Yeni evlendik butun gun opmek istiyor beni sizce bu adam beni kullaniyor mu?
Gorgusuz gibi ayni gunde 5 kere sariliyor
Gorgusuz gibi ayni gunde 5 kere sariliyor
anladığım kadarıyla sadece öpmek ve sarılmak istiyor. cnsellik değil? bunun nesi tuhaf ya. arkadaş anlamıyorum bazen cidden kendi hemcinsimi bile anlamıyorum. görgüsüz gibi 5 kere sarılıyor dediğin adam aşık olarak evlendiğin kocan? bela mı arıyosunuz gerçekten. troll müsünüz ya da. ya insanlar ufacık ilgi görmek için neler yapıyolar. yeni evlisin bide ne güzel eşin seni sarıp sarmalıyor bela mı arıyosun? dövsün mü istiyosun sen ne istiyosun tam olarak. bu adamla evlenince mi tanıştın? evlenmeden önce hiç zaman geçirmediniz mi? bu adam konuşuyodu da imza atınca bi anda dilini mi yuttu ahahah ya gerçekten sinirden gülüyorum. sizin gibi kadınlar sadece aldatılmayı hakediyor. bir gün boyunca sana hiç dokunmasa bu sefer de ay bana niye dokanmıyooo. ne slak slak insanlarsınız ya. bir gün öyle bir hale gelirsiniz ki o sarılmaya, öpülmeye muhtaç kalırsınız çevrenizde bir tane insan bile bulamazsınız. insanlar 1 gecede ansızın sevdiklerini kaybettiler. böyle boş boş şeylere takılmak yerine sevginizi yaşamayı öğrenin. adamın sapık olduğunu düşünüyorsan da bilerek evlenmişsin demektir. sen de sapıksın o zaman
Evli değil misiniz canım siz ne kullanması sanki flört ediyor gibi demişsin sende biraz libidonu yükselt belki adamın libidosu yüksektir ne bu anormal bir durum değil ki yerinde olsam ondan önce yaptığı şeyleri yapardım böylesi daha eğlenceli olur biraz oyun oynamaya bak
Cevap
11Cevap
Seni sevmediği içindir
Evlenmissin ama kullanmak diyorsun bayağı güldüm😂5 kere sarılmak az bile yeni evliye ilgiden niye bu kadar anlamadım ya da adama heyecanın gitmis evlenince uzun iliskin olduysa onunla
Kocayı iyi duyuramamissin günde 5 yapanı bulmuşsun daha ne istiyon diller konuşmuyor icraat konusuyor
Eşiniz ağır abaza. Böyle bir evliliğin yürümesi çok çok zor. Çok yazık , evlilik demek bu değil. 👍🏻
Hiç konuşmuyor ama tüm gün öpmek istiyor, dilsiz olabilir mi?
Anormal bir durum yok aslında. Öncesinde muhabbet ediyor muydunuz sevgiliyken
Cinsel açlığı var demek ki onu tamamlayın.
demek cinsel anlamada seni istiyor
sen asık mısın?
Kocam diyorum ya
Hala asik misin diye soruyon sevmesem niye evlenim
kımı gorucu usulu oldugu ıcın sevmeden evlendım dıyenlerıde gordum ondan soruyorum?
Evet aşigim
senle konusalımmı uzunca
Dilini yutmus olabilir
Dilini yutmuş olabilir
Kullanmak ne ya evlenmediniz mi zaten
Kullaniyor
Her gün seks var mı
Abaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?