Sizin tercihiniz hangisi olur?
Kaslı erkek
Kasklı erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu yorum özgedemirci95 0r0spusu için;
Senin gibi kızlar mı? 😁😁😁 Benim 0r0spularla işim olmaz. Senin gibileri ben köpeğime s. ktirmem. 😉 Ne kadar varoş, ezik, kültürsüz olduğun zaten yazdığın anlamsız cümlelerden belli. Gelip burda boş yapma hadi şimdi sağdan sağdan s. ktir git 😉
Benim gibisi
İkisi de;daha iyisi varken daha azına gerek yok.
*Gecen bol olsun.*
gecen bol olsun şeytanın bol olsun gibi bişey mi 😀
Hayır;iyi bir dua:)
eyvallah o halde
Kaslı olsun kaskı ben alırım ona
Efso 👍👍
Cevap
5Cevap
Her iki tarzıda beğeniyorum ama ben. Neyse kaslı olsun da benim olsun ahaha.
tebrikler kazandınız asdjfjd
Be çok kaslı ne çok göbekli hafif fit bir vücut yeter... Gerisi karakterine kalmış. ;-)
Sence erkek kıllı olmalı mı?
Kelime oyunu... En sevdiğim ajfjfkfk kasklı diyorum 💪
tebrikler kazandınız 👏
Abartılı Kaslı olmasına gerek yok ama dokununca baklavasını hissetmek hoşuma giderdi
senin hoşuma giderdi dediğin şeyin en az 9 ayı var
kaslı ve bmwli erkek 😂
aha yiyici kızlar nerde diye bekliyordum bende 😂
ne alaka lan yiyicilikle seviyorum sadece 😁
bmw seven kız stili kullanmayı desen eyvallah da
Haah paraya tapan bir kiz modeli daha...
mk un varosu galiba uc kurusa muhtac ac kopegin tekisinki yorumum zoruna gitmis parayla pekte alakali değil her bmw kullanan zengin olmadigi gbi evet kullanmayi seviyorum yolcu koltugunda oturmayi degil motor yerine arabayi tercih ederim..
bir bmw'ye @mini ģotunu verecek bir tipsin gelmis burda ahkam kesiyorsun. Her bmw kullanan zengin degilmis. Haa dogru senin gorup görebileceğin 90 model her yani dökulmeye yuz tutmus sadece egzos bagirtisindan ibaret olan sozde modifiyeli bmwler olunca haklisin zenginlik o sartlarda safdisi kaliyor.
hassikktirr anasinin kerhane maasiyla karin doyuran acliktan agizi kokan varoş 😂 o kdar aşağılık komplekslisisinki mk iletisim kurmaktan aciz zavalli ezik acuze varligi polemik yaratarak hakaret yiyerekmi iletisim kuruyosun aksi takdirde konusmayi birak yuzune isemezler bile o kdar caresiz ve yokluktasin açsin maasli bir isin olduğunu bile düşünmüyorum vasifsizsin egitimsiz kalitesiz bir ahmaksin benim oturduğum semtten dökülmeye yüz tutmus kulustur araba geçmediği icin onlarla isim olamaz sen bmw ye flan değil herhangi bir tofaşa ananisini siktirecek açlikta yoklukta olan bir zavallisinn...
egitimsiz kultursuz vasifsiz dunyada bosuna yer isgal eden bir dekortikesin bakkaldan aldigin eksik para ustune bile itiraz edemeyecek kdar eziksin gelmis burda kimligini temsil etmeyen bir profil arkasinda siginarak disarda seni ezen ne kadar insan modeli varsa onlara saldirarak yok olmak üzere olan kisiligini tatmin etme cabasi icerisindesin evet çünkü dışarda benim gbi kizlar seni insan farketmez adam yerine koymaz iste icindeki yarada bu yuzden
Hız motoru hastası olduğum için kasklı erkek
kullanabiliyor musun
Tabiki de
Sende var mı peki
Var
model?
Honda 1000RR siyah
video var mı? çekim yapıyor musun
ahaha ondan sordum videoyu bro 😀
Kaskı olan motorsiklet ve ben. 😍
amin
kaslı olsun 5 fazla olsun
manavdan karpuz mu alıyon bremin
bir değişiklik yapıp kask ı seçtim
helal doğru seçim
Karakterli olsun onlar yine olur
sevdim bunu 👍
kasklı erkek herkes olabilir bir çabası yok parayı bulunca olursun fakat çaba vermeden kaslı erkek olamazsın ve tabi ki pes etmeden inanmak lazım
Kaslı tabiki.
Beraber kask takarız.
helal 👏 sizin gibi kızlar nerden bulunuyor?
denk gelmedim hepsi korkuyor
Delikanlı adam olsun. Kas da kask da halledilir
Kaslı ya. Herkes kask demiş
ikisi bir arada olursa super olur
kaslı ama baklavasız :D
böyleleride yeni nesil galiba
Bqklava desen yapay gibi hiç doğal değil
adamlar sadece 6 dilimi için aylarca nasıl uğraşıyorlar haberin yok senin
Eziyet etmesinler kendilerine
ikisi de 😌
Tebrikler doğru seçim 👏
Göbek severim ben, kasklı diyim..
göbek nasıl seviliyor anlayamıyorum sizi
ahahah aynı şeymi allasen 😀
Kaslı yani
başarılar
Kasklı
başarılar 👍
Kasli kaskli erkek diyen olacak mı acep 😄😄
kanka aradığım o zatenjdjdshgkjh
kasli sevmiyor türk kızları nedense hepsi göbekli göbekli istiyor 😊
kaslı kadınını aradı gözüm şıklarda
Allah'a ulaşmayı dileyen erkek ;)
İkiside değil
uzaylı olanı mı senin arzuladığın
Kasklı erkek
Motorsiklet +1
vu tu tu tu tu +1000
Kaslı erkek
Kasli
İkisi de olmasın 🙄
ahaha en farklı yorum 😀
Gerçekten istemem ama 🙄🙄 😅
Şaşırttın beni 😀 neden peki?
Kas sevmiyorum. Yani tabi göbekli de olmasın ama normal olsun yani güçlü olduğu belli olsun yeter :)) motor felan da çok tehlikeli.. korkarım ben Allah korusun.. 🙄 öyle işte..
güç diyorsun geniş omuz diyorsun kas sevmiyorsun bu omuzlar nasıl genişliyor haberin yok 😀
Yok ya doğal kendinden geniş olsun benim kardeşimin öyle yani :)) spora gittiği yok.. genetikle alakalı.. güç de biraz yürüyüş, koşu, ağırlık kaldırma vs basit şeylerle olur.. baklavası olsun felan istemem. Aman aman.. 🙄
sorma ya baklavalar başa belasddjdj
Birinci
Kask
bu fotoğrafta ki sen olamazsın değil mi?
Kassss
bir kız adını neden bakire yapar ki?
Sanane
sizi ne ilgilendirir?
@Topalsolucan0707 ne oluyor
ne ne oluyor
@Topalsolucan0707 sorun ne
kadınların kullanıcı adı sizi ilgilendirmez. bakir erkek va gibi isimlere ses çıkarmayan yobaz zihniyetiniz bir kadını da sorgulayamaz
iyi
@Topalsolucan0707 ok ok
beyinli erkek
Kaslı
işin zor bremin
Kaslı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar