Kocama neden asik olamiyorum?

Cok abi bir kararla evlendik ve mantik evlilugi yaptik gorucu usulu ama aileler zaten tanisiyordu. Sozluluk ve nisanlikta farkli oldumuzu biluyordum soyledim kackere ama o ayrilmak istemedi ailemde beni duzelir diye zorladi. Ama ne dugunume ne dw baska birseyde hevesim yoktu intihar gibiydi benim icin. Evlendik hic isteyemedim ama esim oylesine iyi anlayisli ve bana deger veriyorki kabullendim ama bosluktaydi icim herzaman. Sonra o bastaki kafa uyusmazligimiz iyice farkina vardirdi ve beni tahamulsuzlestirdi. Cok cocuk ruhlu ve ozguven eksikligi var beni kaybetmekten korkuyor fakat herzaman ben yapmak zorundayim butu sorumluluklar bende ben daha gucku ve baskin bir karakter oldugum icin. Cinsellim zaten yoktu ama 7 aydir hele hic yok opusmek bile o istiyor ama ben arzulayamiyorum psikolojim bozuldu.
Bosanmak istedim ama bana boyke deger veren biri belki hic olmayacak ama icim hep bos asik olmak istiyorum agliyorum surekli birsyker hisswtnek duygusallik istiyorum ama yoruldum bunaldim. Daha bir cok sorunumuzda var. 3 senelik evliyiz coxuk yok. Mwslwgim var ama izin vermiyor benim ondan daha cok kazanirsam iyice ezilevegi icin ama calisacam bakiniyorum.
26 yasindayim bosansammi bilmiuorum boyoede omur gecermi sirf onun ilgisi icin?
Kocama neden asik olamiyorum?