Hoşlandığınız kişiyle anlaştınız bir buluşma ayarladınız. Bu ilk buluşmanız olacak, çok heyecanlı ve sevinçlisiniz. Ama bir de baktınız ki sizden habersiz yanında bir arkadaşıyla geldi, o da size katıldı. Tepkiniz ve düşünceniz ne olur?
Hoşlandığınız kişi ilk buluşmaya bir arkadaşıyla gelse tepkiniz ne olur?
bozulurum, belli etmemeye çalışırım. ama biletini keserim, şans vermem. geçmişte buna benzer bir şey oldu. biri benden hoşlanıyordu, ben nötr durumdaydım. notların açıklanacağı gün okulda buluşalım dedi. olur dedim, buluştuk. baktım yanında arkadaşları filan var, benle ilgilenmiyor pek. ben de umursamadım, arkadaşlarımla takıldım. sonra işte başbaşa konuşalım edelim dedi. gerek yok dedim. ısrar etti. oturduk 10 dakika, bana açıldı. hayır dedim net bir şekilde. özel hissettirmeyecek erkeği ne yapayım ben? yürüsün gitsin işim olmaz :))))
oldu öyle bir sey. biz sevgilimle yan yana oturuyorduk 2 kız ve 1 tanr de oğlan geldi cips istediler bizden sevgilim de verdi. sonra kızlar abla çok guzelsin hangisi senin sevgilin diye sordu sonra da hemen arkadaşını gösterdi şu daha yakışıklı bununlâ çık dedi. sevgilimin zoruna gitti falan. sonra da bir daha kimseyi getirmedi :D
bir şey düşünmem. Mantıklı olanı yapıyor. Her şey olabilir bu dönemde. İkicisinde de arkadaşıyla geldiyse ona da tamam. Ama üçüncüde de arkadaşı varsa " Sen arkadaşınla eğlenmeye mi geliyon yoksa benimle konuşmaya mı geliyon " derim. Ama ayrılmam. Bir şans daha veririm. Dördüncü buluşmada " Pardon rahatsız olduğunu bilmiyordum özür dilerim " gibi cümleler kurarsa affederim. İlişkide kaybedecek bir şeyim olmadığı için bol bol şans veririm. Kullanamaz ise yapcak bişi yok.
Şahsi fikrim güven sorunu mu var o getiriyor ise bende mi getireyim ilk tanışma ilk görüşme sorulacak sorular cevap verilecek Korku ile alakası yok çoğu sadece yanına yakışır mı ya da hava atma peşinde sadece arkadaşı kardeşi eşi dostu beğenmiyor diye görüşmeyi anında kesenler var Yanında biri ile gelmek savunma ya da koruma değil bence bariz alay etme geliyor bana illaki yaptiysada ikinciye musade etmem
Aslında erkeğin arkadaşıyla buluşmaya gelmesi çok saçma. Kızda tabi arkadaş getirecekse sorması lazım ilk önce. Çünkü neticede ilk buluşma kızın yanında biri olmalı. Tabi ilerleyen zamanlarda arkadaş getirilebilir saçma olmaz :))
Lisede ilk defa biriyle görüşecek olan kızlar bunu yapıyordu yıllar önce...20 yaşın üstünde bir insanın bunu yapması normal değil bence. 15 yy Avrupası gibi şaperonla görüşecek değilim.
Kız açısından bakarsak, getirebilir. Hani, güvenmemiştir belki bana. Yanında arkadaşı olsun, güvende hissetsin kendisini. Ama bir erkek getirmesin bir zahmet yani, korkmasın...
Bunu yaşamıştım geçmişte.. Sonra olayın kızın isteği doğrultusunda geliştiğini öğrenip rahatlamıştım... Sultanahmette tanıştığım bir Alman kızıydı ve yanındaki de ona asılan bir esnaf...
bulusmada bisey soylemem soguk davranirim tabi getirdigi kiz ark ise. aslinda erkek arkdas getirmeside dogru olmaz ama kiz daha kotu olur. sonra popona tekmeyi koyarim
iyi bir şeydir..."bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyım" keşfi kolaylaşır... karakter analizinde çok iş görür... sapık mı samimimi herşeyi arkadaşıyla diologlarından çözersiniz...
Benim ilk buluşmamda kız arkadaşım, kız arkadaşıyla gelmişti. Haklı buldum. Ülkemizde ki kadına taciz haberlerini hepimiz görüyoruz. Hiç bir şey dememiştim. 2. buluşmaya yalnız gelmişti :)
Sen arkadaşınla takıl biz başka bir zaman buluşuruz der çeker giderim. İlk izlenim derler ya beğendiğim kız bir anda gözümde küçülür yahu bu ne saygısızlık derim ilk buluşmaya arkadaşmı getirilir.
belkide çekindi tam oturmayan düşünceleri var arkadaşının insan analizine güveniyo ve buna benzer sebepler olabilir getirsin yani sıkıntı yok eğlenceli olur
en dogrusu aslinda yaninda birisiyle gelmesi ;) hoslaniyosun ama daha kim oldugunu karakterini bilmiyosun ;) o yuzden ilk bulusma arkadasla olmali ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
başıma geldi. masadan hemen kalkıp gitmedim oturdum biraz muhabbet ettim yanlarından ayrıldıktan sonra bir daha kızın yüzüne bakmadım. aslında sırf gıcıklık olsun diye yanında getirdiği kıza onun yanında asılacaktım ama yapmadım.
Eskiden kalma bir ata sözü geldi aklıma "körün istediği bir göz Allah verdi iki göz" yanında getirdiği de kendisi gibi güzelse gayet hoş karşılanacak bir süpriz
Kızlar genelde ilk buluşmaya yalnız gitmiyor. Ya hadi onu geçtim bazıları asıl kızı görmek için geliyor ve yanında getirdikleri kız daha güzel olunca ona bakıyorlar. Hiç sağlıklı değil 😀
Böyle birsey yaptığına onu pişman etmek için habire arkadasına yazar ve onu etkilemeye calısırdım. Sonrakibuluşmalarında aynı hatayı yapmaması için gzl bir ders olurdu.
Yani farketmez yine ama tek gelse en azından cesur bir kız olduğunu görürüm..2 kişi gelse cesareti olmadığını gösterir.. tabi bu duruma göre değişir ama biraz alınırım hoşuma gitmez
2 yıldır birlikteyiz ilk buluşmamıza arkadaşı ile geldi. Herkes kendine 100 de 100 güvenemeyebilir bu problem edilecek bişey değil. Ayrıca herşeyi berbat etmemek için birilerinin desteğini almak istemesi sana olan ilgiyi gösterir
Benim saf bir arkadaşım görüşmeye annesi ile gidiyor. Bizde sorduk oğlum manyak mısın . cevap kız ciddi olduğumu anlasın diye annemi götürüyorum diyor 38 yaşında bekar arkadaşımız 70 e kadar zor bulur herhalde.
Başıma gelmişti. O zamanlar internet cep telefonu yoktu. Kızlar ilk buluşmada kendilerine destek olsun kararında yardımcı olsun diye emin olmak için arkadaşını getirebilir. Sıkıntı yok. Sıkıntı yapanın amacı farklı olabilir
öyle olacagını bastan söylese bende bir arkadasımı getirirdim sorun etmezdım ama haber vermeden böyle bir sey yapmassa orda çaktırmam ortama muhabbete uyarım ama 2. buluşma diye birsey olmaz.
En İyi Cevaplar