Kızlar gider misiniz , gitmez misiniz?
Beyler davet eder misiniz , etmezmisiniz?
Kızlar gider misiniz , gitmez misiniz?
Beyler davet eder misiniz , etmezmisiniz?
Cevap
2Cevap
Ortam müsait olursa neden olmasın gadası
Yani denize gitmek için biraz daha samimi olmak lazım o yüzden ilkinde gitmem sanırım
Almadım, alsam sonrasında daha da mesafe koyarım zaten 😂 kimseyle laylaylom takılmak için konuşmam ve eğer birisi bana bu cıvık teklifle gelirse tepkim de fazla olur
Konu o da değil, ben ciddi bakan bir insanım ve benimle konuşan kişi de bu yönde olmalı yani ilk buluşma için deniz gibi fazla samimiyet içeren bir yere ben gitmem mesela, yavaş yavaş olaylar gelişsin fikirler pekişsin öyle bakarız. Çıplak görme konusuna gelirsek de ben bikini ve mayo giyen bir insan değilim zaten 😂
Aynen öyle
Rahibe gibi kendimi kiliseye kapatıp erkek yüzü de görmeyeceğim 😂 ciddi olana kadar bu derece yakın olmayı gerektiren yerlere gitmeyi doğru bulmuyorum sadece
Valla bu tavrın tam doğru da diyemiyorum , tam doğru değilde diyemiyorum. Herkesin kişisel ilişki anlayışı çok değişken.. buna aslında anlam aramakta saçma. sen in dünyan oyke başkasının böyle benim şöyle.. her insan başka bir dünya gerçekten.. baktığında sebepleri korku da olabilir endisede ahlaksizlik ta , ne alaka yani de
Gitmem tabi ki ilk kez bulusuyoruz sonucta denize gitmek icin daha samimiyet gerek yeni tanıdığım biriyle de gitmem sacma da yani konusup tabımaya calısılır ilkte
Yüzmeye plaja yani bence hiçbir kız kabul etmez. Kabul eden kafadan çatlaktır
Aklı başında insanın yapacağı iş değil yani
Etmem
Samimi ve güven oluşmadan doğru bir teklif olduğunu düşünmüyorum şahsen kaldı ki bunu hiçbir hatun kabul etmez bence
Normal hatun olduğu söylenemez bence kabul edenler
Gitmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence gayet güzel bir fikir! 🏖 Denizin olduğu bir yerde buluşmak hem sakin, hem de doğal bir ortam sağlar. Hatta hoş bir manzarada sohbet etmek daha samimi hissettirir. Ama tabi olay biraz detaylarda; örneğin mevsim ne, hava nasıl, buluşma saati vs. Eğer böyle ince düşünülmüş bir planla gelinir, ortam güzel hazırlanırsa neden olmasın? Kızlar genelde düşündüğünüzden küçük şeylerle bile etkilenebiliyor. Kısacası, doğru bir tarzda teklif edersen kesinlikle işe yarar! 😎