+1 yılYa şöyle bişey var.
Sevgilim olduğu zamanlarda ben de bakıyordum yakışıklı erkeklere. Gözüm takılıyordu. Onu aldatmak istediğimden ya da o erkekleri arzuladığımdan mı? Yoo..
Gözüme bir hoş geliyor, bakıyorum.
Erkeğin fıtratı filan değil bu kadınlar da bakaaaaar erkekler de, şimdi hiç kıvırmasın kadınlarda bal gibi bakıyorlar.
Zaten seviyorsa sadece bakar ama YÜZ VERMEZ işte olay burda tamda.
Gerçekçi ol. Sen de bak tutma kendini bişey olmaz. Yeter ki öküz gibi bakılmasın o saygısızlık oluyor cidden..
sadakatsizin ş. Ref yoksununun biriyse zaten geçmiş olsun aldatmaması tuhaf olur orda..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani sen orada olsan çevrene şöyle bir bakmıyor musun kim nasıl görünüyor nasıl giyinmiş diye.. Bunu her insan yapıyor gözün otomatik faaliyeti çevreyi tarıyor.. Ama bakmak var bakmak var.. Kadınların içine düşecek şekilde bakıyor ise zaten sevgilini değiştirmen gerekir.. Normal bakışlar ise herkes gibi zaten sorun yok.. Orada herkes neredeyse çıplak olduğu için göz alışıyor normal geliyor artık merak etme.. Bakmıyor insan bir süre sonra..
04 Yorumla
Soran+1 yılO bakmaz zaten bakamaz yani ona bakılır yanına falan giderler denizde boğarım ben de onları
- +1 yıl
Sevgilin seni seven biri ise onları elinin tersiyle itmesi gerekir.. Buna şüphen olduğuna göre onu hala tanıyor değilsin demektir
Soran+1 yılHayır ona çok güveniyorum gitme dersem gitmez sadece baskılamak istemiyorum vr kadınlar çok. kötü
- +1 yıl
Ona güveniyor isen mesele yok.. Sonuçta tutup tecavüz edecek değiller.. Mesele sevgilnide biter
Tekrar 17-19 yaşında olmak için nelerimi vermezdim ya. Kızın derdine bak sevgilisi denize gidiyor aldatır mı beni? Bu kadar güvenmiyorsun madem ayrıl neden bekliyorsun. Yatakta mı çok iyi ya da ne bileyim o varken arkadaşların mı çıldırıyor. Işte sevgilin şöyle taş böyle taş diye. Ne yani amaç ne?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayatta senin gibi olmak için nelerimi vermezdim. Üniversite bitti 2 ders kaldı ilk dönem 1 ikinci dönem 1 ve aynı hocanın. Babam geçen sene vefat etti. Kesin işe girmek zorundayım. Hiç bir yer almıyor gibi bir şey. 1700 maaş verecek ahiret sorusu gibi mülakat yapıyor 3 4 bin verse neyse. Küfretmek istiyorsun yok. Onun o verdiği maaşa mahkumsun sonra yok kabul etmiyor. Sanki yaptıracağı işi ben yapamam. Hayat 1-0 öne geçince durmuyor şerefsiz 2 yi 3ü atıyor. Sonuç san Marino olmasında.
+1 yılSen nasılsan senin iliskin olan kiside senle ayni olur yani kendine ne kadar guveniyorsan ona da o kadar guven guvenmiyorum disaridakilere diyorsan sende benim gibi paranoyaksin kafandaki pis dusunceleri atmak icin oyalanacak bisey bul
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılSokağa da çıkmasın? Abartmayin alt tarafı denize gidicek
421 Yorumla- +1 yıl
Yav sokakta da var başka kızlar
Soran+1 yılAfedersin ama plajda ki kızla sokaktaki kız aynı değil plajda kızın en seksi olduğu zaman çocuk yavru ceylan kızlar timsahh
- +1 yıl
Instagramda da bir sürü kadın seksi fotoğraf atıyor bikinili filan? Bence abartma gitsin yuzsun cocuk darlama
Soran+1 yılFotoğrafla canlısı bir olmaz ki ayrıca çok baskı kurduğumu fark ettim Instagram kullanamaz da
- +1 yıl
Bu kafaya takılacak bir şey değil birbirinizi yipratmayin ilerde bu günleri bile ozlersiniz :)
Soran+1 yılBen herşeyi çok takıyorum ya
- +1 yıl
Aynı hataları ben de yaptım inan bana o insan hayatından gidince bu günleri bilee özler oluyorsun
Soran+1 yılAramız çok iyi kıskansam da sever o beni gitme desem gitmez o derece ama ikilemdeyim üzmek istemiyorum onu bahaneyle mani olsam diyordum
- +1 yıl
Kuzucum bence hiç yapma bugün engellesen bir gün gidecektir. Gitsin bir iki saat dursun bişi olmaz birbirinizi gerçekten seviyorsaniz
Soran+1 yılTamam salıyorum ceylanı doğaya umarım vahşi avcılar saldırmaz teşekkürler dansçı bu arada
- +1 yıl
Rica ederim iki saatten kimse bir şey kaybetmez
Soran+1 yılŞöyle bir ayağını suya soksa da yeterdi aslında iki saat ne ya çok değil mi
- +1 yıl
Yav kızın içine kurt dusurmeyin 😂
Soran+1 yılErkekleri okumuyorum zaten adamlar p*rno film çekiyor resmen
+1 yılYa seni seviyorsa diğer kezolara bakmaz ama sevmiyorsa elbet bakar kesisir ha kezolar keser mi keser..
12 Yorumla- +1 yıl
Yerinde olsam onu takip ederim gözlemlerim kalite kontrol bağbında ;)
Soran+1 yılYok minik kedim gitti geldi ablası kimseye bakmamış aferin yavru kedime takibe gerek yok güveniyorum ben ona benden başkasına bakmaz yoksa yavru kedi kısırlaştırılmış sokak kedisi olur bilir yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Illaki kizlara gozu kayar evli olsa bile guzel bir kiza istemeden bakar yani bu elde olan bir durum degil ama seni seviyorsa bakmasinda bence bir sacmalaik yok yani o bakti diye karsidaki kizda ona bakacak degil ya kasli masli ama bir sey olmaz merak etme
00 Yorumla
+1 yıl
Seni seviyorsa bakmaz kimseye, he bakar sadece öylesine bakar ama tabiki senden ayrilip dün tanıştığı kızla çıkacak değil...
Ayrıca bakacak erkek senin yanındayken bile flört edebilir başka kızlarla onu en iyi sen tanırsın.. güvenmen gerekir02 Yorumla
Soran+1 yılBakmasın niye bakıyor ya
- +1 yıl
Sana birşey diyeyim; bu kafayla gidersen iyi olmaz. Bakmasin niye bakiyor diyosun sen böyle değince bakmayacak değil erkek bu fıtratında var bakar illa yüzleşin ve güvenmeyi öğrenin ona bakar geçer sen ona güvenirsen hayatı olursun
+1 yılNiye kaysın ki? 😀 ne zaman sahile gitsem, o yağlı selulitli çilli sarkmış vücutları gorunce kadin milletinden soğuyorum.. sanki sahilde olan kadinlar kizlar taş gibi mankenler de gözü kayacak cocugun
10 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün bakacaksa normal zaman da da bakar bunu engelleyemezsin ona güvenmen lazım ilişki güven ister bu kaygilara düşersen ne mutlu olursun ne mutlu edersin.
09 Yorumla
Soran+1 yılYa ona güveniyorum ama orada ki kızların çoğu mayolu bikinili olacak çocuğu kapmasınlar
- +1 yıl
Böylelikle seni sevip sevmediğini anlarsın seven adam gitmez başkasına ayrıca oraya kız tavlamak için gitmiyor o öyle olsa bunu sana demezdi gizli gizli giderdi.
Soran+1 yılBiraz rahatladı içim ama yine de ne biliyim
- +1 yıl
Sıkma canını bak böyle huzursuz olursan onu da üzersin sen sevdiğinden eminsen onun ona güveneceksin ben de kaç defa hata yaptım gerçek bir ilişkim bitti gerçek diyorum çünkü beni dünya da onun kadar seven olmadi.
Soran+1 yılUmarım seni de seven çıkar ama ben çok takıntılıyım
- +1 yıl
Ben de öyleydim ama bak bu bana sevdiğim adamı kaybettirdi sende aynı hataya düşme lütfen
Soran+1 yılKıskanılmayı kim sevmez ki
- +1 yıl
Oda severdi ama ben abarrtim
Soran+1 yılBen de çok abartıyorum çocuk masum ya şu an uyuyordur kim bilir belki rüyasında el ele dolaşıyoruzdur çok tatlı bu çocuk ya sen de abartma benim gibi yapma ben garip birisiyim abartırım umarım ayrılmaz
+1 yılkayar, türk erkeğının yüzde 90 avaza, yüzde 5 gay yüzde 2 aseksıyel, yüzde 2 karektersız, son yüzdelikde bize denk gelmez
03 Yorumla
Soran+1 yılBu abaza falan değil çok tatlı beni seven bir kedi gibi
- +1 yıl
orası belli olmaz
Soran+1 yılBelli olmazsa tatlı bir kedi olur kısırlaştırılmış sokak kedisi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKayarda bakmak var bakmak var. Öküz gibi bakmadığı sürece sıkıntı yok, seninde gözün kayabilir insanız nihayetinde.
20 Yorumla Ya dar etmeyin dünyayı boşveriiin plajda başkasına gözü kayacaksa gitsin defolsun zaten hayatında öyle basiretsiz bir adama gerek yok
20 YorumlaBırakın bu kıskançlıkları allah aşkına gitsin ne olcak kaymaz kimseye
16 Yorumla
Soran+1 yılOna kayarlar çok tatlı çocuk
Soran+1 yılBana baksın bana kaysın sadece sana niye kayıyor ya
- +1 yıl
Kesinlikle eig :D 😂 sana da kayar bana da ona da :D
- +1 yıl
Sesli güldüm ya 😂😂😂 gerçekten eig 👍👍👍
burda güven olayı devreye girer. Serbest bırak anla bakalım kalitesini
20 Yorumlabence kayar ya, ben de erkek arkadaşlarımla giderim tatile onlardan biliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılE oha
Soran+1 yılBenim kedim kimseye yüz veremez
+1 yılya ne saöma düşünce bu sen yanındayken de gözü dışarda olan bakar karıya kıza illa plaj şart değil yanii
00 Yorumla
+1 yılVazgeçirmeye çalışma sıkma adamı. Bakacağı varsa başka yerde de bakar
02 Yorumla
Soran+1 yılO bakmaz ona bakarlar bundan korkuyorum
- +1 yıl
Güveniyorsan takma takılma böyle şeylere
Ee yani tabikide bakar hem sen niye gitmiyorsun gölgede oturursun?
01 Yorumla
Soran+1 yılKabarıyorum gölge bile çok sıcak oluyor
Bakacak olan insan sadece denizde bakmaz her türlü bakar dışarıda da en az denizdeki kadar açık kızlar var..
09 Yorumla
Soran+1 yılYa ama orada çok fazla
Soran+1 yılSen benden betersin bence güçlerimizi birleştirip çocuğu dövelim gidemesin vurmaz bize ama sevindim benden daha kıskanç birisinin olmasına
Soran+1 yılKızlar çıkartmayın evden dizinizin dibinde dursun dışarısı vahşi doğa ham yaparlar
Soran+1 yılÇıkmıştır o şeytanlar ben koruyorum kedimi daha çok küçük o kendini koruyamaz kucağıma alırım çıkartmam evden
+1 yılAdam gibi adamsa kimseyle işi olmaz ilgisini çekmez. Önemli olan yanında yokken görmemesi degil yanındayken bakmaması
00 YorumlaBende yakışıklı erkek görünce bakıyorum gözüm kayıyo erkekleri anlamak lazım :D o kkrksun ben değil
10 Yorumla
+1 yılAkşam saatlerinde beraber gidin, olmadı bırak gitsin ne olacak... Biraz sevgiline güven bence
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ceylan gibi çocuğu timsah dolu denize mi bırakayım
- +1 yıl
Çocuk izin vermedikçe üstüne atlayacak halleri yok
Soran+1 yılAtlarlar yaparlar kadın bunlar ben bile korkarım cinsimdem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakar ama senin yerin ayrıdır seviyorsa eğer sadece bakar karakterine bağlı yani çünkü bazı erkekler gercekten dürüst ve karekterli olabiliyor yani senin üstüne gül koklamaz misali
02 Yorumla- +1 yıl
Ben boyleyım demeyle öyle biri oldu anlamına gelmez ögrenilcek bişey değil deneyerek ögrenilebilir ya da ortamında izleyerek takip ederek doğal ortamında yani😁
O kızlara bakmasa, kızlar ona bakar. Her şekilde bir bakma olayı yaşanacak 😅
00 Yorumla
+1 yılÇok takma ya. Kayarsa orada değil başka bir yerde de başka bir kıza kayar. Relax ol
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyorsun işte sınarsın karakteri nasıl diye... Zaten basit biriyse basarsın tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılKorkma bu kadar ya bişey olmaz 1-2 saat yüzsün ben de gidicem şimdi denize
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. kaslıysa kızlarda sevgiline kayar kayışırlar ne güzel :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılEger seviyorsa bakmaz ha baksa dahi konuşmaz ilgilenmez.. Lakin sevmiyorsada herseyi yapar
00 Yorumla
+1 yılkayar tabiii erkek sonuçta kaymaz desek yalan söyleriz
00 Yorumlagiderde bakar da kızda yollu çıkarsa oğlanla kız deniz altında bile işi pişirirler
00 Yorumla
+1 yılkaymaması imkansız erkek sonuçta testosteron diye bişe var 😂
00 YorumlaKaymazmı be ne bikini giyen kızlar var vajinaları gozukcek nerdese 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Imkan varsa aksam 6 dan sonra git deniz daha guzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılkayar ama hayat bu adam denizedemi gitmesin sen de git sen de olanlara bak
030 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan başkasına bakamam o da benden başkasına bakamaz sen tehlikelisin mesela yavru kedime göğüslerini gösterme sakınn
- +1 yıl
gercek den göz ucuylada olsa bskmiyormusun kimseye
Soran+1 yılYürürken illa ki görüyorum ama o şekilde asla bakmam kedim üzülür sütten kesilir sonra :(
- +1 yıl
kedimi ahah
Soran+1 yılBen ona öyle diyorum yoksa büyük birşey ben çocuk gibiyim yanında ama benim için yavru kedi o
- +1 yıl
çocuk gibi derken o minyon sen uzunmusun
Soran+1 yılSpor yapıyor kalıplı boyu 1.80 Benim. boyum 1.60 ama o benim kedim patisini öperim
- +1 yıl
ayağınimi
- +1 yıl
beraber gidin denize o zman
Soran+1 yılBen gidemiyorum ki güneş kabartıyo beni ben de ona izin veriyorum kendi gidiyo iyi çocuk iyi sözümü dinler kırmamak için bugün git dedim ama birdaha gidemez evde oynarım ben onunla
- +1 yıl
antalyalimisiniz siz
- +1 yıl
denize gitmem kimse engelleyemez benim
Soran+1 yılYok İstanbul ama tatildeyiz senin gibilerden saklıyorum zaten korkar o göğüslerden bikinilerden
- +1 yıl
sen kapalimisin
- +1 yıl
ben de 160 boyundayim 45 kiloyum
Soran+1 yılYok ya ne kapalısı müslüman bile değilim benim de kilom 46
- +1 yıl
öyle bir konusdunki öyle sandim
Soran+1 yılYa şimdi ben kedimi bırakıpta erkeğe bakabilir miyim asla o da bakamaz bakmaz seviyoruz birbirimizi istediğim vücuda tipe sahip daha ne isteyebilirim o da illa görmek istiyorsa gelsin bende de var neden başkasına bakalım
- +1 yıl
yani sen dekolteli giymiyormusun hiç
Soran+1 yılGiymem için izin almam lazım verirse giyiyorum yoksa giyemem
- +1 yıl
izin mi oha
Soran+1 yılTabi ki izinle o da benden izin alır çok hoş ama
- +1 yıl
allah ayırmasın
Soran+1 yılO kadar şey yaşandı aramızda ayrılık olursa önündekiyle de ayrılır kedimin kuyruğu gider malesef ama teşekkürler <3
- +1 yıl
önündeki kim
Soran+1 yılKuyruğu işte
- +1 yıl
turk musunuz siz
Soran+1 yılBen türküm de o yarı türk
- +1 yıl
nasıl yarı ıtalyan mi
Soran+1 yılArnavut
Kayar kuzum aynı sıkıntı bende de var deliriyorum onu sahilde bensiz düşündükçe, ama erkek işte başka kadınların vücudu ilgisini çekicek eminim sevmekle alakası yok sevsede bakıcak ama öylesine
011 Yorumla
Soran+1 yılErkekler biraz şerefsiz sanırım
Soran+1 yılBakamaz gözlerini oyarım bakmaktan öteye giderse kısırlaştırırım onu bilir yapacağımı ama seviyorum işte :(
Soran+1 yılSeni niye aldattılar be
- +1 yıl
2 yıllık ilişkim var adam bana köpek gibi aşık ailelerimiz tanışıyo biliyo gerçekten çok farklı seviyoduk her ilkim onunla, artık yalan olmadan devam etsin bu ilişki diye bana beni 25 günlükken genel eve giderek aldattığını söyledi başımdan vuruldum sanki çok pişmanmış sadece bir kere arkadaşlarına uyup olmuş bir kez olduğuna ve asla olmıycağına kurana el bastı ağladı ama affedemem yıkıldım soğdum :(
Soran+1 yılKendi kafasına sıkmış bu ya
Soran+1 yılBenim sevgilim öyle birşey yapmış olsaydı şu an hayatına testissiz devam ederdi keserim çünkü sonra da ayrılırım ben varken genel evde ki 45 lik kadın öğkk midem bulandı
Soran+1 yılBni aldatacak bağlarım fantezi ayağına keserim onu çok kötü bir his bu üzüldüm sana bak
+1 yılher türlü kayar:)) vazgeçirmek mi bırak kaysın adam yani gitsin denize yüzsün tuzku su iyi gelir vücuda:)
00 YorumlaBakmak isterse bakar ve buna hiçbir şekilde müdehale edemezsin. Kendi kendine bu soruları sormaktansa gitmesine müsade edip ne yapıyor diye izlemeyi deneyebilirsin. sevgiler
10 Yorumla
+1 yılİlla ki kayar ama nasıl baktığına bağlı bakmaktan bakmaya fark var.
20 Yorumla
+1 yılGit Arabistan'da yaşa dicem de onlar bile aştı bunları.
00 Yorumlayandın kesin düşürür birini :D bu kadar paranoyak olma.
00 Yorumla
+1 yılHer gün başka bir aşk yaşar sende kasabı izleyen kedi gibi uzaktan izlersin 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Plajda daha rahat tanışılıyor diycem ama içine kurt düşürmek olur sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılHacı abla sen niye yanında tutmadın o zaman bu kadar kuşkulu isen😁
05 Yorumla
Soran+1 yılBiblo değil mi bu çocuk ayakları var yürüyor yoksa yanımdan ayırır mıyım çantama atar dolaştırırım onu ama olmuyor işte
- +1 yıl
Gs-fb maçı varmış evde toplanmışlar bunlar içinde birisinin kız arkadaşı varmış bende çocuğu yanıma çağırdım maç izletmedim bugün maç izlerler yarın romantik flim izlerler sende sahip çıkmazsan sana ne yanında olmazsan sana ne diyeyim o zaman...
Soran+1 yılBenimki maç izlemiyor ya iyi yapmışsın ama şimdi çocuk heves etmiş yüzmek istiyor ben de onu üzmek istemiyorum
- +1 yıl
Git sende onunla yüz yüzme bilmiyorsan biraz su yutarsın ve o sana suni tenefüs yapar ve aşk kuvvetlinir😉
Soran+1 yılGüneşe hassas olmasam giderdim evde su yutarım öyle gönderirim bakmaz kimseye ;)
+1 yılSevgiline bakan daha çok olacaktır sevgilin o özgüven patlaması ile kimseye yüz vermez. Rahat olabilirsin
023 Yorumla
Soran+1 yılZaten o yüz vermez ama doğada benim. minik kuşumu ham yaparlar
- +1 yıl
En fazla gozleriyle yerler başka bir b. ok yok zaten
Soran+1 yılO gözleri nasıl çıkartabilirim
- +1 yıl
Çıkartabilsek keşke mümkün değil 😠
Soran+1 yılDenize gitmesin o zaman gelsin küvette yüzelim deniz nr ya adi kızlar çocuğu kapacak benim tatlı kedim ya
- +1 yıl
Gönderme gitmesini istemediğini söyle kıskanıyorum seni de durustce
- +1 yıl
Bu arada bu söylediklerin yuzunden çocuğu küçük bir kedi yavrusu olarak hayal ediyorum😂😂
Soran+1 yılYa gitme dersem adım bile atmaz öyle sever beni ama üzülmesini istemiyorum yüzmek istiyor tasma mı alsam 2 kmlik çekerim onu biri yaklaşırsa
- +1 yıl
😂😂 trolmu cekiyosun sen bize ya
Soran+1 yılÖyle ya çok tatlı çocuksu bana karşı başkasına karşı ciddi ama bana minik böcek gibi yürüyor öperim onu
Soran+1 yılTaktik yapmaya çalışıyorum ama olmuyor neyse gitsin uzattım ben
- +1 yıl
Korktum sanirim🤔
- +1 yıl
Bence gönderme bocegini ama sen bilirsin
Soran+1 yılÇocuğun haberi bile yok bu konuşmalardan sevgilim duy beni krize girdim ben
Soran+1 yılYa ezerler onu bikinili kızlar var üstüne basarlar kaçamaz ki benim antenli böceğim
- +1 yıl
Uçsun o zaman senin böcük😁
Soran+1 yılUğur böceğim o uçmaz konar üstüme kalır orada
- +1 yıl
Yaşı kaç
Soran+1 yılSöylemem ki senden bile kıskanırım ama 19 olabilir belki yani kesinlikle 19 değil
- +1 yıl
Kızım evli kızdan bile kıskanıyosun ama yuzmeye gonderiyosun deli ya🤣🤣
Soran+1 yılAaa evli misin sen 20 yaşında hemde mutluluklar sana artık sen güvenli listemdesin kıskanmıyorum :)
- +1 yıl
Nickimden belli oluyor saniyordum :D
Soran+1 yılÖylesinedir demiştim :)
+1 yılTabiki kayar biz 2 yıllık sevgilimle bu tatil yüzünden ayrıldık her saat görüntülü ararsan belki biraz engelleyebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle 2 kmlik tasma yok mu ya takalım kızlar yaklaşınca çekerim
- +1 yıl
Keşke keşke😂
Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Akışına bırak dönerse senin dönmezse zaten hiç senin olmamıştır :D
00 Yorumla
+1 yılSende git yanında sen plajın çafesinde otur o da her denize girip çıktığında yanına gelsin
00 Yorumla
+1 yılsen günese hasas degilsin yalniz kapalisin türbanlisin mayo bikini giyemedigin icin gitmiyorsun
016 Yorumla- +1 yıl
Kapalı olsa bundan sanane? Nereden biliyorsun güneşe karsı bir hassasiyetinin olmadığını?
Soran+1 yılMüslüman bile değilim?
- +1 yıl
hmm o zaman özür dilerim necisin merak ettim
- +1 yıl
sana dedim
- +1 yıl
seni bekliyorum
Soran+1 yılOkey bekle
- +1 yıl
sana dedim necisin müslüman degilsen
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
bende degilim onun icin sordum
Soran+1 yılE banane değilsen
- +1 yıl
necisin ama merak ettim
Soran+1 yılBeyciyim sevgilime tapıyorum okey
- +1 yıl
cahilsin sen demekki müslümansin kapalisin carcaflisin kiskancsin gidemiyorsun diye
Soran+1 yıl? :d. Boş yapma git kapalı annenle bu şekilde konuş ikna et bana boş yapma
- +1 yıl
kapali diye bizde yok dedigim gibi müslüman degiliz
- +1 yıl
kendine geldin mi
Bende kaslıyı. Sporcuym bakmıpn herkes açık sonıçta
10 YorumlaGozumu kayar kendimi kayar bilemem sana askla bagliysa en guzel kizda olsa bakmaz
00 YorumlaIlaki çıplak kızlar çok biliyorsun ister istemez kayar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gerçekten paranoyak ve ruh hastasısın. Senin gibi tipleri katledip üstüne kireç dökmek lazım.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa bir kendi sorduğun sorulara bak yok bilmemne patlatma bedelli askerlik gelmiş boş yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılski bile kayar
o kadar kızın içinde
seni kim tkar :D20 Yorumla
+1 yılGüvenmiyorsan ayrıl ya da güzel bir çift bulup swinger yapın.
00 Yorumlaİster istemez kayar ama mesela benim sevdiğim varsa ondan başkasına bakmam açıkcası
00 YorumlaTabiki sen yoksan kayar tabi hatta varsa kayalık bir yer tenhaya bile çekerler kızlar
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin kaymazsa kizlarin kayar
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten o yellozlara güvenmiyorum
- +1 yıl
Dizini kir otur bekle seni birazcik sevseydi gitmezdi o da
Soran+1 yılYa çocuğun haberi bile yok benim krize girdiğimden ona tamam canım dedim izin verdim gitme dersem asla gitmez ama heves etmiş üzülmesin
+1 yılHer adam erkektir ama her erkek adam değildir
24 Yorumla- +1 yıl
Oooo 👏👏👏👏
- +1 yıl
Anlamadıysan şöyle diyim adam bakmaz ama erkek bakar asıl sıkıntı erkekle adamı ayırt edebilmekte
- +1 yıl
Anladığım için alkışlamış olabilir miyim acaba?
- +1 yıl
Bakış açısı hanımefendi benim anlatmak istediğimi değil başka bişey anlamış olabilirsiniz kendi açınızdan baktınız bende sizin açınızı biraz değiştirip kendi açımdan göstermiş oldum az önce 2 farklı görüş olma ihtimali çok yüksekken şimdi 1 görüş olma ihtimali %100
+1 yılAy çok güldüm kız minik kedin gelmiş mi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılGeldi ablası oturuyor kucağımda
+1 yılBu kadar az güvenirken nasıl "sevgili"n? :)
05 Yorumla
Soran+1 yılOna güveniyorum yavru kedim o benim ama diğer kızlar da kedileri sever
- +1 yıl
Sevebilir.
Fanusta yaşayacak değiliz.
Soran+1 yılO benim yavru kedim ve onun yeri benim kucağım tabiatı ise benim
- +1 yıl
Psikologa görünmen gerekiyor :)
Bu şekilde düşünen biri isterse dünya güzeli olsun dünyanın en itici varlığı olmaya adaydır.
Soran+1 yılOna göre güzel olmam yeter öperim onu
+1 yılSakın gönderme ben olsam asla göndermezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılGitti bile tatlım ya yazık oldu benim kedime
+1 yılTabiki kayar erkek milleti eli işte gözü oynasta
05 Yorumla
Soran+1 yılYok gözü bende oyarım yoksa
- +1 yıl
Aferim iyi egitmissin:)
Soran+1 yılEğitim şart tabi
- +1 yıl
Süsköpeğile sevgili olmak nasi bir duygu kizlar? eğitimi kolay mi o cins köpeklerin?
- +1 yıl
Doğru düzgün sevgilim olmadığını varsayarsak bilemem;)
- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat