1 aydır sevgiliyiz
Kalbini kırmak istemiyorum ama sürekli söylüyorum o bir türlü ayrılmıyor. Kalmam gerekk
Kalbini kırmak istemiyorum ama sürekli söylüyorum o bir türlü ayrılmıyor. Kalmam gerekk
kalbini kırmadan olgun bir şekilde ayrıl ama baktın olmuyor telefonun numarasını değiştir. ya da ne bilim sana ulaşamasın hiçbir sosyal medyadan. insanda biraz gurur olur erkek dediğin kadın istemiyorsa üstelemesine gerek yok
Simdi no değiştirme olayı olamaz çünkü ailem öğrenir. Ben simdi buna ayrılalım diyim yine. Sonra kabul etmezse engelliyim mı? ya başka yerden ulaşırsa uff ya
sen yazdıklarını sil cevap yazma engelle iki üç gün sürekli ya da 1hafta uğraşır sonunda bir kaç mesaj atar sonra bunu azaltır falan karşılık verme aramalarını meşgule at mesajlarına cevap verme vazgecer zamanla
ben yapana kadar canim cikti 1 sene pesimi birakmadi Allah yardimcin olsun
Ya deme öyle 😂😂korkuyorum bide bizim okuldan sakın öyle olmasın ufd
Ayrılmam lazım. Sen naptin
sevmiyorum diyince inanmiyordu surekli ayrildim baristim ayrildim baristim 1 sene surdu ama sonunda yoruldu anladi sevmedigimi birakdi
Ya aynı şekilde bak 😊😊 ama başka yolu yok mu engellesem nolur
ben engelledim her yerden bu sefer arkadaslarima soyluyodu yani elinde sonunda mecbur birakiyodu konusmaya
Onu yapcak buda arklerine söylerdi. Ee arklerine de engellersem. Okulda bulurlar beni konusmaya çalışır. Uff uff nerden girdim ben bu ise ya
Başka yol yok mu canım ya uffff
uzak dur umut vercek bisey yapma ama terslemede sonucda seviyo bunu hirs yapip sana zarar vermek isteyebilir duzgunce sevmedigini soyle konuslayi cok uzatirsa bir bahane bulup git tekrar cagirirsa soyleyecegimi soyledim lutfen israr etme seni kirmak istemiyorum kotu ayrilmak istemiyorum falan de her yerdende engelle
Yanı ben zaten Şu an ona askim demiyorum mesala uzak duruyorum. Farkında ama o üstüne basarak diyor. Ben uzak duruyim sonra engrlliyimmi
iliskiyi bitir konusmasina izin ver sonra engelle
Işte ilişkiyi bitirelim demeye korkuyorum. Simdi tehdit eder. Okulda adım çıkar ya da sevdiğim olursa karışır mı 😏😏
Korkum çok yani anliycagin
Cevap
3Cevap
bana ayarla onu senden sogur 😂
Hahaha 😂😂 senin olsun al gerçekten alll
Ya istemiyorum kurtarın beniii
ciddimisin kiz😂
yas kacti ve nereli
Maraş li 20
Alcan mı alcan mi😁😁😁😂😂
Hahaha 😀😀😆
alicam😂
tanistir bakalim bizi
belki begenirim
Nasıl tanışacaksınız ya😂nasıl tanistircazzz
bilmem 😂
facesi yok mu cocugun
madem sevmiyorsun neden sevgili oldun?
Ya işte o an ki ruh halim
Ilk beğendim ama sonradan olmaz yani soğudum. Ayrılalım diyorum bahaneler söylüyorum olmuyor napcam bennnn
önce aklın nerdeydi 1 yıl geçmiş. ayrılmak isteyen ayrılır kardeeş. silersin telefondan engellersin ordan burdan olur biter zorla güzellik olmaz yol yakınken ayrılmak iyi 1 yıl geçmiş 2 yıl olmadan ve dahada uzamadan yol ver.
Yok ya 1 ay yazıyor. 1 ay oldu
Işte kabul etmiyor ayrılalım diyorum anlamıyor sevmiyorum seni dedim anlamio
tamam işte 1 ay geçmil 2 ay olmadan ayrıl işte kabul etse ne olcak etmese ne olcak sen engeli koydukdan sonra ne yapabilcek..
Ya arkadaslari devreye gircek bu sefer . Sonra okulda sevdiğim olursa karışacaklar.
Çocuk cidden çok svwiyor napcam napcam yardım edin silemese demedim napcam benn
canımsın ya sen bu kafayla çokkafana vurur ekmeğini yerler senin mal.. arkadaşı devreye gircekmiş girsin ne olcak kafasızsın ya naparsan yap deli
Ama arkadaş çevresi çok baya kavga edioalr okulda vs
Bide tehdit eder adımı cikarirsa
Nolcakkk
nerde yaşıyosun
Istanbul😂 niye
mesaj atmaya exp puanım yetmedi burdan soruyorum :D
Anladim😂 sorun yok
bu arada bende İstanbul . ne tesadüf ama. bir milyonda 1 ihtimal =)
🤣🤣🤣🤣koca İstanbul
hemen bugün buluşuyo muyuz? böyle bişey yapmak istedi canım =)
Saçmalama kickboxcuyum döverim 😂😂 olmaz öyle... Sen okuyor musun
ben okudum bitti. artık çalışıyorum. paraları nereye saçabilirim =) buluşalımda saçalım işte o bar bu bar =)
Tobe tobeee ya saçmalama. Ne bari öyle yerlerde isim olmaz. Ne olarak calision. ben hukukcuyum
benimde barla işim olmuyo. yani olamıyo. gidiyom kapıdan almıyolar damsız girilmiyo i hiç biyere :D bir şirkette satış müdürüyüm
Him iyiymiş 😁olmasın zaten. O ne öyle basit insan gider
Starbucks a git
tamam olur starbaks :D iş hukuku bütünleme sınavına çalışabiliriz gel =)
bahane bul
Ya buluyorum ha bire. Kızıyorum uzuyorum ayrıl diyorum ayrilmiyorrr
Napcam ben 😂😂
hattini değiştir hadi ordan git de
Ama babam gil öğrenir. Öyle no degisememki
ozman hadi ordan çek dierek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar