Benim kocam niye akillanmiyor?

Kac kere uyardim, biz evliyiz burada aile yasiyo. Bana haber vermeden cat kapi eve is ya da normal arkadas getirme, üstüm basim müsait olmayabilir. Az önce cocugu uyutuyorum, kapi acildi biz geldik askim diye sesleniyo. Yanindada is arkadasi ( alman marcel adinda ). Birinin evini bosaltmaya yardima gideceklerdi, arkadasi esimi eve birakmis yok oda öylesine gel istersen soguk biseyler ikram edim demis buda kabul etmis. Ya varya sinirden elim ayagim titriyo kalbim cok hizli atiyo. Gitmis zaten 15 dak durdu en fazla. Ya Allah askina benmi abartiyorum yoksa esimdemi sorun. Üzerimde askili ve kisa sort vardi. Önce degistirmicem üstümü bikere böyle cikim belki o zaman anlarsin dedim sonrada cikmadim yatak odasina gectim. Bütüm moralim sifir, ben bütün gün görmedim gelmesini iple cekiyorum simdi ne moral kaldi nede sinir. Yere batsin böyle sey yaaaaa.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazi kadinlar varya, sevgilisi ya da esinin kiskancligindan bunalan. ya da kiskanmiyo dendiginde daha ne istiyosun diyenler. Bunun cok daha kötüsü var. Hic kiskanmayan, hatta ablasinin evli bir adamla beraberken ses cikarmayan, cok fazla rahat olan erkek. bir kadin olarak cok rahatsiz oluyorum, cok biktim. ama elimden birsey gelmiyo cünkü adamin yapisi bu... ara ara ufak ufak kiskanmalar kimbilir ne hostur. Hep hayal ettigim ama hic yasayamadigim...😌
Benim kocam niye akillanmiyor?