Aklımin kalbimin tek sahibisin." daha az önce bunları dedi. -.-
Bu duyguyu yasattigin için çok saol
Bitanemmm". Ve bunu deyince yıkıldım -.-
bir ilişkiyi yürütmeye hazır değilim dengesizim ruh halim karmaşık ailevi problemlerim var ülkeyi terk edeceğim benden adam olmaz vs:D
Anlamadım?
Rica :-D
Al karşına konuş.. Belki sezmiştir ayrılmak istediğini ve bu yüzden böyle diyor olabilir..
Yok bisey sezmedi. eskisi gibi davranıyorum ztn. ama iste her gün böyle diyo ztn. çok bağlı.
Bu bağı ne kadar erken koparırsan ikinizinden yararına olur.. Rol yaparak olmaz. Al karşına ciddi ciddi konuş..
sen onu sevmiyosan ona bişey veremezsin ki, üzülür zaten hisseder bir yerde. bence uygun bir dille anlat ona, devam edemeceğinizi.
Seviyorum
Onu oyalamaya hakkinin olmadigini soyle ve kisa kes bitir.
Cevap
21Cevap
ailemin evlenmesini istemediği, karşılıklı olarak ailelerin kanlı bıçaklı olduğu bir konuda bu hocaya danıştım. Ali hoca (sitesi medyumali. com olan hoca) ikna çalışması yapabileceğini söyledi. Öncesinde tabi bakım yaptı, olup olmayacağına bakalım, ona göre karar verelim dedi.
Olacağını söyledi, işlemi yaptı. İşlem bittikten 15 gün sonra aileler kendileri gelip artık adını koyalım, haksızlık ediyoruz dediler. Şimdi iki taraf birbiriyle dost ve sanki o lafları başkası etmiş gibi davranıyorlar. Hepsi geçmişi unuttu ve herkes çok mutlu. Böyle de devam eder inşallah.
Ben yaptırdığım çalışmadan çok memnun kaldım. Bir başka konuda daha yakın zamanda hocayla görüşeceğim.
Niye istiyorsun ayrılmak? Seni çok sevdi diye mi? E orda burada ağlıyorsunuz adam gibi seven yok diye smdi niye ayrlmak ıstıyorsn ılla sıken birimi olması lazımdı ondan ayrılmaman ıcın?
Helal olsun kardeşim adam gibi sevilirler ayrılmak isterler bunların ne istediği. belli
Ztn birlikte oluyoruz neyin kafası?
Yok, onunla alakası yok. sıkıldım. bitmesi gerek. daha yürümez -,-
direk "seni artık sevmiyorum" de. açık ol ki umudunu sürdürmesin unutsun
Mantıklı
Ama sen yoksan yaşamanın anlamı yok demisti bikeresinde
ayrılmakta kararlıysan her türlü üzeceksin. umudunu kaybederse daha çabuk iyileşir. ara verelim demekle bahane bulmakla daha çok süründürürsün
iyi bir şekilde yıkıldın ve bir daha iflah olmazsın :D
? ((
Niye ayriliyon adami uzuyon yazık degilmi insafsız insan
Çok gaz vermiş. Aradaki mesafeyi açmana yardımcı olmuş. Yapacak bir şey yok. Ayrılacaksan ayrıl.
Aradaki mesafeyi acmana yardımcı olmuş derken?
Şimdi suçlu benmiyim? Ne egosu -.-
Millet sevgili bulmak için can atar, sen ayrılmak için. Nankörsün :D
Of of yapma ya sevgilinin yerine üzüldüm sevmiyor musun hiç
Seviyorum
Neden ayrılmak istiyorsun o halde
Bitmesi gerek işte.
Saçma sapan şeyler
Niye ayrılcan yanlış anlama meraktan sadece :D
başkasını buldun galiba
üzmeden ayrılmak diye bir şey yok git direkt söyle
Liseli aşkları işte :D
38 yaşında o ne liselisi -.-