Kız kardeşim yüzünden sevgilimle ayrıldık?

Merhaba arkadaşlar bugün size başımdan geçen bir olay hakkında soru sormak istiyorum. Benim ikiz bir kız kardeşim var ve ikimizinde sevgilileri var. Her neyse birkaç gün önce sevgilim ona az ilgi gösterdiğimi söyledi ve bu yüzden kavga ettik. Kavga sonucunda ayrıldık ve ben gerçekten çok üzüldüm. Biz kavga ederken sarhoş olduğu için bana ağır laflar söyledi. Gerçekten çok zoruma gitti. Bugün işin aslını yakın bir arkadaşımdan öğrendim. Sevgilimin aklına ilgisizlik konusunu sokan benim kız kardeşimmiş. "Seviyorsa ilgi gösterecek abi, onun adına ben özür dilerim, kendisi ilişki konusunda çok beceriksiz" gibi laflar etmiş. Üstelik biz ayrıldıktan sonra " Kendisi hiç üzgün görünmüyor" demiş. Halbuki ben içeri odada hüngür hüngür ağlamıştım. Gece uyuyamamıştım bile. Üstelik bana en çok koyan şey bunu gidip sevgilime sanki aramızı bozmak istercesine söylemesi. Sevgilimde karşılık olarak " ben çok üzgünüm sence ne yapmalıyım unutmalı mıyım?" Demiş. Kız kardeşimin verdiği cevap ise tabiki "evet" . Ben bunları öğrenmeden önce bankta oturuyorduk ve bana sevgilimle konuştuğunu söylemişti. Bende konuşmalarını okumak isteyince bir şeyi bahane edip sildiğini söylemişti. Sonradan onun da yalan olduğunu öğrendim. Sevgilim sonradan dolduruşa geldiğini anladı bende bunları çok sonra öğrendim. Erkek arkadaşım çok üzgün bense çok kırgınım. Sizce ne yapmalıyım gerçekten küsmeli miyim? Kardeşimle konuşsam kesin "senin iyiliğin için"diyecek. Sizce çekememezlik mi yapıyor? Daha önce bazı konularda da beni kıskandığı oluyordu. Gerçekten kafam çok karışık yorumlarınıza ihtiyacım var.
Kız kardeşim yüzünden sevgilimle ayrıldık?