bile o ayrılık mesajından sonra. Her kız böyle hataya düşüyor iyi oluyor sizlere aptal topluluğu
Platoniğin yazdı mı ki sana.
Artık o okuldaki kişiye dönmemelisin bence, ki zaten senn cevabından sonra seni kabul etmesi de bir abes olur gibi. Zaten yürümediğinden ayrılmışsınız vicdan yapma bence. Gerçekten sevseydin yazlıktaki çocuktan haber almış da olsan, takmazdın
Platoniğim yazmadı
Bilmiyorum çok kararsız kaldım hangisiyle olursa olsun mutlu olacağımı hissediyorum
Emin misin ki. Okuldaki çocuğa olan üzülmen ve vicdan azabın falan demiyor dimi bunu :)
Bencilce olacak ama gerçekten kendini nasıl daha mutlu hissedeceksen öyle takıl. En değerli şey sensin senin için. Geri kalan her şeyi (o onu düşünür bu nasıl hisseder vs) bir kenara koy sonra da elini kalbine koy düşün ve karar ver. Hemen yapmak zorunda da değilsin kafan sakinleştiğinde yap
Çok kiricisin. Cocuk naifce ayrilmak istemiş sen öküzce, "sogudum senden! baskasi ile konusuyorum ben. Seni uyuttum" demişsin.
Onu yazdıktan sonra fark ettim çok haklısın çocuk kaç gündür ayrılık sözleri paylaşıp duruyor.
Cevap
3Cevap
Bir kişiye ait olmayı becerebildiğiniz zaman sevileceksiniz.
şu an zaman yok birazdan okursam cevap vericem platonik aşık olmaktan kurtulamamış bir olarak
Sen ne değişik kızsın öyle
ikisiylede seviş. ten uyumu önemli.
Ten uyumuda nedir
Bunu okursam olurum ben saçlarım beyazlar
Ben hep böyle uzun yazıyorum ve kısaltamıyorum da. Neyse sana kısaca söyleyim. Aşk mı yoksa çok sevmek mi? İlk platonik aşkını mı seçersin ya da ilk karşılıklı sevmeyi mi?
Evliyim desem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar