Ablam geleceğimle oynuyor birşey yapamıyorum

merhaba arkadaşlar başım dertte, uzun uzun anlatıcam yardımınıza ihtiyacım var okuyup değerlendirmeniz hayatıma yön verebilir rica ediyorum... bir erkek arkadaşım vardı fakat ayrıldım, benden vazgeçemedi, sırf benimle tekrar sevgili olmak için tehditler etti elde edemeyince de abime ve ablama hakkımda iftiralar attı kardeşiniz kız değil gibisine. birşekilde konuşup onlara kendimi akladım ama sıra babana geldi dediğinde artık dayanamadım tekrar konuşmaya başladım, babama söylese gerçekten işim biter babam çok katı birisi beni dinlemeden silaha saldıracak kadar da öfkeli. anında öldürür. neyse konuşuyorum sevgili gibi fakat ablam sürekli engel olmaya başladı, sanki kendimle ve onunla verdiğim savaş yetmiyormuş gibi birde ablam araya girdi. konuşma onunla vs.vs. anlayışsız bir şekilde laflar sarfetti, günlerce onla savaş verdim, sürekli baskı kurdu konuşma onunla diye, ama anlattığı an işim biter babam beni okuldan alır diyorum haklısın diyor susuyor tekrar başımı yiyor artık dayanamadım geçtim odanın birine taktım iğneyi damarıma kanın akışını izliyordum kapı da kilitliydi. zorla içeri girdi ve bana herşeyn bittiğini artık ablalık etmeyeceğini söyledi. kaç gündür düğün vesilesiyle eski sevgilimle konuşmayı atlattım ama bugün düğün bittiği için mecbur konuştum, beni sıkıştırıyor. seni okula göndermicem herkese herşeyi anlatıcam diyor. o lafların iftira olduğuna bile inanmıyor, konuşturayım diyorum konuşmuyor ne yapıcam ben son senemdeyim hayatımla oynayacak öz ablam
Ablam geleceğimle oynuyor birşey yapamıyorum