Türkiye şartlarında çok zor bir ihtimal. Ama diyelim ki oldu bozmaz. Çünkü artık değer vermiyor olurum, bir şeyleri içimde çoktan bitirmişimdir ayrılmışsam. O saatten sonra isterse Angelina Jolie ile birlikte olsun totomda olmaz.
Ama diyelim ki 2 ay önce ayrıldınız sen ayrıldıktan 1 hafta sonra onu sevdiğini anlıyorsun ve o sevgili buluyor senden daha yakışıklı morelini bozmazmı?
Ya şimdi pek kafaya takan biri değilimdir. Benim için önemli olan anlaşmak güven karşımdaki kişi orta derece de güzellikte olsa bana yeter herşey güzellik veya yakışıklılık değil
Tamam farzedelim buldu ve ben hala onu seviyorum kızda benden guzel diyelim beni uzecek olan kizin benden guzel olmasi olmaz, onun birini bulmus olmasi olur kiz benden cirkin olsa da uzulurdum yani kendime guvenim var o yuzden tip beni uzemez diyim😂
Keşke bende öyle olabilsem benim inancım şu erkekler güzel kızlara değer verir içi çok kötü olmuyucak tabi ne kadar güzelse o kadar aşık olur o benim canımı sıkıyor işte
Evet oyle canim. Ama unutmaki o sekilde olanlarin mutluluguda fazla sürmüyor defalarca gördüm bunu. Takilma bu tür seylere kendine de guven emin ol şu hayatta cok fazla kizda senin güzelliğini kıskanıyordur.
İstesem bende ayırırım çocuğun ifşamı var ama buda bana eziklik gibi gelir sanki hala onu seviyormuşum da bu ifşayı veriyormuşum gibi sevgilisine atsam 2saniyede boşar😂😂
En İyi Cevaplar