Hiç öpüştün mü" sorusu?

Merhaba benim yaklaşık 3 hafta veya daha uzun kadar tanıştığım bir erkek arkadaşım var Fakat üstüne basayım sadece arkadaşım. Ve arkadaşımın sevgilisi var ama şu an başka yerlerde olduğu için yanında değil tatil ya herneyse işte ben bu arkadaşımla normal takılıyordum ikinci ya da üçüncü takılmamız mı neydi baya sohbet ettik falan sonra son konuşmalarda bana bir anda sözümü kesip hiç öpüştün mü diye sordu. Hayır dedim şaşırdı. Ben daha önce erkeklere hiç yüz vermememlf ilgili konuları da anlatmıştım ondan mı bilmiyorum ama. Sonra da öpüşmekten korkmamalısın ilk tuhaf gelir sonra alışıyorsun ve neden hiç sevgililerinle öpüşmedin ki Dedi. Zaten tek bir sevgilim oldu onu da çok sevmedim önüme adam gibi biri çıkmadı bileyim şu an zamanı değil öpüşmem mi gerekiyor dedim. Gerek bulmuyorum Vs vs sonra dağıldık. Neden sormuş olabilir sevgilisi plan bir arkadaşım? Ama biraz cıvık bir tip onu da ekleyeyim
Güncellemeler
+1 yıl
Peki birdahaki karşılaşmamızda hiç takılmamalımıyım sizce? Durduk yere ne oldu durumu olmaz mı? Birde sadece mesafe koyup normal arkadaş olarak devam edip bu konuyu açıcak olursa tersleyip arkadaşça yoluna devam mi edeyim?
Hiç öpüştün mü" sorusu?