Arkadaşlar bu hafta içi 2 yıllık kız arkadaşım ailesiyle beraber günü birlik denize gidecekler içim hiç rahat değil. İstemiyorum da. Ailesi yanındayken sorun olur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılBende senin gibiyim kendimden kiskaniyorum bırak başkaları gorcek bide düşüncesi bile kötü. Çalıştığı yerde hiç bayan yok o işten çıkmayı düşünüyor ama ben hiç istemiyorum, mesela yaz kış 2 3 günlük izin denk geldi mi hemen tatile gidermiş benden önce ama bu sene 3 hafta senelik izini vardı 1 günlük sileye bile gondermedim bende böyleyim napalim😀 Allahtan oda bir dediğimi iki etmiyor. Sana çok görmüyorum o yüzden
015 Yorumla
Soran+1 yılAllar razı olsun sende anladın beni. Valla deliricem 1 günlükte olsa kafayı yiycem yani sinirimden uyuyamıyorum 2 gündür.
- +1 yıl
Ailesi bilmiyo galiba seni
Soran+1 yılAnnesi biliyor
- +1 yıl
Tamam o zaman sende git calisiyorsan 1 günlük izin veya rapor al hem için rahat eder. Annesi biliyosa bir şekilde idare eder kızı babasına karşı birlikte yuzersiniz beach de falan birlikte eglenirsiniz. Ama gidemezsen de kiza sürekli tatille ilgili cok laf etme çünkü çok soylersen o bikar o zaman tartışmalar kaçınılmaz olur ama gitmeye çalış anca o zmaan rahat edersin
Soran+1 yılİş kendi işim antrenörüm özel ders veriyorum ama hepsi programlı iptal edemem allak bullak olur herşey. Yoksa izin alır giderdim. Ailesi yanında bir problem olur mu sence laf atan falan olur mu?
- +1 yıl
Sürekli ailesiyle olursa laf atamazlar bence o kadar da sapkın olmamalı bir insan, ama şimdi ne desem sana yazık olcak sonuçta kız denize çarşafla girmicek bakarlar illa denyolar. Hatunun hiç mi gitmeme şansı yok ya
Soran+1 yılMalesef ailesine düşman olucam bu gidişle.
- +1 yıl
Düşman olursan kızı kaybedersin
Soran+1 yılBana bu günü yaşattıklarını asla unutmıycam
- +1 yıl
Haklısın ama elden bişey gelmiyo, bir haftaiçi çok kişi olmaz ya öyle düşün herkes şehir dışına çıkıyor buralar da çok kişi yok
Soran+1 yıl1 kişi bile olsa problem benim için
- +1 yıl
O zaman sevgilinle alışverişe sende çık pareo al özellikle
Soran+1 yılpareo ne bilmiyorum
- +1 yıl
Bikini veya mayo üzerine giyiliyo kapalı oluyo yani uzunlari falan bir sürü çeşidi var
Soran+1 yılOndan aldı ya siyah uzun bir şey
En İyi Cevaplar
Ya arkadaşım kız avlanmak istemezse avlanmaz. Bukadar basit ailesiyle gidicek bide artık dar düşünmeyin kısıtlamaya kalkmayın boşunada kendinizi bukadar strese sokmayın
23 Yorumla
Soran+1 yılUyku ilacı içtim o kadar huzursuzum böyle bakan laf atan olcak diye.
Soran+1 yılOlamıyorum işte lanet olsun.
+1 yılsevgilin ailesinin yanında bile başkalarıyla flörtleşip sevişebilecek yapıdaysa, nasıl desem, vazgeç bu sevdadan.
ama değilse ve sen bu halde bu kadar manasız kaygılanıyorsan, gene bırak kızı, senden sevgili olmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılTamam profosor
burası Türkiye başına her şey gelebilir. cdn-st1.ofpof.com/.../...ek_780x517-d42kgqmdny.jpg www.ilhanbahar.com/.../hanzova5wk1uk2so8.jpg
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
4Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İstemiyorumda ne la. Anası mısın babası mısın? Çocuk anası babası ailesiyle denize gitcek sananesi
44 Yorumla
Soran+1 yılKendi açımdan istemiyorum ona gidip bir şey demedim benim sorduğum soruyu eğer okuman varsa düzgün okuyup cevapla. Benim sorum bir sorun olur mu olmaz mı.
Soran+1 yılYa arkadaşım gece gece bir kaybol.
+1 yılSorun ne anlam da?
Başına birşey gelmesinden mi korkuyorsunuz13 Yorumla
Soran+1 yılEver laf atarlar bakarlar rahatsız ederler
- +1 yıl
Hmm, ailesi varken birşey olmaz
Soran+1 yılUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılNiye icinizin rahat olmadigini anlayamadim guvenmeniz gerekmez mi
11 Yorumla
Soran+1 yılSorum o degil ona laf atarlarmı bakarlarmı o problem
+1 yılNe sorunu olcak canım. Unutma sen yokken onlar vardı koruyabilirler
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama yinede bazı şeylere engel olamazlar.
- +1 yıl
ee o bazı seyler içinde sevgiline güven günübirlik nasılsa
Soran+1 yılÖmrümden ömür gidicek o 1 günde.
- +1 yıl
:D Seviyorsan güven sen. Onu orada yalnız bırakmadığın günleri hayal et.
Soran+1 yılGüveniyorum sadece ona bakıcaklar falan onu yediremiyorum
- +1 yıl
sabır iyidir
Soran+1 yılBende zerresi bulunmaz
+1 yılyok artık sakın kıskançlık falan yapma saçmalık yani. kız seviyorsa bir şey diyemez ama ben olsam içimden iyi söverdim. öyle şey mi olur hem denize gitmesi büyütülecek bir şey değil hem ailesiyle gitmesi konuşmaya bile değer bir şey değil. kıza belli edersen üzülebilir
10 Yorumlaonu çok seviyorsun bunu herkes anlayamaz ona kıyamıyorsun. Ailesiyle tatile gitmesi o konu dışında sen daha çok orda ki serseriler meleğini rahatsız ederler. Bu senin endişen keşke sende gitseydin o zaman için rahat olurdu.
132 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni tam anlamıyla anlayan birisi Allah razı olsun. Aynen bütün derdim bu. Kimsenin olmadığı yer olsa aylarca kalsın problem etmem. Gidemiyorum çok yoğun çalışıyorum yani izin imkanım 0 gibi bir şey. Ben yanında da olsam kıskanırım.
- +1 yıl
Seni anlıyorum benimde eski sevgilim bu şekilde beni kıskanıyordu.. belki sen daha çok onu düşünüyorsun bu cok güzel bir şey gerçekten onu kıskanman kötü birşey değil ki.. ama seni seviyor seninle birlikte belki evliliğe doğru bile gidersiniz inşallah. Lütfen rahat ol gerçekten eğer bir gün ise artık dayanman lazım.
Soran+1 yılÇok haklısın dediklerinde hepsinde. Ama o 1 gün bana 1 yıl gibi geçicek.
Soran+1 yılÇok zor valla.
Soran+1 yılÇok sınavdan geçtim ben. Şu hayatta doğru dürüst hiç gülmedim böyle tüm olumsuzluklar istemdiğim her şey aklımdan geçince hepsi başıma geliyor bunun gibi. Anlamıyorlar cidden yani yorumları okumuşsan fark etmişsindir. Huzursuzum ne yapacağım bilmiyorum.
Soran+1 yılÖyle tabi aslında kaybetmekten korkum yok sadece içimde benim olan bir şeyin başkasının bakması başkasının onu düşünmesi görmesi. Kız arkadaşıma güvenirim ama işte 3. onunla ilgilenen birisi oldumu orada bende kopuyor herşey. Anlamıyorlar çünkü hayatlarında başlarına böyle bir şey gelmemiş.
Soran+1 yılTabi basitleşti herşey artık. Oyun gibi. Sanırım bu konularda yaranız var taze.
Soran+1 yılTamamlanma şansı yok mu peki?
Soran+1 yılNeler neler için imkansız deniyor.
Soran+1 yılBelki günün birinde olur?
Soran+1 yılUnutmak çok zor ya. Hani kimi unutabildik. Umudunu kaybetme bence oda olmadıktan sonra neye inanacaksın ki?
Soran+1 yılUğruna savaşmadan neden kaybettiğini ilan ediyorsun ki ama.
Soran+1 yılTabi ki gerekiyor. Bana kalırsa insan istediği bir şey için her türlü savaşır bence cesaretten değil de korkuyorsun ya olmazsa diye.
Soran+1 yılİnşallah istediğin olur ama bence üstüne gitmelisin bu konunun. Susarak uzaktan bakarak olmuyor işte.
Soran+1 yılDemek ki gerçekten seviyorsun. Hayatta her zaman bu durum yaşanmaz zaten. Özel kişilere olur. Anlıyorum seni neler düşündüğünü neler hissettiğini. Ama kısmetinde varsa elbet bir gün senin olacaktır.
Soran+1 yılNe zaman dosta ihtiyacın olursa yazabilirsin. Umut vermedim aslında sana senin umudun var zaten sevenin her zaman umudu vardır hayal kurmak bile başarmanın yarısıdır. Bu geceden sonra hep o umutla devam et.
Soran+1 yılİyi geceler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesi yanında olacak işte , o kadar şey olmayın ya , aksine ona güvendiğinizi belli edin , zehir etmeyin ona
17 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahat olmalımı
Cevap sahibi+1 yılE heralde , sevgilinizin daha önce hatası mi oldu ki. Ailesi yanında hem. Pardon ama yaşınız kaç
Soran+1 yıl24 yaşım. Benim problemim kız arkadaşımdan değil. Oradaki abaza insanlar.
Cevap sahibi+1 yılYaşınız da küçük değil. Her yerde abaza var , bir yere gitmesin mi , ailesiyle eğlenecek onu da zehir etmeyin bence
Soran+1 yılÖyle ama ben aşırı kıskanç birisiyim kaldıramıyorum böyle durumları.
Cevap sahibi+1 yılYanlış yoldasınız ama benden söylemesi
Soran+1 yıldoğru ama değiştiremediğim durumlar var
+1 yılolmaz kardeşim, en az senin kadar iyi korurlar kızlarını..
10 Yorumla
+1 yılo kız resmiyette hiç birşeyin bu kadar sıkmamalısın o sen yokken de ailesiyleydi.. bence bu konularda biraz rahat bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılBırakıyorm zaten benim sinirim ona bakmalar laf atmaları
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yıldenizde ne sorun olacak ki
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum laf atarlar bakarlar falan annesi babası yanında olacak
- +1 yıl
sahil yerlerinde pek oyle seye rastlamadim olacagini pek sanmiyorum
Soran+1 yılUmarım olmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Abartma o kadarda sevgilisi olan kızların hic biseye hakki olmazmis hibi davranmayo bırakın
02 Yorumla
Soran+1 yılBakmaları laf atmaları rahatsız etmeleri meselem
Yaninda ailesi var diyosun bisey olmaz bence
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım oyle olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşına güveniyor san tek bile gitse sorun olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılGüven degil meselem
Cevap sahibi+1 yılNe peki
Soran+1 yılOna orada bakıcak olmalaro
Cevap sahibi+1 yılKlasik kıskanç erkek yani
Soran+1 yılBiraz daha fazlası
Cevap sahibi+1 yılBurcun ney merak ettim doğrusu
Olabilir ailesinden uzak kalırsa ne olacagı belli olmaz
00 Yorumlagüvenmiyosun demekki
11 Yorumla
Soran+1 yılProblemim kız arkadaşım değil oradaki abazalar.
Neden istemiyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılBakacaklar falan diye
+1 yılSende git. Ailemle gidiom de
018 Yorumla
Soran+1 yılNormalde gidicektim ama malum iş.
- +1 yıl
Gitmis gibi yap
Soran+1 yılYok mesele gitmesi değil ki. Tamamen başkalarının ona bakacağını bilmem.
Soran+1 yılBu arada çok çakalsın :D
- +1 yıl
Biliyorum. Sende bu dusunceyi ona verecksn
- +1 yıl
Hahaaa o sizin bakisiniz efendim😉
Soran+1 yılİntikam gibi yani
- +1 yıl
Aynen oyle gulum
Soran+1 yılZaten yeterince çekiyor benden
- +1 yıl
Cektigi durum belli. Kizin gitmwsine izin vermissin len
Soran+1 yılAnnesi ve babası var işin içinde. Yok işim gereği intikamı alınıyor zaten
- +1 yıl
Isterse sulalecek gitsinlwr. Kim engel olacak erkeklerin bakislarina dusuncelerine hayallerine hii
Soran+1 yılLanet olsun ya valla
- +1 yıl
Akilli ol yollama kizi😉
Soran+1 yılElimde değil işte ailesine ne desin :(
- +1 yıl
Babada baba olsa iizn vermezdi
Soran+1 yılBabası annesi beraber gidiyorlar
- +1 yıl
Banane isterse nenesiyle dedesiyle gitsn. Nebicim baba.
+1 yılAilesiyle gidecek sana ne?
15 Yorumla
Soran+1 yılSorumu düzgün oku.
Soran+1 yıl@An-küm Dostum ailesiyle gitmesi benim için problem değil ! Akşam akşam alkol içip mi siteye giriyorsun. Benim problemim oradaki abaza insanların ona bakması laf atması. Ailesi yanındayken bu durumlar yaşanırmı. Benim takıntılı olduğum konu bu. Problemden kastım bu. İlla açık açık anlatmam mı lazım. 8 kişi yorum attı bir ikiniz bu yönden cevap verdiniz. Ailesiyle gidip gitmemesi değil benim meselem !
Soran+1 yıl@An-küm iki alkolik anlaşamayız madem.
Olmaz.
Ailesi. varken senin gitme demen hiç olmaz01 Yorumla
Soran+1 yılOna sözüm yok zaten
+1 yılolmaz
10 Yorumla
+1 yılSorun olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeş mağarada mı yaşıyon allah aşkına?
011 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılbelli. allah senin gibi sevgilisine guveni dahi olmayan ezik erkek profili gostermesin bana yani bu nasil bir ozguvensizliktir?
Soran+1 yılYav yukarıda ben kız arkadaşıma güvenmiyorum diye bir şey yazmışmıyım ! Benim takıntılı olduğum konu ona başkalarının bakması başkalarının görmesi. Allahta senin gibi anlamayan birini göstermesin bana.
Cevap sahibi+1 yılgüvenen insan baskasindan da korkmaz cunku sevgilisinin hata yapmicagini bilir ;) birak bu guveniyorum ayaklarini. senin kendine guvenin yok demek ki bu kadar korkuyorsun baskasina gidicek diye. önce kendine guvenmeyi ogren boyle yaparsan kiz senden kacar haberin olsun
Soran+1 yılBen a diyorum sen z neyse kendince haklısın.
Cevap sahibi+1 yılsen hakli degilsin ama neyse yasin kucuk anlasilan, buyuynce ogrenirsin.
Soran+1 yılUmarım senin yaşında senin gibi olmam.
Cevap sahibi+1 yılistesen de olamazsin zaten magara adami seni
Soran+1 yılEvet yani bu derece saçmalamak zor açıkçası olamam ki istemem de zaten. Mağara adamı olabilirim sonuçta sende etten kemikten bende benden farklı değilsin yani. Ha bu arada tecrübesiz olduğun konularda sorulara xp kasmak için cevap verme. Bu sitede insanlar birbirine yardım eder. Yani ben yardım ederim edilmekte isterim senden yardım göremedim kişiliğini bari yansıtma buraya. Hayırlı sabahlar.
Cevap sahibi+1 yılBak güzel kardesim benim xp kasmak gibi bir derdim olamaz ben sitede aktif değilim. Ayrıca ben ol diye sana yalvaran da yok. sana kendi düsüncemi söyledim. Gerçekler acıdır, acıtır. Senin de belli ki işine gelmedi. Tecrübesiz olduğum konular?😂😂😂 Oglum allah aşkına sen ne içtin ya? iyi kafa yapmış belli. Ben sana görüsümü soyleyerek yardım ettim. Senin işine gelmiyor sadece, yağlanmak istiyorsun, aferin haklisi denmesini bekliyorsun ama haklı değilsin, davranisin çok saçma ve ergence. Sanırım ergensin ve kabullenemiyorsun nedense söylediklerimi algılayamıyorsun ya da. Büyü azcık.
Soran+1 yılErgenim veya değilim yaşım 24. Benim anlatmaya çalıştığım şeyle senin bana söylediğinin alakası yok. Bu arada şöyle adabınla konuşursan sevinirim annem değilsin benim yok ne içtin falan Allahıma şükür ağzıma sürmedim. Sana diyorum ki benim problemim orada kız arkadaşıma bakmaları etmeleri. Sen gelmişsin kaybetmekten korkuyorsun falan filan. Ben kız arkadaşımı senelerdir öyle görmemişim elin insanı görecek ben kıskanç birisiyim yanından geçer laf atar bir şey yapar. Senin için ergenlik olan şey benim için sevgi kıskançlık. Bu yüzden bana ergen diyorsan kusura bakma da sende bayağı geniş bir insansın. Ben bu kadar geniş değilim herkes senin gibi düşünmek zorunda da değil ! Sen o şekilde sevip o şekilde düşünebilirsin demek ki düşünce tarzımız uymuyor uzatmanın anlamı yok. Benim kız arkadaşıma güvenmeme onu kaybetme korkusu gibi bir derdim yok. Benim derdim ona bakmaları rahatsız etmeleri kıskanç biriyim ben! Sorumda buydu ailesinin yanında rahatsız ederler mi problem olur mu.
+1 yılne olcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNesi sorun olacak?
01 Yorumla
Soran+1 yılBakmaları falan
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri