yani ben hic olmadı 20 yaşındayım 5 aydir sevgilim var ilk çıktım kisi elimi. bile tutmuş lugu yok
film izledim aklıma geldi iste
ve ilk öpücük hikayesi olanlar varmı?
film izledim aklıma geldi iste
ve ilk öpücük hikayesi olanlar varmı?
Benim şöyle oldu tatile köye gittik işte istanbuldanda kuzenim geldi kız falan sonra bir düğün vardı oraya gittik falan kız benim telefonumu aldı kamerayı açtı kamerada da ön kamera açıktı falan osnra kapattı sonra (hangi samsung telefonlarda ana menüye dönme tuşuna basınca uygulamlarar falan göüküyor) ben uygulamaları temizliyim diye ana menü düğmesine basılı tuttum kızın o iğrenç halini gördüm falan işte silmek için öpücük istedim oda öptü ama dudaktan aaskljdasj
Var bundan yıllar yıllar önce ben kaçıncı sınıftas olduğumu hatırlamıyor iken bir kız vardı ders çalışmaya geliyordu utancından yatağın altına sokup öyle öpüyordu. Aklımda kalan tek özelliği mavi gözlü olmasıydı. Hey gidi gençlik günlerim şimdi yaş oldu 49. 50' yi de deviricem artık
Dun markette ilk opucuk kaciyodu kasadayken birden arkama dondum baska bisey daha alcaktim adamin teki arkamdaymis ama nefesini aldim dudaklar degecekti
Öpüşmedim. Bir kızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudağıdır.
cok güzel söz
yok artık :) bu dewirde :)
Benim de dolu çevremde :))
Cevap
19Cevap
ilk opucuk, baya olmus dusununce :) hic beklemedigim bir anda sanki o an ayni seyi dusunmusuz gibi hareket edip ortada bulusup opusmustuk :) simdi o kisinin nerde oldugunu bile bilmiyorum
Benim ilk öpücüğüm pekte özel olmadı ve ilişkimizin sonu çok kötü bitti. Gariptir ki ben kızı değil kız beni öptü.
Öpüştüm tabiki. Öpüşmeyen çeyize saklayan kızlara geçmişte becerdiği kalmayan abaza kocalar denk geliyor :)))
evt öpüştüm o anı anlatmak akıl işi değil bence anlatılmaz bir duyğu :D
Öpüştum hem de hayatın üvey kızıyla ve zorla yaptım tecavüz gibiydi ve utaniyorum
Çok kiz optum de hepsini ya da birinianlatacak zamanim yok
eşimle olacak inşallah
Inşallah :)
Bence evlenicegin kisiye sakla heyecanini
bende öyle düşünüyorum inşallah oyle olur ama insanda bir merak oluyor ama yapmam inşallah
Inşallah bunu cok istiyorum ve dua ediyorum bana cok saygılı anlayışlı hic yanlış hareket i görmedim
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Sabah sabah film mi izledin?
evet 5 te uyandim uyku tutmadi yabancı film izledim play full kiss
Oww guzelmiss :)
İlk 50 öpücük filmini mi izledin yoksa?
yoo play full kiss izledim
ismi ne bakılır sa iyi film degil teşekkür ederim ^^
sinemada bir buseydi
15 yaşındayken olmuştu
hikayesi yok ama öpücük var :)
Yok hic opusmedim gerek de duymuyorum
Opustum