İlk buluşmaya arkadaşıyla gelen flörte tepkiniz ne olur?

Ben kesinlikle normal bulmazdım. çünkü ilk buluşma özel olmalı arkadaşı ile geliyorsa zaten özel bir şey kalmazdı kendimi rahat hissetmem hiç bir şekilde.. zaten bana güvenmiyorsa da neden buluşuyor o kadar zaman geçirdiysek güvenmeliyiz birbirimize derdim.. bunun haricinde İlk buluşma, birbirini daha yakından tanımak için bir fırsattır. Arkadaşla gitmek, bu amacın önüne geçer. Arkadaş, buluşmanın akışını bozabilir, karşınızdaki kişinin size karşı hissetmelerini etkileyebilir ve buluşmayı daha az samimi hale getirebilir. Karşınızdaki kişi, sizinle gerçekten ilgilenmiyormuşsunuz gibi hissedebilir. Karşınızdaki kişi, sizin özgüvensiz olduğunuzu düşünebilir. Karşınızdaki kişi, sizin başka biriyle çıkmak istediğinizi düşünebilir. Buluşma, daha az samimi ve daha az eğlenceli olabilir. Tabii ki, bazı durumlarda ilk buluşmaya arkadaşla gitmek gerekli olabilir. Örneğin, çok gençseniz veya güvenlik konusunda endişeleriniz varsa, arkadaşınızla birlikte gitmek isteyebilirsiniz. Ancak, bu durumlarda bile, buluşmanın akışını bozacak şekilde davranmamaya özen gösterin. İlk buluşmaya arkadaşla gitmemek yerine, kendinizi daha rahat hissedeceğiniz ve karşınızdaki kişiyi daha iyi tanıyacağınız bir ortam seçmeye çalışın. Örneğin, bir kafede, parkta veya sinemada buluşabilirsiniz.
Merhabalar...
Bunu bir erkeğin yapması pek görülmez o yüzden bir kız yanında birini getirmek istedi diye düşünürsek
Makul karşılanması gerek telefondan konuşarak ya da yazışarak bir aşamaya gelebilirsin tamam ama kimse yüz yüze görüşmeden ben karşı tarafa çok güveniyorum diyemez heleki bir kız bunu zaten dememeli
Bunda erkeğin yanlış anlıyıcağı bir durum yok zaten 2 kişiyken konuşucaklar ayrı 3. Kişi varken ayrıdır
Kızlar genelde güvendiği arkadaşlarının tavsiyelerine de önem verdikleri için erkek üsturuplu ve anlayışlı davranarak bu durumu lehine bile çevirebilir kız zaten 3 lü konuşmada bir süre sonra arkadaşını bir bahane bulup gönderebilir tabii her şey buluşmadan hemen sonra kızların kendi aralarında yapıcakları durum değerlendirmesi ile netlik kazanır tamam mı devam mı o zaman karar verilir
Kuzeni ile gelen biri olmuştu normalde sorun değil ama patavatsızlık yapınca masadan kovabilirim. Nedenini anlamadığım neden yanında biriyle gelme isteğinin oluşması güvenmiyorsan buluşmayacaksın bu kadar net ortak dostlar arkadaşlar olabilir ama diğer türlü gereksiz buluyorum düşünsene yakın arkadaşınla beraber kız arkadaşınla buluşmaya gider misin? Biz erkekler yapmayız bunu genelde ama kadınlarda ki merak duygusu sanırım buna neden oluyor bende geleyim merak ettim diyen hemcinsine hayır diyemiyorlar herhalde :))
Ben güvenip arkadaşımla gitmiyorsam ona ne oluyormuş da arkadaşıyla geliyormuş.. 😅 Ozaman siz çayınızı kahvenizi için ben bir ara belki uğrarım derim.. 😅
Ama uğramaz. Gidiş o gidiş olur jsj
Aynen öyle.. Arkadaşı daha önemliyse demek ki..
Cevap
10Cevap
"Galiba ikiniz ile evliliğe doğru yürüyeceğim" derim 😄 ilk buluşma için en saçma hareket bence
Yanında birinin olduğunu görünce gitmem ki
Uzaktan mı takip edersin, birisinin olup olmadığını
Tabii buluşacağımız yere yaklaşınca bakarım uzaktan yalnız mı diye 😅
Bir de feyk atıyormuş jsjjs
Sonradan geliyormuş yandaşı jsh
O zamanda lavaboya gidiyorum der, kaçarım 😃
Hanginiz benim flörtüm diye sorarım..
çoluk çocukla buluşmuşum anasınıfı öğretmeni değilim çocuk eğlendirme istasyonu değilim diyerek kalkar giderim
Bi an o istasyonu aradım hshj
manyak mısın 😂
Meraksızın bahsettiği 'çocuk eğlendirme istasyonu' jsjj
https://youtu.be/2PIAjPZL6L8?si=4c4qVmkQzkF0YwhZ
ahahahhaha üşütük 😂😂 siyah saçlı deliren kadın ben 😂 çocukta amma eğlenmiş he bordo kazaklı olan
Siyahlı çocuk bı ara zikire kalkışıyor jsjj
Saçma bir durum, ikinci buluşmayı arkadaşıyla yaparım belki. Ondan elektrik alamazsam... Ne güzel ikisi bir arada 😂😂😂 bedava flört 😅
Pembeli flört etmek istedikten sonra 1500 aday bulur jsj
Buluşmaktan vazgeçtiğimi söylerim, böyle çoluk çocuk işiyle uğraşamam eğer güvenmiyorsa buluşmasın olsun bitsin.
Sana arkadaşınla iyi eğlenceler hadi güle güle
getireceği arkadaşıda güzelse neden olmasın. belki bir taşla iki kuş vururuz...
Olabilir belki heyacanlaniyor bizde tek gitmeyiz arkadaşlarla 3 kişi gideriz 😄
Birde kız arkadaşıyla gelmişse epey tilt olurum.
Flört olarak kalır artık jsjsjs
Yani üst lige çıkamaz hshsj
Artık başka flörtlerle yola devam ksksjs
Saygi duyarim bisey demem
Başbaşa daha romantik olurdu
Gelsin daha iyi ama pişman ederim
Temas etme diyedir elini tutma sarılma vs
İkisini başbaşa bırakmak lazım
Grup mu yapcaz hayırdır derim
Arkadaşına yazarım
Arkadaşına daha yakın davranırım madem öyle
Kızmam