Senin için belki de son kez olan bir buluşma teklifi et. İçindekileri net ve kararlı bir şekilde söyle eğer seni gerçekten seviyorsa kaybetmemek için sonuna kadar mücadele edecektir ama istemiyorsa zaten az çok tavır tutumundan anlarsın. Hakkında hayırlısı olsun. Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.
Auralarızmızdaki yansımalar birbirine uymuyor, biomanyetik dalgalarızın polaritesi uyuşmuyor. Aramızdaki statü farkından dolayı kominist sisteme kadar ara vermek niyetindeyim. Sana cok alıştım. sevgimiz alışkanlıktan farklı bir şey degil artık. aslında biz çok farklı insanlarız. şu anda bunu anlayamıyor hayatımda başka biri olduğunu sanıyor olabilirsin ama ileride bana teşekkür edeceksin.
Onunla görüşmeye gittiğinde sebeplerini yani neden ayrılmak istediğini ve böyle düşünmene sebep olan şeyleri kibar bir dille anlatarak. Bir yandan onun fikirlerini alarak ve onu anlamaya çalışarak onun seni anlayacağı en basit dille kendini ifade ederek en sağlıklı konuşma gerçekleşmiş olur.
Yüz yüze dicem de artık ayrılmak istiyorum diyince çekip vuranlar var Allah korusun ama yeterince tanıyorsan yine yüz yüze duygularını direkt söyleyip iyi niyetini bozmadan, kırmadan o da nasıl olacaksa öyle bir durum işte
o zaman başta aklın neredeydi o zamanlar tanımıyodum bahanesi ile gelmeyin lütfen işte yeni nesil çok akıllı peki onun duyguları ne olacak egoist hanım? kesin hayatında başka biri var ondan ayrılıyorsun
Birisinden ayrılmak için illa aldatma mı gerekiyor hareketlerini sevemiyorum demiş haz etmiyor demek ki. Bilmediğiniz şeylere atlamak için yer kolluyonuz
@SevgisizYetiştirilen kardeşş senin anlamadığın nokta şu bu insan sarrafı olmayla alakalı bir durum getir karşıma birini çok değil iki gün ver karşıma alığ iki soru sorayım sana ne mal olduğunu çıkartırım o zamöan ya ilişkiye hiç başlamayacaksın ya da insan sarrafı olduğunda tanıyacaksın öyle türlü bahanelerle yok ayrılmak istiyorum yok bilmem ne savunduğu fikirler ve vucut dili zaten o insanın ne makl olduğunu ortaya koyar bu iki kere iki dört
Ya millet 20 yıllık kocası hakkında yeni yeni şeyler öğreniyor kimse kimseyi net bir şekilde tanımaz belkide sevgilisi ilk başta kızın istediği bir erkek rolünde girdi hayatına iimdi gercek yüzünü göstermeye başladı hemen bilip bilmeden konumayın ya 2-3 doru demişsin allah askına hemen direk doğrularımı söyleyecek snn istediğin cevabı vermediğini nerden bilicen
@İlknury4141 diyorum ya insan sarrafı olmayla alakalı bişey bu yukarıda anlattım genelde herkes bunu der işte evlenmeden önce böyle değildi ama işte yok evlendikten sonra değişti diyorum ya o kişinin rol yaptığını ben anında anlarım ki kaç kişi girdi hayatıma gerek aşk gerek arkadaş bir günde adamların ne mal olduğunu anladım ve yol verdim o yol verdiklerimin hepsi batağa saplandı evet tek kaldım ama en azından batağın içinde değilim dediğim gibi bu sizin sosyalliğpinizla alakalı bir durum ben eskiden beri hizmet sektöründe çalışan biriyim hala daha da çalışıyorum şu an otelde yim ve eskiden beri insanların içinde büyüdüm adamın bi el kol hareketinden giyiniş tarzından konuşmasından fikirlerinden az çok ne olduğu belli oluyor bu dediğim gibi sizinle alakalı bir durum iyi akşamlar
Snn karsına öyleleri denk gelmiştir beceriksiz röl yapmayı beceremeyen kişiler ama bu arkadasa öyle demk gelmemiş demekki snn karsındakıler mi çıkıcak illa başkasının karşısıma hem herkes insan sarrafı olmak zorundamı? Herkes iki günğ birini tanıyacak yetenekte olmayabiliyor
Başta aklın neredeydi ne demek ya? Birlikte olur sevmediği, itici bulduğu davranışlar olur ayrılır. Başta o kadar tanımlayıp zaman geçirdikçe daha iyi tanıdığı için sevmediği davranışların meydana gelmesi gayet normal. Şiddet gören kadınlar ilk başta karşısındakinin şiddet uygulayacağını biliyor mu? Tanıdıkça ne bok olduğunu anlıyorsun. Bunun egoistlikle uzaktan yakından alakası yok. Bu nasıl saçma bir düşünce şekli. Sen şizofrensin sanırım. Birinden ayrılması için illa hayatında başka biri mi olması mı gerekiyor?
Şu an benimde yorum yapasim geldi cünkü cok sacma bir yorum olmus gercekten.. cocukluktan beri tanidigimi sandigim biri vardi görsen okadar iyi bir oyuncuki herkesi o iyi görünümüyle kandirmis ailesi bile tanimiyor ben gercek yüzünü gördüm.. yani kimin ne cikacagini asla bilemezsin cünkü bazi insanlar cok iyi rol yapar. Bunu yasayip görmeden yorum yapanlara sinir oluyorum cidden bilmeden bos bos konusuyosunuz.
Iste tipik ortaadogu toplumu yorumları tamam başta ne güzel yazmisiniz eyv tamam yazdığım yanlış olabilir sonradaki kurduğunuz cümleler ne peki illa bi laf sokacaksiniz dimi laf sokmak adamlık çünkü
iyi ki yanlış bisey dedik siz ortadogu toplumlari kaosa linç e ne kadar meraklısınız yazıklar olsun utanmadan adam dövmeye gidenler gibi bulsanız beni tekme tokat dalacaksiniz yazık tek kelimeyle insan gibi konuşmak nedir bilmezmisiniz ortadogu milleti !!
@neyazimsmdi tamam da yani ben ilk başta öyle anladım ama orada ses kaydı attim neyi anlatmak istediğimi ama millet resmen kavgaya gider gibi linclemis güzelce anlatmak yerine kaostan beslenmek linclemek nedir
Baya yükseldin ya hakli oldugun konular var evet kendi adima özürdilerim ben ses kayitlarina bakmadan yorum yaptim. Konuyu bilmeden yorum yapanlara tahamülüm yok normalde baskasinin sorusuna hic yazmam.
@neyazimsmdi Ben zaten Yukarıdaki ses kayıtlarında anlatmak istediğim şeyi anlattım Tamam Yukarıdaki söylem tarzımı da anlattım Çünkü burada o kadar gereksiz sorular var ki Troll sorular var ki o zaman dediğim gibi soru sahibi gelecek bana açıklamasını yapacak ama böyle kavgaya adam toplar gibi adam toplamak nedir ya gerçekten o kadar Barbar olduklarını ortaya koyuyor ki işte ondan sonra gelişmiş ülkeler bizi niye istemiyor bize niye ırkçılık yapıyor Çok Haklı adamlar çok haklı Ben olsam ben de yapardım
Benim de ilişkim bitti 4 sene sürdü ilk 2 sene her şey güzeldi son 2 sene o ayrıldı ben bı şekilde barıştım, en son tamamen koptuk başkasıyla beraber simdi , hayatımı mahvetti , hergun onu tanıdığım günlere lanet ediyorum. Keşke hiç tanımasaydım beni mahvetti çünkü , şimdi de çok seviyorum ama öyle bı gitti ki artık kendi gelse de ben onu isteyemem , istersem yuzsuzluk olur karaktersizlik olur s. refsizlik olur kabul edemem yani. Arabası olan biri için beni sattı. öldü benim için.
Bu duruma sebep olan nedenlerinizi düzeltmeyi düşünmediğinize göre kafanızda bitirmişsiniz demektir. Sevgilinizin ne kadar obsessif olduğuna bağlı bir metod seçmelisiniz. Kırıligan naif yapılı biri ise ona ilişkinizin büyüsünün bozulduğunu ona değer verdiğinizi ama sevgili anlamında birşeyler hissedemediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Açıkçası sevgilinizin yapısına göre davranmalısınız.
Mesajla ya da telefon görüşmesiyle değil yüz yüze içinde bir şey kalmayacak şekilde derdini anlat. Belki çözülecek şeylerdir. Eğer inkara gidip ben öyle yapmıyorum sen yanlış anlıyorsun deyip bedavadan konuşursa sustur, ayrıl ve olay mahallinden uzaklaş.
Bi an önce çat diye söyle yoksa icin icine yer ve sevgilin bunu anlar ilk o söyler sana sonra sen terk edildiğin ile kalırsın gitmen gereken yerd gideceksin kalırsan sen üzülürsün tecrübe ile sabit bırak açıma bu düşünce bi kere beynine düştüyse bitti artık geçti geçmiş olsun arkasında dur bi anda söyle yapamıyorum vs de düşündüm de hee beklersen o sana ummadığın anda söyler kalırsın öyle sonra sen ağlarsın.. herseyi bitirmek istiyorum diye saçma bi film var onun kesitini okuyabilirsin tavsiye
Sorun sadece hareket ve tavırlarında ise Size karşı bir zarar verecek durumu yoksa eğer
Bence karşılıklı oturup bu sorunu konuşun kendisine anlatın Çözülmeyecek bir şey değil Tabikide karşınızdaki kişinin sizi insan olarak dinlemesi gerekir
bak güzel insan sen benden daha iyilerine layıksın seni sevdim ve hep öyle kalacağım unutulmuycaksın asla hep bende yerin ayrı şimdi ayrı ufuklara yol açma zamanı
Bunu en kibar bir şekilde söylesen dahi kapı yine aynı yere çıkacak. Yüz yüze bir şekilde direkt "Ben ayrılmak istiyorum. Bu ilişkinin ikimizi de yıprattığını düşünüyorum" de.
Evvela mesajla yapmamalısın. Evrensel bir kuraldır. İkincisi de, dürüst olacaksın. Hakaret etmeden, hissettiklerini söyleyeceksin. Belki hoşuna gitmeyebilir ama doğrusu bu.
Bir de bazı insanlar terkedileceğini anlayınca hayır siz kovmadan ben istifa ediyorum moduna geçebiliyor, o da işini kolaylaştırır. Ya da hayır ayrılmayalım deyip ikna moduna geçebilir. Kolay ikna olan bir insandan kabul edebilirsin. Ve ilişkiniz sonrası için aşırı toksik bir hale dönüşür. O yüzden karar almadan önce iyice düşün emin olup olmadığından
Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum. Gençlerin işine var
beni seviyormusun diye sor evet derse ama ben seni degil de :))) cok guzel bir ayrilma sekli degilmi :)) neyini sevmiyorsun gül gibi oglanin daha iyilerinemi layiksin :)
Bak, seni çok sevdiğim zamanlar oldu. Ama şu an beni gerçekten çok rahatsız eden hareketlerin var ve bunları değiştirebileceğini hiç sanmıyorum. Aramıza biraz mesafe koymamız gerekiyor belki de bunları düzeltme için.
Nazım Hikmet Ran şöyle söylemiş; Her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez unutma. Bil ki; giden dönüyorsa sevdiğinden değil, kaybettiğindendir aslında! Madem sevmiyorsun sevgilim deme bari yazıktır günahtır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her hareketi sana uyumlu olan birisine birisi diye biliyorsan sana köle lazım erkek arkadaşı değil 🥴
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İncitmeden, kibar dille ama kararlı bir şekilde dile getir. Sert tepkisi olursa alttan al, çok ileri giderse iletişimi kes. Hiç söylememekten iyidir👍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Haram de. Tövbe ettim evlenmeden kimseye yaklaşmicam de zaten o da evlenmek istemez.
Bence yüz yüze oturun bir yerde bunu açık açık suratına söyle tavsiyem kalabalık olmayan bir yer daha sakin bir yerde böyle böyle de ve seviyorsan düzeltmesi için ona şans ver
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Değiştirmek için çabaladın mı yoksa tamam artık ben soğudum çabalamak da istemiyorum modunda Mısın?